Zloty i Spoty - Wierchomla III czyli spot interregionalny.
mjsystem - 15-01-2014, 18:23
To kto w ogóle będzie???
My na 100%
Tomek84 będziesz?
1. mjsystem + mAGDA (2) cały weekend
2 Wojtek B. + Agatka (2) cały weekend
3. sveno + Magda
4. Adach i Hary
5. tomek + Monika (2) caly weekend
6. Rebelias + Magda (2) od soboty lub przyjazd późnym wieczorem w piątek.
7.
Rebelias - 15-01-2014, 20:08
My też będziemy jeszcze swoją ekipę zabieram ze sobą ale oni będą gdzie indziej nocować
Tomek - 16-01-2014, 08:38
mjsystem napisał/a: |
Tomek84 będziesz? |
chciałbym, ale nie wiem
wszyscy nie przyjedziemy, bo to sensu nie ma
więc jeśli przyjadę to sam
Wojciech Bogacz - 16-01-2014, 09:35
mjsystem napisał/a: | To kto w ogóle będzie???
My na 100% |
Cieszy mnie to niezmiernie - będę czekał na to spotkanie jak dziecko na prezent
mjsystem - 16-01-2014, 11:18
tomek84 napisał/a: |
chciałbym, ale nie wiem |
Czyli "z powodu szczerych chęci"?
Wojciech Bogacz napisał/a: | będę czekał na to spotkanie jak dziecko na prezent |
Prezent to będzie jak zobaczymy śnieg
sveno - 18-01-2014, 21:40
mjsystem napisał/a: | Prezent to będzie jak zobaczymy śnieg | musi być ja chcę się poślizgać
A dzisiaj w pracy nudziło mi się bo... bo mgła. Skleciłem coś:
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
mjsystem - 18-01-2014, 21:49
Spoko. Tak będzie i w tym roku.
Tomek - 20-01-2014, 12:29
mjsystem napisał/a: |
Czyli "z powodu szczerych chęci"? |
coś w tym stylu
po prostu jak będzie zimno, albo śnieg (a raczej jedno z dwóch będzie) to w trójkę wyjazd odpada, bo z maluchem nie ma co robić za bardzo, tylko siedzieć w pokoju, a to sensu nie ma
a sam to też nie do końca wiem, bo też trochę mam na głowie, trochę roboty i imprez
mam jednak nadzieję, że przynajmniej na 1 nockę się uda przyjechać, na chwilę
mjsystem - 21-01-2014, 21:50
tomek84 napisał/a: | mam jednak nadzieję, że przynajmniej na 1 nockę się uda przyjechać, na chwilę |
No mam nadzieję
Rebelias - 29-01-2014, 20:23
i co jest śnieg??? bo teraz w weekend jade na stok przy pomnieć sobie jazde na nartach po 12 latach przerwy żeby później obciachu nie było
sveno - 29-01-2014, 22:07
http://www.wierchomla.com.pl/hotel/kamery
jest i wciąż pada
mjsystem - 30-01-2014, 18:55
sveno napisał/a: | jest i wciąż pada |
To mam już zapał na budowę mitsu - bałwana, ale większego
Wojciech Bogacz - 31-01-2014, 17:51
Tak wtrącę, że my z Agatką w sobotę zaraz po śniadaniu jedziemy do Bukowiny Tatrzańskiej - na Karnawał Góralski - jest 100KM w jedną stronę więc trzeba wyjechać wcześnie. Jedziemy tam dlatego, że Agatka jest częścią (nieodłączną) przedstawienia grupy kolędniczej w mej pięknej wioski Brzuchania, który to będzie właśnie tego dnia występował na scenie (od czwartku 6go do niedzieli 9go jest przegląd grup kolędniczych).
Stąd na godzinkę ale musimy tam być - wszystkich oczywiście zapraszamy - mamy trzy wolne miejsca w Galu jakby co - a jak będzie więcej chętnych to możemy jechać na dwa samcohody.
Nie wiem jeszcze jak z miejscem do spania jest ale jakby się udało to byśmy chcieli zostać do poniedziałku - pod warunkiem, że wolne dostanę
mAGDA - 31-01-2014, 22:31
Wojciech Bogacz napisał/a: | Stąd na godzinkę ale musimy tam być - wszystkich oczywiście zapraszamy - mamy trzy wolne miejsca w Galu jakby co - a jak będzie więcej chętnych to możemy jechać na dwa samcohody.
|
ja chętnie się przyłączę , o ole oczywiscie zniesiecie moje wredne towarzystwo
Wojciech Bogacz - 01-02-2014, 11:14
mAGDA napisał/a: | ja chętnie się przyłączę , o ole oczywiscie zniesiecie moje wredne towarzystwo |
Ależ Magdo - ja uwielbiam Twoje wredne towarzystwo ))) To jeszcze Sławka weź i będziemy się nawzajem obgadywać Tak na poważnie to bardzo miło, że pojdziemy razem - będzie wesoło że hej !
[ Dodano: 01-02-2014, 17:32 ]
Okazało się jednak dziś, że jednak nie musimy z Agatką Was opuszczać w sobotę - hurra ! Tak więc jestem za tym, żeby się wybrać na te gokarty na śniegu.... gdzie i jak jest taka możliwość ??? Ktoś coś słyszał ? Wie ????
Druga rzecz - planujemy razem ze Sławkiem i Magdą wyjechać z Krakowa już o 7mej rano w piątek, tak żeby wykorzystać jak najwięcej dnia. Kto się przyłączy do nas ?
|
|
|