To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - III Wyjazdowy Spot Weekendowy SUSIEC 2015

Tomi89 - 23-04-2015, 18:53

Ja jutro po poludniu okresle sie co do ilosci osob i od razu wplace ile trzeba :-)
bastek - 23-04-2015, 19:11

doszły moje pw?
grzesiopol - 23-04-2015, 19:30

bastek, Doszły i odpisałem.

Tomi89, spoko damy radę bo kto jak nie my damy radę.

mjsystem - 30-04-2015, 09:18

Kasa poszła. Zmieściłem się w terminie 8)
Tomi89 - 30-04-2015, 14:15

grzesiopol na ta chwile jade sam dzisiaj wysle cash, chyba ze ewentualnie da sie w pozniejszym terminie doplacic za druga osobe bo sie zdecydowac nie moze az tak wczesnie. Takze mozesz wrzucic Nas do 16 domku :-)
grzesiopol - 04-05-2015, 14:48

Robie porządki więc jeżeli mogę to trochę zrobiłem roszady z ostatnimi domkami, być może będę potrzebował całego domku to pozwoliłem sobie na poniższe "przemeblowanie". Czy będziecie mieli coś przeciwko. chodzi tu o Alister i Tomi89 jesteście rówieśnikami i ilość miejsc jest odpowiednia to chyba powinno wam pasować.

I. Domki 5-6 osobowe, salon z wersalką i dwa pokoje: jeden z łóżkiem małżeńskim i drugi z 2 jednoosobowymi łóżkami - zdjęcia domków dostępne na stronie ośrodka.
numery domków:
2 - tomasek-Aśka (2) i radek asia afrodyta
3 - grzesiopol (3) + andrew (2)
4 - Jaro1974 +Edyta + Dawid + Zuzia (4)
5 - Wasio + ktoś od niego (2/3) + bastek małżeńskie (1-3 osób)
6 - mjsystem + mAGDA (2) + Soner (1) + Bizi78 (1) + anna rakowska (1)

II. Domki 5 osobowe, dwa pokoje w pojedynczymi tapczanami : jeden pokój 3 tapczany drugi 2 tapczany
numery domków:
13 - Seichan (5)
14 - Orzechy (5)

III. Domek nr.15 w jednym pokoju łoże małżeńskie i tapczan pojedynczy, a w salonie połączonym z kuchnią wersalka (tapczan można przenieść)
numer domku
15 -

IV. Domek 5 osobowy, dwa pokoje po 2 tapczany pojedyncze, salon z tapczanem jednoosobowym.
numer domku:
16 - Alister (3) + Tomi89 (1)

INFO
Post dotyczący wyjazdu do Suśca jest tutaj http://forum.mitsumaniaki...1371146#1371146 znajdują sie tam wszystkie informacje, jakby coś pytać na PW, żeby nie zaśmiecać tematu. Jak zamkniemy temat rezerwacji to będziemy mogli wtedy tutaj pogadać. DZIĘKUJĘ
KONIEC INFO :wink: :mrgreen:

Alister - 05-05-2015, 20:14

Dzięki za priva Grześ. Nie widzę przeciwwskazań po swojej stronie. Reszta ode mnie też. Pozdrawiam
Tomi89 - 05-05-2015, 20:30

Ja po swojej rowniez 8)
Alister - 09-05-2015, 10:00

Także fantastycznie ;) . Ode mnie raczej nikt się nie dopisze do domku. Zawsze lepiej mieć kogoś "nowego" do integracji (czytania) w domku ;) .
bastek - 28-05-2015, 21:04

już wiem
do suścia bym przyjechał z dziećmi, bez MAgdy
pytania-Grzesiek, da się? czy coś dopłącić czy na miejscu się rozliczymy?
kto mnie przygranie z takim bagażem - jakieś 2 łóżka by się zdały....
dwa ile bedzie dzieci ? wiem, że to w wątku jest ale lenistwo.... Stenia 6 lat, Bartek 10 - w tym wieku?
trzy chyba wezmę jakieś rowery.... ktoś planuje?
cztery chyba będę trochę na trzeźwo... w końcu odpowiedzialny łociec bedę... ciut się nachmieluję tylko
pięć-wyjazd w piatek planujemy? po zakończeniu roku szkolengo ?

grzesiopol - 28-05-2015, 21:42

Nie ma problemu z zabraniem "dodatkowych bagaży" tj dzieci :roll: , możesz dopłacić na miejscu, ja też będę płacił na miejscu. Z dzieci bedzie Grzegorz lat 4x (dokładnie nie pamietam) a więcej dzieci to nie wiem.
Sebastian jest na dzień dzisiejszy wolny domek nr 15 więc możesz tam sie przenieść jak będziesz z dzieciakami, może ktoś jeszcze do ciebie dołaczyć, żebyś nie czuł się samotnie :mrgreen: jeszcze pogadamy o miejscach gdy już bedę wiedział czy juz są wszyscy chętni. Być może mój młody weźmie kogoś ze swojej ekipy więc by zajeli cały ten domek nr 15 ale zobaczymy co z tego wyjdzie. A w tym domku co jsteś to kładziesz dzieciaki na łóżku małżeńskim a sam śpisz na wersalce i jest rozwiązanie lub wszyscy śpicie na małżeńskim. Jeszcze pogadamy.

Seichan - 29-05-2015, 22:51

Na pewno będą dwie 11-latki i dwójka 8-latków.
Jarek pewnie też swoją dwójkę zabierze :)

My zakończenie roku mamy w czwartek, więc wyruszymy jak się zbierzemy.

grzesiopol - 15-06-2015, 10:57

Organizacyjnie

Jedzenie - każdy zabiera co ma i ile zje.
Proszę wziąć jeszcze po jakimś innym jedzeniu nie koniecznie w dużych ilościach np ogórki, papryka, pomidory, mogą być jakieś konserwowe itp jeżeli mamy wspólnie siedzieć przy grillu to niech te stoły mają też inne jedzenie niż kiełbasa.

Picie - każdy bierze tyle ile może udźwignąć jego samochód :wink: i oczywiście to co lubi 0%, 5%, 11%, 40% lub inne dawki.

Naczynia - domki nie sa wyposażone w naczynia więc każdy coś niech zabierze, ja nie zrobie zakupów dla wszystkich bo nie mam juz takiej możliwości, prosze kupić sobie talerzyki i sztućce w odpowiedniej ilości, nie pamiętam czy są kieliszki więc i kieliszki też zabrać ze sobą. Kubki raczej powinienem mieć ze sobą i nie powinno być dramatu.

Zwierzęta - można zabrać pupila ale trzeba to uzgadniać z ośrodkiem, płatne 30 zł za pobyt. Ponadto jeżeli ktoś jest z kimś z domku to pytac drugą osobę czy mu zwierzę nie będzie przeszkadzać.

Naklejki na dzień dzisiejszy jedna naklejka płatna 2,50 za sztukę, jak będzie wiadomo ile naklejek zejdzie to cena może ulec obniżeniu. W tym tygodniu powinniśmy już wiedzieć ile naklejek zejdzie i jaki koszt za jedną, ponizej lista do naklejek prosze podać nick i ilość sztuk. Kopiować tylko listę tak jak zawsze.

Lista do naklejek
1. grzesiopol + Demon - 2 szt.

Jaro1974 - 15-06-2015, 11:08

Seichan napisał/a:
Jarek pewnie też swoją dwójkę zabierze :)

Jak najbardziej ;-)

Lista do naklejek
2. Jaro1974 - mogę dwie :?: :)

A co do mojego przyjazdu to na pewno w piątek ale prawdopodobnie wyjadę od siebie dopiero coś około godziny czternastej z tego powodu iż Edyta musi iść do pracy na pierwszą zmianę. Jeśli się coś zmieni to będę informował.

Seichan - 15-06-2015, 11:14

Lista do naklejek
2. Jaro1974 - mogę dwie :?: :)
3. Piwor - 1 szt.
4. Orzechy - 1 szt. (ale to na wyrost)
5. Seichan i _Slawek_ - 2 szt.