To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - El Stówa Galant'e Fake VR4/Combat Soilder

mirex94 - 31-03-2016, 09:01

Ładne rzeczy się dzieją... Nigdy nie wiesz kto siedzi w drogim aucie ;// ty mi tu nie umieraj bo chce się wkoncu spotkać na tym zlocie i trochę pogadać ;D
Stówa - 31-03-2016, 21:16

mirex94 napisał/a:
Ładne rzeczy się dzieją... Nigdy nie wiesz kto siedzi w drogim aucie ;// ty mi tu nie umieraj bo chce się wkoncu spotkać na tym zlocie i trochę pogadać ;D

Z pewnością się spotkamy i pobiesiadujemy :)

A tutaj nowy nabytek do Galussia <3

Stay Tuned!

WreX - 31-03-2016, 22:08

Stówa, SKĄD I JAK :D

Widzę, że po wypadku szczęście się do Ciebie uśmiechnęło. Dobrze że wyszedłeś cało.

Hugo - 31-03-2016, 22:14

O ja Cię! Skąd je wytrzasnąłeś?
Stówa - 31-03-2016, 22:15

WreX napisał/a:
Stówa, SKĄD I JAK :D

Widzę, że po wypadku szczęście się do Ciebie uśmiechnęło. Dobrze że wyszedłeś cało.

Akurat Halogeny ogarnąłem 30 minut przed wypadkiem. No, ale nic to :) Ważne, że są, a skąd i jak? Tak samo jak spoiler VR4, po sznureczku od znajomka do znajomka :) Swoją drogą wiem, kto jeszcze takie ma, ale ceni je srogo. :D

Hugo - 31-03-2016, 22:23

Dawaj namiary :D
Stówa - 03-05-2016, 22:17

Miaczkowi ostatnio połamał się zderzak na spocie, ale już poklejony. Zaspawałem od razu tą głupia zaślepkę od holowania, która bardzo osłabiała zderzak. Zostało nam jeszcze malowanie.

W między czasie pojawił się u mnie nowy członek rodziny!

Galant Sport Wagon '99. 2.5v6 Manual. Przejąłem go od starego wilka z forum, samochód wymaga trochę serca, ale jest chętny do nowego życia, które u mnie dostanie :)

eremita - 04-05-2016, 08:40

Podwójnych halogenów jeszcze nie założyłeś? Jak ich nie chcesz to ja je chętnie przytulę :mrgreen:
mjsystem - 04-05-2016, 11:41

Stówa napisał/a:
. Zaspawałem od razu tą głupia zaślepkę od holowania, która bardzo osłabiała zderzak. Zostało nam jeszcze malowanie.
Mój tez Ci dam do spawania. :P
Stówa - 07-05-2016, 15:23

eremita napisał/a:
Podwójnych halogenów jeszcze nie założyłeś? Jak ich nie chcesz to ja je chętnie przytulę :mrgreen:

Halogeny jeszcze czekają, bo tam trzeba pomodzić grubiej przy manetce i gdzieś za miesiąc dopiero siąda bo muszę się do Kabara przejechać :D

mjsystem napisał/a:
Mój tez Ci dam do spawania. :P

Ja swojego osobiście nie spawałem, bo nie mam niestety czasu. Oddałem takiemy facetowi, co pospawa praktycznie wszystko, ale nie jest drogi, mogę dać kontakt :D

Juiceman - 09-05-2016, 14:00

Stówa napisał/a:

Halogeny jeszcze czekają, bo tam trzeba pomodzić grubiej przy manetce i gdzieś za miesiąc dopiero siąda bo muszę się do Kabara przejechać :D

Tj, co będziesz broił :> ?

Stówa - 09-05-2016, 17:05

Juiceman napisał/a:
Stówa napisał/a:

Muszę jechać do mistrza Kabra i przełożyć bebechy z Japońskiej manetki, żeby było doświetlanie zakrętów jak w VR4 :D

eremita - 09-05-2016, 17:19

Stówa napisał/a:
Juiceman napisał/a:
Stówa napisał/a:

Muszę jechać do mistrza Kabra i przełożyć bebechy z Japońskiej manetki, żeby było doświetlanie zakrętów jak w VR4 :D

Osz Ty teraz jak będę obrabial Twojego gala z halogenów to jeszcze manetkę będę musiał wyrwac :wink:

Stówa - 09-05-2016, 18:21

eremita napisał/a:
Stówa napisał/a:
Juiceman napisał/a:
Stówa napisał/a:

Osz Ty teraz jak będę obrabial Twojego gala z halogenów to jeszcze manetkę będę musiał wyrwac :wink:

Podliczmy:
Spoiler od VR
Wiązkę z komory
Halogeny od VR
Radio 2 Din
Może jeszcze Yokohamy sobie zabierzesz, świetnie sie jeździ. Spakować i wysłać kurierem?

eremita - 09-05-2016, 23:21

Spoiler opony nieeeeeee.
Mi brakuja w moim same podwójne rzeczy :twisted:
-Podwojne halogeny
-Radio dwa Din
-Dwie turbiny
-pędzone dwie osie :mrgreen: