Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga
Anonymous - 14-04-2008, 01:55
detlef napisał/a: | Sruba, ja pisze nazwy druzyn z duzych liter i nazwiska piłkarzy.. nie mów "wy"..
A co do nescika.. chłopak żyje historią sprzed ponad 15 lat.. szkoda mi takich ludzi.. nie zna gość realiów dzisiejszej piłki i zabiera głos w dyskusji.. czyżby kolejne dziecko neostrady?? .. |
dziecko neostrady? rozsmieszyles mnie czlowieku , chyba Ty zyjesz historia sprzed 15 lat jak Cie rodzice urodzili ... dziecko neostrady .. hehe dobre ale stare wymysl cos lepszego
Anonymous - 14-04-2008, 09:02
nescik napisał/a: | detlef napisał/a: | Sruba, ja pisze nazwy druzyn z duzych liter i nazwiska piłkarzy.. nie mów "wy"..
A co do nescika.. chłopak żyje historią sprzed ponad 15 lat.. szkoda mi takich ludzi.. nie zna gość realiów dzisiejszej piłki i zabiera głos w dyskusji.. czyżby kolejne dziecko neostrady?? .. |
dziecko neostrady? rozsmieszyles mnie czlowieku , chyba Ty zyjesz historia sprzed 15 lat jak Cie rodzice urodzili ... dziecko neostrady .. hehe dobre ale stare wymysl cos lepszego |
uu.. widzę, że zabolało.. cóż, już tak czasami bywa, że prawda kole w oczy..
nie wiem jak Ciebie ale mnie tylko mama rodziła.. może zgłosisz swój przypadek gdzieś - brzmi ciekawie..
no i nie wiem na jakiej podstawie sądzisz, że ja żyje historią sprzed 15 lat ale chyba nie zdziwisz się jak napiszę, że dla mnie to nieistotne..
akbi - 14-04-2008, 10:59
nescik, detlef, mam nadzieję, że teraz się trochę uspokoicie
Anonymous - 14-04-2008, 11:03
akbi napisał/a: | nescik, detlef, mam nadzieję, że teraz się trochę uspokoicie |
jak dla mnie luzik akbi..
harpagan - 15-04-2008, 20:10
0:1
Anonymous - 15-04-2008, 21:00
(L)egia Warszawa !! Zdobywca Pucharu Ekstraklasy
Cezar - 26-04-2008, 18:49
mecz III ligi Stomil-Radomiak 1:0
Oprawa 1 klasa, a w trakcie i po meczu awantura z policja (gaz i polewaczka gratis ), ladnie ganiali sie wokol stadionu
Tylko Stomil OKS
sruba - 28-04-2008, 08:44
Wybiórcza szuka taniej sensacji ?
po meczu Pucharowym z Legią jeden taki redaktorzyna z wybiórczej podpiął krzyż celtycki wiszący na sektorze Legii pod nas, teraz kolejny domaga się kar za... rasizm, ale na meczu oczywiście to nie był i nie widział/słyszał...
więcej tego szmatławca nie kupię...
Anonymous - 28-04-2008, 09:43
Sruba napisał/a: | Wybiórcza szuka taniej sensacji ?
po meczu Pucharowym z Legią jeden taki redaktorzyna z wybiórczej podpiął krzyż celtycki wiszący na sektorze Legii pod nas, teraz kolejny domaga się kar za... rasizm, ale na meczu oczywiście to nie był i nie widział/słyszał...
więcej tego szmatławca nie kupię... |
Ja rozumiem Sruba, że jesteś kibicem Lechii i że to Twój ukochany klub. Wiem jak się czujesz bo tymi samymi uczuciami darzę inny klub. A teraz postaraj się spojrzeć na to z mojej perspektywy - jako kibica Pogoni (mowa o meczu Lechia - Pogoń (brazylijska) w Gdańsku).
Nie wiem jak było w Poznaniu, bardzo możliwe, że Twoje oburzenie jest uzasadnione. Ale moim skromnym zdaniem coś na rzeczy jednak jest..
Anonymous - 28-04-2008, 10:06
detlef napisał/a: | A teraz postaraj się spojrzeć na to z mojej perspektywy - jako kibica Pogoni (mowa o meczu Lechia - Pogoń (brazylijska) w Gdańsku0 | Stare czasu, zresztą klub za tamte wybryki zapłacil i od temtej pory podobne wydarzenia nie miały miejsce.... Nie mają o czym pisać siersciuchy z gazet to zaczynają tworzyć historię - tym bardziej że osoby które były na meczu wyraźnie powiedzialy że okrzyki nie były skierowane do czarnoskórego gracza tylko zawodnika grającego z numerem 21
Anonymous - 28-04-2008, 10:18
spoko, nie bronię Gazety. A tak btw: kto to jest ten 21?
sruba - 28-04-2008, 10:57
ten 21 to taki rudy.
ostro sfałlowal naszego i sie zaczelo u-u-u-u.
wtedy jeszcze tego czarnoskorego nie bylo na boisku...
(w Łomży miały miejsce podbne przyśpiewki/okrzyki, a tam nie ma żadnego kolorowego piłkarza)
detlef napisał/a: | Nie wiem jak było w Poznaniu, bardzo możliwe, że Twoje oburzenie jest uzasadnione. Ale moim skromnym zdaniem coś na rzeczy jednak jest. |
ja nie twierdze, ze jestesmy swieci, ale... nikt mu krzywdy nie zrobil (a w ten sam łikend - ze przypomne - kibice Polonii Bytom zabili kibica Ruchu Radzionków i jakos na pierwszej stronie tego nie zamiescili), a poza tym jak kibice wyzywaja bialego pilkarza od k..., h..., i innych to jest ok tak ? i jakos nikt nie oburza sie z tego powodu...
jak caly sektor jedzie na sedziego, to tez jest dobrze...
jakos nie ma kar dla klubow za slawetne "je....PZPN".
ale jak jeden czarny poczul sie urazony za "u-u-u-u" (nota bene nie skierowane nawet do niego), to jest to powod do afery na cala Polske ? i do wzywania do ukarania Lechii ?
stadion to nie Wersal, ani teatr, zeby siedziec grzecznie i w ciszy, wiec niech Stec i "Gówno Prawda" sie odpie... i zajma innymi tematami. bo jest o czym pisac. chocby o zwyciestwie Legii nad nowym Mistrzem Polski - Wisełką. albo o przypieczętowanej degradacji Sosnowca do III ligi.
Anonymous - 28-04-2008, 20:49
tak apropo walki o drugiej miejsce:
Legia:
- wyjazd do Chorzowa
- wyjazd do Białegostoku
- mecz u siebie z Polonią Bytom
Groclin:
- wyjazd do Kielc
- mecz u siebie z Wisłą !
- wyjazd do Wodzisławia
Lech:
- mecz u siebie z Jagiellonią
- wyjazd do Bytomia
- mecz u siebie z ŁKS
2. Legia 56
3. Groclin 55
4. Lech 53
No i co? Kto wg Was zajmie 2 lokatę?
Ja myślę, że Groclin się potknie. Lech będzie wygrywał do końca. Legia też. I dlatego Legia będzie 2.
Morfi - 29-04-2008, 10:44
Legia w Chorzowie dostanie i na koniec beda decydować bramki pomiedzy Legia a Lechem - em
sruba - 29-04-2008, 11:05
najprostszy terminarz ma Lech, ale Legia ma 3 punkty przewagi, ktore pewnie zadecyduja o wicemistrzostwie.
Dyskobolia z kolei ma najciezszy terminarz, więc chyba nie dadzą rady...
ale pożyjemy zobaczymy
|
|
|