To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - moje CA0...

mkm - 13-11-2009, 17:41

Nie da sie spolerowac?
londolut - 13-11-2009, 17:44

Za głębokie. Trzeba będzie wypełnić to miejsce klarem albo innymi żywicami. Mam nadzieję, że kolor nie ruszony :?
rosomak1983 - 13-11-2009, 17:56

londolut, nie łam sie taka ryska nie jest w stanie spowodowac zeby gorzej wygladał...
Oczywiscie szkoda... ale mysle ze nie bedzie sladu a nikt z lupa nie bedzie Ci auta ogladła.
Oprócz Ciebie :D :D :D

londolut - 13-11-2009, 18:30

rosomak1983 napisał/a:
nie łam sie taka ryska nie jest w stanie spowodowac zeby gorzej wygladał
Może i nie ale mnie to dobija... :doubt:
rosomak1983 napisał/a:
nikt z lupa nie bedzie Ci auta ogladła.
Oprócz Ciebie :D :D :D
Sama świadomość tego, że ona tam jest i że ktoś naruszył moje auto mnie rozbraja i doprowadza do szewskiej pasji :evil:

A co wy na to?

kartomaniak gti - 13-11-2009, 18:43

Cytat:
A co wy na to?

prawie jak subaru :twisted:
rosomak1983 - 13-11-2009, 18:48

londolut, wiem wiem pednatyczne podejscie. Sam takie mialem ale teraz troche wyluzowałem. Nadal wkladam w miska serce ale nie przejmuje sie juz pierdołami jak wczesniej. NIektórzy wiedza jak to było :D :D :D

Co do fel jestem na NIE

Morfi - 13-11-2009, 18:56

Mi sie podobają :)
Anonymous - 13-11-2009, 19:16

Współczuję. U nas jest niestety podobnie. Lancer miał w wakacje wymieniane i lakierowane zderzaki, lakierowany prawy przedni błotnik, robione tylne ranty, robione zaprawki na odbryskach, przeszedł profesjonalną polerkę. Colt - zaprawki i porządna polerka.
A teraz? Lancer - rysy na przednim zderzaku, rysa na połowę prawych tylnych drzwi. Colt - poobijane boki. Jak patrzę na to, odechciewa mi się dbać o samochody... :cry:

Jogurt - 13-11-2009, 20:19

rosomak1983 napisał/a:
londolut, wiem wiem pednatyczne podejscie. Sam takie mialem ale teraz troche wyluzowałem. Nadal wkladam w miska serce ale nie przejmuje sie juz pierdołami jak wczesniej
tak,tak. wydać 3k pln na lakierowanie, za pół roku mieć sznitę na całe drzwi i sie wpienić to jest pedantyzm :?
misjonarz. - 13-11-2009, 20:33

wygląda bardzo fajnie, jeszcze tylko lota z gti i będzie komplecik. a te fele to malowałeś czy kupiłeś nowe?
Jogurt napisał/a:
wydać 3k pln na lakierowanie, za pół roku mieć sznitę na całe drzwi i sie wpienić to jest pedantyzm :?

o to to... święte słowa. rok temu malowałem pół auta, a jak teraz patrzę na to, to mnie normalnie trafia :evil: :evil: :evil:
ale... cóż poradzić :?: :?: chyba wystrzelać innych kierowców :twisted:

londolut - 13-11-2009, 21:02

kartomaniak gti napisał/a:
Cytat:
A co wy na to?
prawie jak subaru :twisted:
:D
rosomak1983 napisał/a:
nie przejmuje sie juz pierdołami
Daj spokój, jakbym wiedział kto to to bym chyba za skóry obdarł :|

gregorbu napisał/a:
wymieniane i lakierowane zderzaki, lakierowany prawy przedni błotnik, robione tylne ranty, robione zaprawki na odbryskach, przeszedł profesjonalną polerkę. Colt - zaprawki i porządna polerka
Jogurt napisał/a:
wydać 3k pln na lakierowanie
Ehhh dbasz, chuchasz, dmuchasz, głaszczesz i Bóg wie co jeszcze a jakieś popaprane typy załatwią ci auto w 5 sekund.
gregorbu napisał/a:
rysy na przednim zderzaku, rysa na połowę prawych tylnych drzwi. Colt - poobijane boki
Jogurt napisał/a:
sznitę na całe drzwi
To jest właśnie to, jedyne rozwiązanie to chyba tylko
misjonarz. napisał/a:
wystrzelać innych kierowców

Morfi napisał/a:
Mi sie podobają :)
misjonarz. napisał/a:
wygląda bardzo fajnie
Hehe to fotosklepowa robota :) Tak myślę co by tu na wiosnę zapodać oprócz reanimacji drzwi :? Potem pokombinuję jeszcze z kolorkiem bo srebrne mi się znudziły i coś bym zrobi ;)

Rysiek - lotkę mam, pamiętasz ;)

Rafal_Szczecin - 13-11-2009, 22:16

londol, wiem jak to jest , jak doskonale wiesz, malowalem calego cojota, a pozniej jebut babka w blotnik , drugi tez zalatwiony, to wlasnie ten kraj w ktorym zyjemy ...
3m sie chlopak

rosomak1983 - 13-11-2009, 23:49

Lutek dla pocieszenia powiem Ci ze tez mam pare małych wgniotek :P Jednak nie widac ich i olewam sprawe...
londolut napisał/a:
to wlasnie ten kraj w ktorym zyjemy ...

panie pojedz np do Włoch gdzie wszyscy parkuja na centymetry...

londolut - 14-11-2009, 00:21

Rafal_Szczecin napisał/a:
londol, wiem jak to jest
Wiem wiem :(
Rafal_Szczecin napisał/a:
3m sie chlopak
Dzięki za ciepłe słowo :drinkers:

rosomak1983 napisał/a:
panie pojedz np do Włoch gdzie wszyscy parkuja na centymetry...
Ja bym miał wyrok na 100% - wielokrotne zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem i bez mrugnięcia okiem 8) :D
rosomak1983 - 14-11-2009, 00:32

londolut napisał/a:
Ja bym miał wyrok na 100% - wielokrotne zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem i bez mrugnięcia okiem 8) :D

z premedytacja :wink: