To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

koszmarek - 08-10-2010, 22:59

akbi, tomusn, ja też ćwiczę :D Dostałam specjalną paletkę z Happy meala :D Więc jak mam ćwiczyć na marne to ja wolę żeby jednak turniej był :>
rosomak1983 - 09-10-2010, 11:24

akbi, uwazaj kiedys byłem najlepszy na osiedlu :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
stary alfer - 09-10-2010, 12:31

rosomak1983 napisał/a:
akbi, uwazaj kiedys byłem najlepszy na osiedlu :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P

A ja wygrałem z mistrzem okręgu gryfickiego w 2000 roku :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

akbi - 09-10-2010, 12:46

rosomak1983, stary alfer, i co z tego Panowie .... skoro nikt nigdy Was na Zlocie nie widzial :D :P
Efa! - 09-10-2010, 13:09

vendetta napisał/a:
Efa! napisał/a:
jak to kupiłaś sama i wcale Ci się nie podoba? Jass, no co Ty? ;-)

To Jaśce też się nie podoba? No pięknie, a nawet jej nie pokazywałam :D Dobra już jest o niebo lepiej - odprułam zbędne ozdóbki i jest teraz elegancko :)

Buuuuachacha, ale jestem zakręcona :-)

Weźcie mnie w głowiznę puknijcie, bo coś jeszcze zmaluję ;-)

Pexu - 09-10-2010, 15:20

że Maretzky85 jest niezastąpiony :)
stary alfer - 09-10-2010, 15:29

akbi napisał/a:
rosomak1983, stary alfer, i co z tego Panowie .... skoro nikt nigdy Was na Zlocie nie widzial :D :P

Gdyż walczymy na szczeblu lokalnym ;)

W małych społecznościach :D

Z resztą bolała mnie wtedy noga :mrgreen:

Aga - 09-10-2010, 19:31

akbi napisał/a:
vendetta napisał/a:

Akbi czyli bez stołowego zlot nie przejdzie? :twisted:

ja tam absolutnie nie nalegam .... no ale jak ktos bedzie chetny odebrac mi zdobyte w Wilkasach Mistrzostwo Mitsumaniakow .... to bedzie mi baaardzo niezrecznie odmawiac w takiej sytuacji :D :D :D

Akbi - rewanżyk z Monią - to podstawowy argument!
wiesz, że za nią stoi cała Częstochowa - a chyba nie chcesz z nami zadzierać...?
:twisted:

BUBU - 09-10-2010, 19:56

Aga napisał/a:

wiesz, że za nią stoi cała Częstochowa - a chyba nie chcesz z nami zadzierać...?

Aguś jak zauważyłem , to Akbiego mottem życiowym jest właśnie zadzierać z Cze-wą :twisted: :twisted: :twisted:

sieegurd - 09-10-2010, 20:36

akbi napisał/a:
vendetta napisał/a:

Akbi czyli bez stołowego zlot nie przejdzie? :twisted:

ja tam absolutnie nie nalegam .... no ale jak ktos bedzie chetny odebrac mi zdobyte w Wilkasach Mistrzostwo Mitsumaniakow .... to bedzie mi baaardzo niezrecznie odmawiac w takiej sytuacji :D :D :D

No to módl się Arku, żeby Olka nie dała Nam pojechać na zlot :D O ile będziemy grać po flaszce to nie masz szans :P Jak na trzeźwo, to obaczymy :P

akbi - 09-10-2010, 21:39

BUBU napisał/a:
Aga napisał/a:

Aguś jak zauważyłem , to Akbiego mottem życiowym jest właśnie zadzierać z Cze-wą :twisted: :twisted: :twisted:

jetam ... slepy jestes ... ja bardzo chednie za rok zagralbym w deblu w parze z "wasza" Colgate (Monia) :)

jacek11 - 09-10-2010, 21:41

To ja na zlot zabieram stół do tenisa :) (ale na początek sprawdzę jak z jego stanem technicznym)
sieegurd - 09-10-2010, 22:35

...że próbowałem dziś gruszkówki łąckiej 60% - cud, miód, malina :D wypiliśmy 0,5L ze śwagrem i tylko sobie smaka narobiliśmy :P Dobrze, że czysta była na podorędziu :D
Efa! - 09-10-2010, 23:07

sieegurd napisał/a:
...że próbowałem dziś gruszkówki łąckiej 60% - cud, miód, malina :D wypiliśmy 0,5L ze śwagrem i tylko sobie smaka narobiliśmy :P Dobrze, że czysta była na podorędziu :D

Ech, wypiłoby się jakiejś fajn ej naleweczki ;-P.
Może za jakieś pół roku... hm...

BUBU - 10-10-2010, 01:56

Efa! napisał/a:

Ech, wypiłoby się jakiejś fajn ej naleweczki ;-P.
Może za jakieś pół roku... hm...

Efa jak przejdziesz na butelkę , to może szybciej :wink: