To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Gal 2.0 Elegance

Ethylowy - 31-03-2015, 15:53

Miałem przygodę z chinczykami jeśli chodzi o zimowe. Wanli. Powiem szczerze, źle nie jest, ale w żadnym wypadku nie powiem, że jest dobrze. Aczkolwiek małe rączki robią dobre rzeczy, jeśli pracują pod marką. Z ciekawości sprawdzę.
booohal - 31-03-2015, 18:50

Wanli to śmiech na sali.
Wiadomo, są chińczyki i chińczyki...
Ja od siebie mogę gorąco polecić Nokian Line. Nie wiedziałem, że guma może być tak bezpieczna w deszczu.

Tomii - 31-03-2015, 22:10

booohal napisał/a:
Wanli to śmiech na sali.

potwierdzam, nie trzeba ręcznego żeby pójść bokiem na mokrej drodze i lekkim łuku ;)

Ethylowy - 30-04-2015, 17:10

W końcu zabrałem się za światełka ;)
Wczoraj zrobiłem fotkę przed modyfikacją (w sumie też wygląda całkiem przyzwoicie).

A tu już fotki w trakcie (prawa stock, lewa po przekładce).

Postaram się wrzucić jeszcze foto dzisiaj wieczorkiem jak się prezentuje po ciemku ;)
Co do "oślepiania" - sprawdzałem ze znajomym diagnostą, jest cacy ;) Aczkolwiek i tak na tym nie koniec, dojdą do tego soczewki. Okazuje się że w Poznaniu jest firma, która zajmuje się retrofitem, nabijają homologację na klosze itp, więc zapowiada się całkiem ciekawie na przyszłość.

Link do tematu nt. ksenonu w EAxA ->
KLIK!

mkm - 30-04-2015, 20:49

Ethylowy napisał/a:
nabijają homologację na klosze itp, więc zapowiada się całkiem ciekawie na przyszłość.

ale bzdura... przyślij do mnie - spoleruję Ci klosze na gładko i nabiję nawet wierszyk :roll:
Bądźmy poważni...

Ethylowy - 30-04-2015, 21:13

mkm napisał/a:
ale bzdura... przyślij do mnie - spoleruję Ci klosze na gładko i nabiję nawet wierszyk :roll:
Bądźmy poważni...

Dlatego cały czas czekam na odpowiedź z ich strony, czy dają do tego jakiekolwiek papiery. Atest niby dają, ale to z kolei nie jest dokument prawny.

mkm - 30-04-2015, 21:23

Ethylowy, obawiam się, że to tak jak "atesty" na ciemne szyby.
Wiele osób jeździło z cyferkami "testów" na szybach i kwitkiem w dowodzie, a wszystko to i tak był (i jest) pic na wodę fotomontaż :wink:

Ethylowy - 30-04-2015, 21:28

Dlatego napisałem, że taki atest nie jest dokumentem prawnym. Do użycia na trasie, jak Cię kret naciśnie a papieru brak ;)

Ciekawe czy odpiszą na ostatniego maila. Pytanie chyba było zbyt trudne :D