To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Podkladki pod tablice rejestracyjne - I Edycja

Anonymous - 28-04-2008, 18:31

minaj napisał/a:
Jak to w Polsce - ktoś tu chyba próbuje na tym biznesie zarobić - niech 100 osób odbierze osobiście to na samych przesyłkach mamy 1100 PLN zaoszczędzone....
Przy odbiorach osobistych jest zwrot poniesionych kosztów przesyłki. Sugeruję zatem powstrzymać się od tego typu komentarzy, bo to, co właśnie napisałeś jest przykre dla osób zaangażowanych w akcję. Ponadto jest to pomówienie, a to jest karalne.
Adaho_krak - 28-04-2008, 20:10

minaj napisał/a:
Jak to w Polsce - ktoś tu chyba próbuje na tym biznesie zarobić - niech 100 osób odbierze osobiście to na samych przesyłkach mamy 1100 PLN zaoszczędzone....

minaj, Podaj numer konta na PW, wyśle Ci Twoją kase wraz z odsetkami za Twój stracony czas i więcej nie pisz tu takich rzeczy. Awantury to na targu rybnym sobie rób.

W tym temacie jest napisane, kto ma dla kogo ramki itd. Wystarczy poczytać i troszkę się zainteresować tematem, bo nikt za Ciebie tego nie zrobi. Ramki zostały wysłane do moderatorów poszczególnych regionów w takim celu, że wiele osób może je odebrać osobiście bez problemu i Akbi nie musi pakować, adresować i wysyłać dużej ilości przesyłek. Jeśli nie możesz podjechać na spota, napisz do osoby odpowiedzialnej na PW i Ci je wyśle pocztą.

Anonymous - 28-04-2008, 21:46

gregorbu napisał/a:
to, co właśnie napisałeś jest przykre dla osób zaangażowanych
Spokojnie - mój komentarz był PROWOKACYJNY :shock: , ale nie miał na celu nikogo urazić - wręcz przeciwnie
Wszystkim zaangażowanym Gratuluję pomysłu i organizacji akcji z ramkami :!:
Zasady jednak były jasne (cena zawiera ramki + przesyłkę). Tak się tylko złożyło, że po 2 miesiącach nie wszyscy je otrzymali (wśród nich i ja :evil: ). Sugestia, że robię awanturę bo nie mogę podjechać i odebrać osobiście jest nie na miejscu. To moja wina, że modeator z mojego regionu nie ma czasu aby wysłać ramki :?:
gregorbu napisał/a:
to jest karalne
a wzięcie kasy i niedotrzymanie umowy jest legal??
Adaho_krak napisał/a:
W tym temacie jest napisane, kto ma dla kogo ramki itd. Wystarczy poczytać i troszkę się zainteresować.
No właśnie - wystarczy przeczytać moje dwa wcześniejsze posty i Twój komentarz zupełnie TRACI SENS... Niepotrzebnie się napisałeś.
Adaho_krak napisał/a:
Podaj numer konta na PW, wyśle Ci Twoją kase

Po chwilowym zastanowieniu :?: -podam Ci mój adres i wyślij mi ramki jeśli chcesz być konstruktywny...

Anonymous - 28-04-2008, 22:06

minaj, a kontaktowałeś się z osobą rozprowadzającą te ramki? Podałeś adres wysyłki?
Anonymous - 28-04-2008, 22:20

gregorbu napisał/a:
minaj, a kontaktowałeś się z osobą rozprowadzającą te ramki? Podałeś adres wysyłki?
Adaho_krak dostał ode mnie PW z historią korespondencji.
kocur - 28-04-2008, 22:23

Panowie, nie ma się co kłócić, po prostu akcja była rewelacyjna, wszystko fajnie, ramki poszły do moderatorów... no i tyle. Chodzi o to, że ja również jestem zabiegany, stad na zlot nie mam szans się pojawić - coż bywa, na małopolskę z pierwszej edycji poszło raptem 11 ramek z czego myślę połowa odebrała osobiście, myślę, że przez te 2 miesiące można znaleźć wieczór na zapakowanie 5 ramek, i kolejną chwilę na podrzucenie ich na pocztę. Fakt, ktoś powie - można też znaleźć chwilę i pieniądze na spota, ale niektórzy pracują 24/h, mają rodziny albo inne powody toteż dlatego wciąż czekam cierpliwie...

Adaho_krak napisał/a:
Jeśli nie możesz podjechać na spota, napisz do osoby odpowiedzialnej na PW i Ci je wyśle pocztą.

a ile razy trzeba to zrobić, żeby poskutkowało? :)

Pozdrawiam.

JCH - 28-04-2008, 22:29

Się wtrącę....
Wysyłając ramki do moderatorów regionalnych akbi pytał każdego czy zechce ogarnąć ten temat. Tak więc nikt nikomu niczego nie narzucał. Skoro minaj zamówił ramki i zapłacił za nie razem z kosztami przesyłki to należą mu się one jak psu buda. Przydałoby się też słówko "sorry".

akbi - 29-04-2008, 09:15

minaj napisał/a:
mnie też proponowano odbiór osobisty na zlocie, ale odmówiłem - nie będę jechał specjalnie prawie 300 km wydając 130 PLN (300 km x 10 l/100 km x 4,35 PLN/l = 130,50 PLN !!!) żeby odebrać ramki za 28 PLN !!!!!

podaj mi proszę na PW tel do siebie, przyjadę w któryś dzień w najbliższy weekend i przywiozę Ci ramki.
minaj napisał/a:
Adaho_krak napisał/a:
Podaj numer konta na PW, wyśle Ci Twoją kase

Po chwilowym zastanowieniu :?: -podam Ci mój adres i wyślij mi ramki jeśli chcesz być konstruktywny...

jw ....

Do Bartka_Nkm i Adaho_krak, - minaj, w najbliższy weekend otrzyma ramki ode mnie osobiście.

JCH napisał/a:
Wysyłając ramki do moderatorów regionalnych akbi pytał każdego czy zechce ogarnąć ten temat. Tak więc nikt nikomu niczego nie narzucał. Skoro minaj zamówił ramki i zapłacił za nie razem z kosztami przesyłki to należą mu się one jak psu buda. Przydałoby się też słówko "sorry".

Dokładnie się zgadzam z Jackiem :|

Ja ze swoje strony (jako główny "wysyłający") mogę przeprosić za niektórych Moderatorów, którzy do tej pory mając adresy nie wysłali wszystkich ramek.

Anonymous - 29-04-2008, 15:52

2. lonewolf:-)
akbi - 29-04-2008, 16:06

lonewolf81 napisał/a:
2. lonewolf:-)

zapisy na ramki są tutaj:
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=21696

to jest temat I edycji ...teraz dobiega końca edycja II :)

Anonymous - 11-05-2008, 10:17

Ja ze swej strony (trochę to spóźnione, ale zawsze szczere :) )chciałbym bardzo podziękować za profesjonalne podejście do dystrybucji ramek koledze gigant87.
Takich, to ze świecą szukać ;)

Anonymous - 12-05-2008, 18:21

hi wszystkim
akbi, ja jeszcze nie mam ramek, kontaktowałem się z bartkiem ale wciąż cisza

pozdrawiam[/b]

akbi - 12-05-2008, 20:58

cypmus napisał/a:
kontaktowałem się z bartkiem ale wciąż cisza

zadzwoń do niego ...ew napisz PW, maila lub na gg ... Bydgoszcz to nie jest aż tak wielkie miasto, aby problemem było się spotkać w ciągu dnia ... czy też w ostateczności tygodnia.

Anonymous - 08-06-2008, 18:29

hi...jak widzą wszyscy po dacie...trochę czasu minęło a ja wciąż bez ramek, kontaktowałem się, kolega zawsze odpisuje , przeprasza i obiecuje....ja wciąż bez R A M E K ... :evil:
pozdrawiam cierpliwych :roll:

kisian - 25-06-2008, 12:59
Temat postu: Ramki
Ja też dalej nie mam ramek...... Ktoś jest tu nieprofesjonalny.....