Nasze nieMiśki ;-) - Czarna ZARAZA
Bartekkita - 30-01-2017, 11:56
szuwar, znaczek standard. W poliftach był zatopiony w gumie, z nim wszystko jest ok.
szuwar - 30-01-2017, 21:34
Owczar napisał/a: | Wymienić przewody np na Parkera i dać aluminiowa laczke jeśli jest z tworzywa. Inaczej będziesz musiał skrecac co chwilę |
Przemyślę to na pewno jak się problem pojawi ponownie.
Bartekkita napisał/a: | szuwar, znaczek standard. W poliftach był zatopiony w gumie, z nim wszystko jest ok. |
Ja mam polifta tylko ze wymieniałem na czarne .... zakupione na aliexpress ..... napisałem reklamację i czekam. Aczkolwiek nie wiem czy tak nie zostawię, bo odpadł wierzch i została faktura gryfa i nie pomaluję tego
szuwar - 27-03-2017, 11:11
Pyknęło 100 tysi .... mil .....
i w sumie nic się nie dzieje..... jakoś tak nieswojo czyżby cisza przed burzą ?
Bartekkita - 28-03-2017, 23:48
szuwar, u nas też nic się nie dzieje standard
szuwar - 29-03-2017, 19:43
Dzisiaj zaraza założyła letnie buty.
Bartekkita, trzymam kciuki aby tak było dalej, ale z tym standardem to niekoniecznie, zawsze tak jest
szuwar - 01-04-2017, 21:51
Dzisiaj jak to mówią wiosenne porządki ....
- akcja naprawcza, typu trzeszcza plastiki, dołożona taśma na styku plastików, deka rozdzielcza, uchwyty w drzwiach i konsola środkowa, efekt super
- porządne odkurzanie
- ozonowanie
- za mało koników więc dołożyłem naklejkę aby powiększyć stajnię
tego typu
Owczar - 01-04-2017, 21:57
Też kiedys miałem zamiar nakleic coś takiego - ale nie każdy ma dystans do swojej wiary i mogłoby to wywołać niepotrzebna agresję.
szuwar - 02-04-2017, 08:47
Owczar, niestety masz rację, miałem parę incydentów związanych z tą naklejką, miałem taką również na galancie
Mam zasadę że jak jadę w trasie i kogoś dojdę, to jestem szybszy i jadę dalej, wyprzedzam. Niestety część widząc tą naklejkę próbowało się ścigać ......
A naklejka w sumie nie jest dla mnie związana z wiarą tyko manifestację dla kierowców który mają taką rybkę na samochodzie - kierowcy są moim zdaniem w większości zawalidrogami i kapelusznikami .....
Owczar - 02-04-2017, 16:23
Też nie rozumiem po co ludzie naklejaja te rybki - w większości to kleja jako znak wiary, ale to nie do końca chrzescijanski znak.
Dla Ciebie to nie manifestacja antychrzescijanska ale Ci którzy takie rybki kleja różnie mogą interpretować nie wiadomo po co nakleili to nie wiadomo co sobie myślą
mjsystem - 02-04-2017, 17:54
Owczar napisał/a: | w większości to kleja jako znak wiary, ale to nie do końca chrzescijanski znak. | Czyli jaki? szuwar napisał/a: | A naklejka w sumie nie jest dla mnie związana z wiarą tyko manifestację dla kierowców który mają taką rybkę na samochodzie - kierowcy są moim zdaniem w większości zawalidrogami i kapelusznikami ..... | Serio?
Marcin-Krak - 04-04-2017, 22:22
szuwar, z tą naklejką jakbyś przyjechał do Krakowa, to mogłaby ona zostać jeszcze potraktowana po "kibicowsku"
Tak to jest z rekinami...Choć może to pirania jest? Słabo się na rybach znam.
EOT.
szuwar - 30-06-2017, 23:58
hmmmmm, jakiś czas mnie nie było, update chciałbym zrobić. Musze pomalować ponownie elementy, które były "srebrne lub chromowane" bo dip plast po roku się troszkę zmył .... I like that
szuwar - 05-07-2017, 23:17
... dziennik pokładowy
05.07.2017 - przebieg 102500 - wymiana oleju Mobil 1 0W40 + filtr kabinowy, powietrza i oleju
Dodatkowo wymiana fotela pasażera na bardziej "wypasiony" dochodzą dodatkowe: siedzisko góra/dół i lędźwie. Kupiłem używany na aukcji i przełożyłem poszycie. Jeszcze kilka poprawek i będzie ideał
szuwar - 07-07-2017, 10:14
Instalacja fotela zakończona powodzeniem. Wszystko działa i wygląda jak należy
Teraz trzeba zająć się elementami które poczerniłem DIP Plastem i odnowić powierzchnie.
szuwar - 11-07-2017, 20:10
Dzisiaj wymieniony filtr instalacji gazowej fazy lotnej i ciekłej. Jutro wymiana tracz + klocki przód i w nocy wyjazd na urlopik
|
|
|