http://www.maxior.pl/film...kyo_Drift_movieJCH - 28-01-2009, 19:53 harpagan - 29-01-2009, 09:21 Morfi - 29-01-2009, 19:31 75-latek przyszedł do lekarza na badanie nasienia. Lekarz dał mu słoiczek i powiedział:
-Proszę wziąć ten słoik do domu i przynieść na jutro dawkę spermy.
Następnego dnia dziadek przychodzi i stawia słoiczek czysty i pusty tak jak poprzedniego dnia.
-Doktorze, to było tak: Najpierw próbowałem prawą ręką, i nic. No to spróbowałem lewą ręką, i też nic. Więc poprosiłem o pomoc żonę. I ona próbowała prawą ręką, potem lewą ręką, i ciągle nic. Próbowała nawet ustami najpierw ze sztuczną szczęką, potem bez sztucznej szczęki, ale wciąż nic. Zawołaliśmy nawet panią Helenę, naszą sąsiadkę. I ona też próbowała - najpierw obiema rękami, potem pod pachą, nawet próbowała go ściskać kolanami. No i nic!
-Zawołaliście państwo sąsiadkę?! - pyta zszokowany lekarz.
-Tak. Ale niezależnie, jak bardzo się staraliśmy, nie udało nam się otworzyć tego cholernego słoika!
Pędzi gość Mercedesem po autostradzie A4 150 km/h. Nagle dogania go
Syrenka
(taki stary polski samochód), wyprzedza i znika w oddali.
Gość zjeżdża na stację benzynową i ... widzi rzeczoną Syrenkę. Podbiega i
pyta:
- Jaki pan masz silnik w tym gruchocie?!?
- Silnik? Normalny, dwusuw, jak to w Syrence.
- Tuningowany?!
- Niee, standard.
- No to jak pan możesz takie prędkości rozwijać? Przecież to niemożliwe!
- Możliwe, możliwe - to tylko kwestia polityki...
- Jak to polityki?! Co pan mi tu opowiadasz!
- No, dokładniej to polityki i opon...
- Nie rozumiem...
- To proste. Z przodu mam opony arabskie, a z tyłu izraelskie.
Te z przodu ciągle uciekają, a te z tyłu je gonią!Jogurt - 29-01-2009, 19:44 kupię parę opon izraelskich i parę arabskich w rozmiarze 155r15 do mojego drugiego sprzęta londolut - 29-01-2009, 22:13 spiryt - 30-01-2009, 18:01 http://www.sendspace.com/file/ju06t9
Tlumaczcie lepiej swoim kobietom do czego służą i jak sie nazywają części w autach barthez2183 - 31-01-2009, 01:11 Był u mnie ksiądz po kolędzie i mówił, ze trzeba teraz balować, bo niedługo
nadejdzie jakiś "wielki post" - mam pytanie:
od kogo nadejdzie ten post i ile mega będzie zajmował?
I skąd ksiądz wie takie rzeczy? Oni tez są w jakiejś grupie?
Pytam, bo siedzę na modemie i ciężko mi się ściąga wielkie posty