To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2017 GRUDZIĄDZ - Pytania i odpowiedzi

cyklista - 21-05-2017, 12:08

Czy pojawi się osobny temat w rodzaju:
1. kto przyjeżdża wcześniej i propozycje wspólnych wycieczek
2. atrakcje itp. w Grudziądzu i okolicach

londolut - 22-05-2017, 15:42

Kiedy jakieś wpłaty?
Bizi78 - 22-05-2017, 16:08

Parę postów wyżej masz info :P .

Firebee napisał/a:
zaliczkę wpłaciłem sam osobiście z własnych pieniędzy. wpłaty przez Was będą ok. lipca

Firebee - 22-05-2017, 21:25

cyklista napisał/a:
Czy pojawi się osobny temat w rodzaju:
1. kto przyjeżdża wcześniej i propozycje wspólnych wycieczek
2. atrakcje itp. w Grudziądzu i okolicach

1. kto przyjeżdża wcześniej zobaczysz w terminach. czy taki post się pojawi - zależy od osób, które będą wcześniej.

2. Atrakcje w Grudziądzu i okolicach - ok. pojawi się. Większość atrakcji bedziecie mogli poznać biorąc udział w 1 Rajdzie Turystycznym MitsuManiaków, gdyż odcinek rajdu to ok 100km po Grudziądzu i okolicach:)

[ Dodano: 22-05-2017, 21:26 ]
londolut napisał/a:
Kiedy jakieś wpłaty?

tak jak Bizi napisał. zaliczkę wpłaciłem, więcej nie chcą narazie, po co mam zamrażać Wasze pieniążki?

Bizi78 - 22-05-2017, 21:49

Może warto wyszczególnić miejsca warte zwiedzenia tak jak to było w temacie zlotu w Karkonoszach 8) .
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=95975

Yoshiko - 24-05-2017, 20:21

Firebee napisał/a:
w 1 Rajdzie Turystycznym MitsuManiaków, gdyż odcinek rajdu to ok 100km po Grudziądzu i okolicach:)
jakieś stacje benzynowe po drodze będą ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Firebee - 24-05-2017, 20:55

Yoshiko napisał/a:
Firebee napisał/a:
w 1 Rajdzie Turystycznym MitsuManiaków, gdyż odcinek rajdu to ok 100km po Grudziądzu i okolicach:)
jakieś stacje benzynowe po drodze będą ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Też o tym myślałem ;) W najgorszej opcji dostaniesz osobny roadbook "rajd od stacji do stacji" ;p

Yoshiko - 24-05-2017, 21:02

Firebee napisał/a:
Yoshiko napisał/a:
Firebee napisał/a:
jakieś stacje benzynowe po drodze będą ????

Też o tym myślałem W najgorszej opcji dostaniesz osobny roadbook "rajd od stacji do stacji" ;p
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: otóż to

i jeszcze jedno życzenie :D

ten roadbook poproszę w milach i farenhajtach :twisted:

Firebee - 24-05-2017, 21:51

Yoshiko napisał/a:
Firebee napisał/a:
Yoshiko napisał/a:
Firebee napisał/a:
jakieś stacje benzynowe po drodze będą ????

Też o tym myślałem W najgorszej opcji dostaniesz osobny roadbook "rajd od stacji do stacji" ;p
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: otóż to

i jeszcze jedno życzenie :D

ten roadbook poproszę w milach i farenhajtach :twisted:

dostaniesz to:

Yoshiko - 25-05-2017, 21:04

Firebee napisał/a:
dostaniesz to:

oki mój pilot się ucieszy :twisted: :twisted: :twisted:

Firebee - 26-05-2017, 14:14

UWAGA WAŻNE INFO!!!

PROSZĘ POWOLI OKREŚLAĆ ILOŚĆ DNI, NA KTÓRE ZAMIERZACIE PRZYJECHAĆ NA ZLOT W TEMACIE NOCLEGÓW (TYLKO I WYŁĄCZNIE KOPIUJĄC I WKLEJAJĄC KOLEJNY POST)

DOTYCZY OSÓB, KTÓRE NIE WPISAŁY, LUB WPISAŁY "TERMIN PODAM PÓŹNIEJ"
NARAZIE KAŻDY, KTO NIE ZAKLEPAŁ DŁUŻSZEGO TERMINU MA ZAREZERWOWANY NA CZAS ZLOTU, ALE OBŁOŻENIE OŚRODKA JEST OGROMNE I MOŻE PÓŹNIEJ NIE BYĆ MOŻLIWOŚCI WCZEŚNIEJSZYCH REZERWACJI.

DOTYCZY WSZELKICH OPCJI NOCLEGOWYCH

Yoshiko - 16-06-2017, 21:51

ZMIANA TERMINU RAJDU - NIEDZIELA - 27.08 - OD GODZ. 10:00 - 15:00

w sumie to nie wiem czy to dobra zmiana
dla tych z daleka niekuniecznie :(

Tomi89 - 17-06-2017, 17:24

Może za rok warto pomyśleć o trochę dłuższym terminie zlotu np dni 5-7, każdy odpocznie bo zazwyczaj to czas urlopowy, wszystkie atrakcje będą rozplanowane na spokojnie, no i dluzsza integracja :twisted: :lol:
mkm - 17-06-2017, 18:47

Tomi89, niektóre osoby jadą wcześniej, niektóre zostają - po to przy zgłoszeniu była prośba o podawanie terminu. :wink:
Firebee - 17-06-2017, 22:03

Tomi89 napisał/a:
Może za rok warto pomyśleć o trochę dłuższym terminie zlotu np dni 5-7, każdy odpocznie bo zazwyczaj to czas urlopowy, wszystkie atrakcje będą rozplanowane na spokojnie, no i dluzsza integracja :twisted: :lol:

Organizacja Zlotu już 3 dniowego to potężna robota dla organizatorów, spory wkład finansowy i czasowy. Ośrodki jak i miejsca zlotu są opłacane, do tego ochrona i inne sprawy. Budżet Zlotu praktycznie zerowy, więc rozkładając na więcej dni było raczej nierealne.

Zapraszam oczywiście nawet na dwa tygodnie, tylko odpowiednio szybko uprzedź wpisując termin. MitsuManiaków tam nie zabraknie, bo wielu rezerwuje sobie na dłużej noclegi, więc integrować możesz się dużo wcześniej, a i będzie okazja się wcześniej poznać :)

pozdrawiam