[97-04]Galant EAxA/W - [EAxA]Instrukcja w jez polskim - istnieje czy nie?
Anonymous - 19-07-2007, 15:09
Proszędzie jeszcze raz przeczytać mój post. Zmian nie będzie.
JaGrab3 - 19-07-2007, 16:55
ja juz nic nie kumam, patmate, coś się strasznego stało że nie możesz tego pożyczyć Akbiemu, wczuciłby to do pdf i było by gicior a tak to wyglada na jakies całowanie po rączkach za kopię, jezeli byś na tym chciał zarobić to bym rozumiał a tak to niepotrzebne mieszanie....
Osobiście uwazam ze pdf bedzie znacznie lepszy, jak ktos bedzie chcial sobie to na papier przelac to sobie wydrukuje w jakim formacie bedzie pasiło
Anonymous - 20-07-2007, 00:19
W piątek wysylam akbiemu,klemensowi, frogowi, bartowi. Zostaly dwie kopie dla radexa i walkie, jeżeli nie będą zainteresowani to w pon wyślę pierwszym chętnym.
Przy ewentualnym sprawdzaniu: stron 2-16 i 3-14 nie bylo w oryginale. Na stronach 6-3 i 6-11 rysunki klimy są niezbyt czytelne także na "oryginale". Generalnie kopie są prawie nie do odróżnienia z oryginalem, więc z pdf-owaniem nie będzie klopotu.
Anonymous - 20-07-2007, 01:23
Hurra
Dziekujemy patmate!
Anonymous - 20-07-2007, 08:25
info poszło na PRV
jak tylko dostane towarek do go zeskanuje i tyle
pozdrawiam
Anonymous - 20-07-2007, 20:17
Isnstrukcja poszla 20 VII po poludniu dla froga, akbiego, barta, klemensa, radexa.
Anonymous - 20-07-2007, 22:34
Patmate nie wiem dlaczego tak kombinowałeś z tymi instrukcjami.Mogłeś przesłać akbiemu i wszyscy by byli zadowoleni i bogatsi o pare groszy. Dlatego bogatsi, bo by nie musieli wysyłać ci kasy. Dla mnie poprostu chciałeś sobie zarobić na kolegach i tyle. Ale ok. Trzeba było tylko tak od razu a nikt by się nie podniecał ze dostanie gratis w pdf. Sorry że tak pisze ale jak czytam te wasze posty to mi się nie chce wierzyć że jeden nie ufa drugiemu. Przecierz to tylko kawałek piepszonej książki.
Anonymous - 21-07-2007, 13:32
Do doli73
Śmieszny jesteś z tym zarabianiem i tyle. I tak ktoś zrobi pdf-a to skorzystasz. Ciesz sie że wogóle mi się chcialo ruszyc bo leniwy jestem A jak ci szkoda kilku pln to przesiądź się na malucha . Kończymy temat i tyle.
Anonymous - 21-07-2007, 20:50
Patmate. Po pierwsze nie szkoda mi kasy, a po drugie trzeba było pomyśleć o innych.Nie przyszło ci na myśl że co niektórzy mogą nie mieć kasy. Jak byś chciał to byś przesłał akbiemu ta instrukcję. patmate napisał/a: | Ciesz sie że wogóle mi się chcialo ruszyc bo leniwy jestem |
Dzięki ci panie że zechciałeś nam udostępnić instrukcję. A tak wogóle, wiec że dając z łaski bo jesteś leniwy (ale niech tam niech mają) to my dziękujemy. I nie mam się z czego cieszyć. Ja ja mam po angielsku. Jeśli ktoś nie jaży po angielsku to sorry. Ja się tylko zaoferowałem aby kolegom ją zeskanować i puścić w pdf.
Uparłeś sie ze sam ją z kserujesz i roześlesz chetnym za odpowiednią wpłatą. Samo mówi za siebie i nie mamy o czym mówić.
Anonymous - 21-07-2007, 21:16
Gdybym chcial zarobić, krzyknąlbym np. 100pln i czekal na chętnych. Poza tym nie czytasz dokladnie co piszę. Rozeslalem praktycznie osobom które zglosily chęć dalszego powielenia, oraz pierwszym dwóm chętnym. Mimo spelnienia pewnych oczekiwań tego forum jestem atakowany. Za co? Gdybym wiedzial że tak to się rozwinie,wogóle bym się nie wychylal na tym forum. W kwocie jest ujety koszt ksero i wysyki (też nie calkowity) więc schowaj swoje uwagi altruistyczne glęboko w instrukcję w języku angielskim (którą notabene sam już w czerwcu powinieneś przetlumaczyc i udostępnić na forum)......
PS Ani ja ani bliższa i dalsza rodzina oraz żaden z moich znajomych NIE prowadzi uslug ksero.
PS Nie zwrócilem uwagi że też możesz skanować i tyle.
Anonymous - 21-07-2007, 21:48
Spokojnie Panowie, bo sie nie potrzebnie kwas nakreca. patmate, koledzy poprostu nie rozumieja, ze nie ufasz np. Akbiemu na tyle, zeby pozyczyc na kilka dni instrukcje. Doli73 moze zagalopowal sie z tymi podejrzeniami, ale ma o tyle racji, ze za oplata to mozna dzis wszystko zalatwic, ale sztuka naszej klubowej spolecznosci polega na tym, zeby to zrobic kosztem jak najmniejszym lub zerowym nie zaleznie od tego czy ktos jest bogaty czy biedny. Wiec jesli jest mozliwosc zalatwienia tego za darmo to po co przeplacac i nabijac kabze jakiemus punktowi xero Lepiej zainwestowac ta kase w swojego miska, albo spota/zlota.
To tak jak by sie ktos rozkraczyl przejazdem w Szczecinie, zadzwonil do mnie z klubowego assistance, a ja bym mu wyslal lawete za 500PLN.
Wszyscy sa Ci wdzieczni za udostepnienie instrukcji, ale nie jestes jedynym ktory robi cos bezinteresownie w tej spolecznosci i sam korzystasz mniej lub bardziej swiadomie aczkolwiek z pomocy, wiedzy i dobrej woli innych.
tommyc1 - 23-07-2007, 19:12
to takie wlasnie polskie jest :/ ktos zaoferowal pomoc, ale ludzie juz warcza, zawsze komus zle-jesli mi nie pasuje taka forma (zaplata ze ksero) to nie prosze o to i nie mam pretensji-jak kiedys bedzie w PDFie to sobie zaciagna, jak nie-to nie, i juz
ale nie dogryzam gosciowi...lllluuudzie;) wyluzujcie
Anonymous - 23-07-2007, 21:27
Simones zgadzam się z tobą w zupełności.
Tommyc1 ty też masz po części racje. Ja nie chciałem mu dogryźć tylko powiedziałem co na ten temat sądzę. Chciałem aby było jak najlepiej dla wszystkich bez żadnych inwestycji. Ale jeśli kogoś uraziłem to sorry. Trochę też trzeba sobie ufać. Już luzuje.
Ps. Patmate ale nie ładnie że robisz mi takie wrzuty. patmate napisał/a: | A jak ci szkoda kilku pln to przesiądź się na malucha |
Anonymous - 23-07-2007, 22:39
No i panowie jestem juz szczesliwym posiadaczem Instrukcji Obslugi Mitsubishi Galant wersja PL :D:D Akurat mam urlop takze bedzie lekturka na wolne chwile ;>
P.S. Jakos ksero b. dobra. Takze wielkie dzieki @patmate....
Anonymous - 23-07-2007, 23:22
do mnie jeszcze nie doszła, pewnie będzie jutro - lublinianie, którzy sa zainteresowani ta instrukcja niech sie zgłoszą do mnie. Nie wiem czy ktoś wrzuci do pdfa czy się odezwać do kumpla ze skanerem?
|
|
|