Nasze Miśki - Galant V6 czyli rydwan dla dam.
MichciuGT - 25-11-2015, 21:00
no to mam parę pytań
Jaki to model?
Jest odczuwalna różnica w brzmieniu?
Długo zajęło zakładanie?
W dobie dzisiejszych smartfonów (5,5 cala) funkcja oglądania filmów na tym zdaje mi się być trochę zbędna, ale jeśli ma nawi, kamerkę cofania to zmieniam zdanie , fajna sprawa.
Siasia - 25-11-2015, 21:37
W porównaniu do radia które miałam, czyli kaseciak philipsa to nie można mówić o różnicy. Z tamtym radiem myślałam że mam głośniki popsute Oczywiście przy seryjnych głośnikach też nie ma jakiegoś wow ale w końcu to jakoś gra, większość zwykłych słuchaczy byłaby zadowolona. Co do dużego wyświetlacza to raczej bajer niż funkcjonalność. Dobrą nawigację mam w telefonie, przyszłościowo chciałabym podłączyć kamerę cofania co jest bardzo przydatną sprawą a jeżeli o samo nagłośnienie chodzi o również mam nadzieję dodania tego i tamtego
Siasia - 25-11-2015, 21:39
A model to jvc kw-v11. Montaż okazał sie dość prosty i w miarę szybki. Niestety po wymontowaniu 2 elementów pozostaje szpara ktora musze w jakis sposób zlikwidować:)
MichciuGT - 26-01-2016, 20:45
Cisza jak makiem zasiał...
Jak tam się misiek trzyma?
Dziękuje za odpowiedź, wcześniej myślałem że niema dużej odczuwalnej różnicy w jakości dźwięku w zależności od radia.
areksz121 - 19-06-2016, 10:16
Misiek jeszcze żyje? Coś temat się urwał...
Siasia - 28-06-2016, 11:58
Na dniach wstawie zdjecia, misiek ma sie swietnie troche poprawilam mu wyglad dostal nowe kola. Niestety ostatnio nie przeszedl przegladu natychmiast musialam wymienic lewy gorny sforzen wahacza, pozatym jest w dobrej kondycji
Siasia - 30-06-2016, 10:29
Siasia - 01-07-2016, 09:19
Czy ktos z Was orientuje sie gdzie moge dostac fotel albo material do mojego gala chodzi o tapicerkę mam przetarty fotel i chcialabym go obszyc.. Ostatnio podjelam decyzje ze miska sie nie pozbede szybko i bede dazyc do tego zeby jego stan techniczny i wizualny byl idealny. Bedzie to auto miedzy innymi wystawowe mam bardzo dobra podstawe do tego. Po nieudanym dostaniu sie do programu "kup i zrob samochod marzen" biore sprawe we wlasne rece:) aczkolwiek nie poddaje sie i przy nastepnej okazji bede walczyc zeby misiek trafil w rece profesjonalisty jakim jest Klimek
|
|
|