Nasze Miśki - moje CA0...
mkm - 13-11-2009, 17:41
Nie da sie spolerowac?
londolut - 13-11-2009, 17:44
Za głębokie. Trzeba będzie wypełnić to miejsce klarem albo innymi żywicami. Mam nadzieję, że kolor nie ruszony
rosomak1983 - 13-11-2009, 17:56
londolut, nie łam sie taka ryska nie jest w stanie spowodowac zeby gorzej wygladał...
Oczywiscie szkoda... ale mysle ze nie bedzie sladu a nikt z lupa nie bedzie Ci auta ogladła.
Oprócz Ciebie
londolut - 13-11-2009, 18:30
rosomak1983 napisał/a: | nie łam sie taka ryska nie jest w stanie spowodowac zeby gorzej wygladał | Może i nie ale mnie to dobija...
rosomak1983 napisał/a: | nikt z lupa nie bedzie Ci auta ogladła.
Oprócz Ciebie | Sama świadomość tego, że ona tam jest i że ktoś naruszył moje auto mnie rozbraja i doprowadza do szewskiej pasji
A co wy na to?
kartomaniak gti - 13-11-2009, 18:43
prawie jak subaru
rosomak1983 - 13-11-2009, 18:48
londolut, wiem wiem pednatyczne podejscie. Sam takie mialem ale teraz troche wyluzowałem. Nadal wkladam w miska serce ale nie przejmuje sie juz pierdołami jak wczesniej. NIektórzy wiedza jak to było
Co do fel jestem na NIE
Morfi - 13-11-2009, 18:56
Mi sie podobają
Anonymous - 13-11-2009, 19:16
Współczuję. U nas jest niestety podobnie. Lancer miał w wakacje wymieniane i lakierowane zderzaki, lakierowany prawy przedni błotnik, robione tylne ranty, robione zaprawki na odbryskach, przeszedł profesjonalną polerkę. Colt - zaprawki i porządna polerka.
A teraz? Lancer - rysy na przednim zderzaku, rysa na połowę prawych tylnych drzwi. Colt - poobijane boki. Jak patrzę na to, odechciewa mi się dbać o samochody...
Jogurt - 13-11-2009, 20:19
rosomak1983 napisał/a: | londolut, wiem wiem pednatyczne podejscie. Sam takie mialem ale teraz troche wyluzowałem. Nadal wkladam w miska serce ale nie przejmuje sie juz pierdołami jak wczesniej | tak,tak. wydać 3k pln na lakierowanie, za pół roku mieć sznitę na całe drzwi i sie wpienić to jest pedantyzm
misjonarz. - 13-11-2009, 20:33
wygląda bardzo fajnie, jeszcze tylko lota z gti i będzie komplecik. a te fele to malowałeś czy kupiłeś nowe?
Jogurt napisał/a: | wydać 3k pln na lakierowanie, za pół roku mieć sznitę na całe drzwi i sie wpienić to jest pedantyzm |
o to to... święte słowa. rok temu malowałem pół auta, a jak teraz patrzę na to, to mnie normalnie trafia
ale... cóż poradzić chyba wystrzelać innych kierowców
londolut - 13-11-2009, 21:02
kartomaniak gti napisał/a: | prawie jak subaru |
rosomak1983 napisał/a: | nie przejmuje sie juz pierdołami | Daj spokój, jakbym wiedział kto to to bym chyba za skóry obdarł
gregorbu napisał/a: | wymieniane i lakierowane zderzaki, lakierowany prawy przedni błotnik, robione tylne ranty, robione zaprawki na odbryskach, przeszedł profesjonalną polerkę. Colt - zaprawki i porządna polerka |
Jogurt napisał/a: | wydać 3k pln na lakierowanie | Ehhh dbasz, chuchasz, dmuchasz, głaszczesz i Bóg wie co jeszcze a jakieś popaprane typy załatwią ci auto w 5 sekund.
gregorbu napisał/a: | rysy na przednim zderzaku, rysa na połowę prawych tylnych drzwi. Colt - poobijane boki |
Jogurt napisał/a: | sznitę na całe drzwi | To jest właśnie to, jedyne rozwiązanie to chyba tylko misjonarz. napisał/a: | wystrzelać innych kierowców |
Morfi napisał/a: | Mi sie podobają |
misjonarz. napisał/a: | wygląda bardzo fajnie | Hehe to fotosklepowa robota Tak myślę co by tu na wiosnę zapodać oprócz reanimacji drzwi Potem pokombinuję jeszcze z kolorkiem bo srebrne mi się znudziły i coś bym zrobi
Rysiek - lotkę mam, pamiętasz
Rafal_Szczecin - 13-11-2009, 22:16
londol, wiem jak to jest , jak doskonale wiesz, malowalem calego cojota, a pozniej jebut babka w blotnik , drugi tez zalatwiony, to wlasnie ten kraj w ktorym zyjemy ...
3m sie chlopak
rosomak1983 - 13-11-2009, 23:49
Lutek dla pocieszenia powiem Ci ze tez mam pare małych wgniotek Jednak nie widac ich i olewam sprawe...
londolut napisał/a: | to wlasnie ten kraj w ktorym zyjemy ... |
panie pojedz np do Włoch gdzie wszyscy parkuja na centymetry...
londolut - 14-11-2009, 00:21
Rafal_Szczecin napisał/a: | londol, wiem jak to jest | Wiem wiem
Rafal_Szczecin napisał/a: | 3m sie chlopak | Dzięki za ciepłe słowo
rosomak1983 napisał/a: | panie pojedz np do Włoch gdzie wszyscy parkuja na centymetry... | Ja bym miał wyrok na 100% - wielokrotne zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem i bez mrugnięcia okiem
rosomak1983 - 14-11-2009, 00:32
londolut napisał/a: | Ja bym miał wyrok na 100% - wielokrotne zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem i bez mrugnięcia okiem |
z premedytacja
|
|
|