To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Czarna ZARAZA

Bartekkita - 30-01-2017, 11:56

szuwar, znaczek standard. W poliftach był zatopiony w gumie, z nim wszystko jest ok.
szuwar - 30-01-2017, 21:34

Owczar napisał/a:
Wymienić przewody np na Parkera i dać aluminiowa laczke jeśli jest z tworzywa. Inaczej będziesz musiał skrecac co chwilę :)

Przemyślę to na pewno jak się problem pojawi ponownie.

Bartekkita napisał/a:
szuwar, znaczek standard. W poliftach był zatopiony w gumie, z nim wszystko jest ok.

Ja mam polifta :) tylko ze wymieniałem na czarne .... zakupione na aliexpress ..... napisałem reklamację i czekam. Aczkolwiek nie wiem czy tak nie zostawię, bo odpadł wierzch i została faktura gryfa i nie pomaluję tego :)

szuwar - 27-03-2017, 11:11

Pyknęło 100 tysi .... mil .....
i w sumie nic się nie dzieje..... jakoś tak nieswojo :) czyżby cisza przed burzą ? :twisted:

Bartekkita - 28-03-2017, 23:48

szuwar, u nas też nic się nie dzieje standard :)
szuwar - 29-03-2017, 19:43

Dzisiaj zaraza założyła letnie buty.

Bartekkita, trzymam kciuki aby tak było dalej, ale z tym standardem to niekoniecznie, zawsze tak jest :)

szuwar - 01-04-2017, 21:51

Dzisiaj jak to mówią wiosenne porządki ....

- akcja naprawcza, typu trzeszcza plastiki, dołożona taśma na styku plastików, deka rozdzielcza, uchwyty w drzwiach i konsola środkowa, efekt super :)
- porządne odkurzanie
- ozonowanie
- za mało koników więc dołożyłem naklejkę aby powiększyć stajnię :)

tego typu

Owczar - 01-04-2017, 21:57

Też kiedys miałem zamiar nakleic coś takiego - ale nie każdy ma dystans do swojej wiary i mogłoby to wywołać niepotrzebna agresję.
szuwar - 02-04-2017, 08:47

Owczar, niestety masz rację, miałem parę incydentów związanych z tą naklejką, miałem taką również na galancie :)

Mam zasadę że jak jadę w trasie i kogoś dojdę, to jestem szybszy i jadę dalej, wyprzedzam. Niestety część widząc tą naklejkę próbowało się ścigać ......

A naklejka w sumie nie jest dla mnie związana z wiarą tyko manifestację dla kierowców który mają taką rybkę na samochodzie - kierowcy są moim zdaniem w większości zawalidrogami i kapelusznikami .....

Owczar - 02-04-2017, 16:23

Też nie rozumiem po co ludzie naklejaja te rybki - w większości to kleja jako znak wiary, ale to nie do końca chrzescijanski znak.

Dla Ciebie to nie manifestacja antychrzescijanska ale Ci którzy takie rybki kleja różnie mogą interpretować :) nie wiadomo po co nakleili to nie wiadomo co sobie myślą :P

mjsystem - 02-04-2017, 17:54

Owczar napisał/a:
w większości to kleja jako znak wiary, ale to nie do końca chrzescijanski znak.
Czyli jaki? :wink:
szuwar napisał/a:
A naklejka w sumie nie jest dla mnie związana z wiarą tyko manifestację dla kierowców który mają taką rybkę na samochodzie - kierowcy są moim zdaniem w większości zawalidrogami i kapelusznikami .....
Serio? :wink:
Marcin-Krak - 04-04-2017, 22:22

szuwar, z tą naklejką jakbyś przyjechał do Krakowa, to mogłaby ona zostać jeszcze potraktowana po "kibicowsku" ;)
Tak to jest z rekinami...Choć może to pirania jest? Słabo się na rybach znam.
EOT.

szuwar - 30-06-2017, 23:58

hmmmmm, jakiś czas mnie nie było, update chciałbym zrobić. Musze pomalować ponownie elementy, które były "srebrne lub chromowane" bo dip plast po roku się troszkę zmył .... I like that :)
szuwar - 05-07-2017, 23:17

... dziennik pokładowy

05.07.2017 - przebieg 102500 - wymiana oleju Mobil 1 0W40 + filtr kabinowy, powietrza i oleju

Dodatkowo wymiana fotela pasażera na bardziej "wypasiony" dochodzą dodatkowe: siedzisko góra/dół i lędźwie. Kupiłem używany na aukcji i przełożyłem poszycie. Jeszcze kilka poprawek i będzie ideał :)

szuwar - 07-07-2017, 10:14

Instalacja fotela zakończona powodzeniem. Wszystko działa i wygląda jak należy :)
Teraz trzeba zająć się elementami które poczerniłem DIP Plastem i odnowić powierzchnie.

szuwar - 11-07-2017, 20:10

Dzisiaj wymieniony filtr instalacji gazowej fazy lotnej i ciekłej. Jutro wymiana tracz + klocki przód i w nocy wyjazd na urlopik :)