Chcę kupić Galanta! - galant z czarnej ważne !!!!
dmi - 19-10-2014, 23:41
Visio to typowy burak handlarz, który tylko chce naciągnąć na wydatki poprzez mega wyretuszowane zdjęcia, niby wszystko idealnie ale jak się znasz co nieco to znajdziesz szczegóły, takich omijać z daleka i nawet nie fatygować się jadąc do tego ścierwa.
Paweł84 - 19-10-2014, 23:59
dmi napisał/a: | Visio to typowy burak handlarz, który tylko chce naciągnąć na wydatki poprzez mega wyretuszowane zdjęcia, niby wszystko idealnie ale jak się znasz co nieco to znajdziesz szczegóły, takich omijać z daleka i nawet nie fatygować się jadąc do tego ścierwa. |
chyba zaszedł Ci za skore
dmi - 20-10-2014, 00:49
Paweł84 napisał/a: | dmi napisał/a: | Visio to typowy burak handlarz, który tylko chce naciągnąć na wydatki poprzez mega wyretuszowane zdjęcia, niby wszystko idealnie ale jak się znasz co nieco to znajdziesz szczegóły, takich omijać z daleka i nawet nie fatygować się jadąc do tego ścierwa. |
chyba zaszedł Ci za skore |
ani razu nie byłem u niego wnioskuję tylko po zdjęciach,sposobie pisania, retuszu zdjęć itp....znam się co nieco na tym, także żaden handlarz nie jest mi groźny, swoje przeszedłem.
Paweł84 - 23-10-2014, 15:11
telewizoor napisał/a: | Nie, udowodnij że znajdziesz taki samochód za taką kasę...
[ Dodano: 19-10-2014, 12:53 ]
tzn. udowadniaj lub ale nie widziałem jeszcze takiej okazji |
proszę tylko ze kombi
http://olx.pl/oferta/mits...html#962ebef177
fj_mike - 23-10-2014, 21:42
Temat uważam za wyczerpany.
Zamykam.
|
|
|