Zloty i Spoty - ZLOT 2014 Pytania i odpowiedzi
adt81 - 11-07-2014, 20:03
wlodek93 napisał/a: | i sa jakies wejsciowki czy darmowy wstep?;) |
Tutaj wpisujesz się na listę chętnych
Lista rezerwacji
Lista rezerwowa
Zapisy na koszulki - musisz zapytać czy jest jeszcze możliwość zamówienia (najlepiej na PW).
I w pierwszym poście tego wątku masz kilka odpowiedzi na popularne pytania. Co do pierwszego pytania wstęp jest bezpłatny tylko za nocleg trzeba zapłacić.
grzesiopol - 16-07-2014, 15:45
Blondi napisał/a: | mam pytanie czy jest gdzieś lista dzieci na zlocie? | sorry gdzieś mi to pytanko uleciało, ale już jest temat załozony.
apikus - 23-07-2014, 17:51
Czy drużyny do siatkówki i streetbala to te same osoby, czy dwie niezależne druzyny?
promatti - 23-07-2014, 20:09
apikus napisał/a: | Czy drużyny do siatkówki i streetbala to te same osoby, czy dwie niezależne druzyny? |
jeżeli dobrze zrozumiałem jeśli jest to Mitsupiada to druzyna będzie konkurowała w 5 dyscyplinach
1. Przeciąganie liny;
2. Sztafeta 5x10m (z kołem zapasowym);
3. Siatkówka plażowa;
4. Streetball.
czyli odp na Twoje pytanie TAK
grzesiopol - 23-07-2014, 20:36
Zdubluje się. Tak w Mitsupiadzie występuje cały czas ta sama drużyna, w konkursach indywidualnych kto chce.
vendetta - 23-07-2014, 20:50
A wiecie już coś na temat zasięgu netu? Proszę, proszę bo nie będę mogła wyjechać Może jest wi-fi na ośrodku ?
Jaro1974 - 23-07-2014, 21:46
promatti napisał/a: | jeżeli dobrze zrozumiałem jeśli jest to Mitsupiada to drużyna będzie konkurowała w 5 dyscyplinach |
W tym roku to będą cztery konkurencje, do wszystkich czterech konkurencji przystępują ci sami zawodnicy.
vendetta napisał/a: | Może jest wi-fi na ośrodku ? |
Z tego co ja się orientuję to wi-fi na ośrodku raczej nie ma.
grzesiopol - 23-07-2014, 22:45
vendetta napisał/a: | A wiecie już coś na temat zasięgu netu? Proszę, proszę bo nie będę mogła wyjechać Może jest wi-fi na ośrodku ? | myślałem, że Renata ci odpowiedziała. Z tego co wyczytałem na stronach internetowych to Wi-fi powinno być, jak patrzyłem na zasięg plusa to internet LTE obejmuje ośrodek. Reszty nie wiem bo nie sprawdzałem.
http://wodnikfirlej-sliwka.pl/oferta/ popatrz w Do dyspozycji państwa: przedprzedostatnia pozycja - internet wifi.
Jaro1974 - 23-07-2014, 22:49
A faktycznie nie doczytałem tego. Sorki że wprowadziłem w błąd
Blondi - 25-07-2014, 22:44
mam pytanie o kunkurs na przebranie. Co macie na mysli przez najbardziej pomysłowe? najbardziej kojazone z japonią, mitsu, czy najciekawiej wykonane? i czy ma byc samoróbką??
pytam bo można bardzo różnie rozumiec styl japoński
Jaro1974 - 25-07-2014, 23:43
Zamysł tego konkursu jest taki aby po pierwsze było w stylu japońskim czyli kojarzone z Japonią, po drugie najciekawiej wykonane. Czy może być samoróbką? Myślę że podczas wykonywania samoróbek wychodzą najciekawsze projekty. Czy ma się kojarzyć z mitsu? Hmmm...
Evka - 27-07-2014, 02:03
Pytanko z innej beczki tylko nie krzyczcie nie bijcie ale sa moze jakies gieldy samochodowe w okolicach zlotu ew w Lublinie? Weekend bez gieldy to nie weekend...
Soner - 27-07-2014, 07:36
Evka, tak jest giełda RH Elizówka. To jest giełda rolno-spożywczo-samochodowo-mechaniczno-odzieżowa (w praktyce). Jeśli natomiast poszukujesz auta/skutera to w okolicach do 2 km od giełdy dodatkowo jest wiele komisów czynnych w weekend a giełda w niedziele. Teraz tam jest wielka budowa ale znaki powinny doprowadzić pod sam wjazd. Warto zainwestować w opłatę wjazdu na teren (7 zł bodajże) bo przy 2 osobach już się do przodu wychodzi. Każde wyjście i ponowne wejście jest znowu płatne. A tak kilka razy można swobodnie sobie do auta zaniesć zakupy i dalej spacerować.
cyklista - 28-07-2014, 07:43
Czy zbiornik wodny nad którym jest ośrodek podlega pod związek wędkarski i do łowienia ryb potrzebna jest karta?
Czy może jest prywatny i zasady ustala właściciel?
Misiek :) - 28-07-2014, 10:02
Czy Konkurs na najlepsze i najbardziej pomysłowe przebranie w stylu japońskim polega na chodzeniu cały dzień w przebraniu?
|
|
|