To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC

Hubeeert - 24-04-2007, 10:23

Sruba napisał/a:
akbi napisał/a:
to była coś ok Nabijalnia postów

a ja wnioskowalem z ostatniej strony tematu tytul - "temat krakowski" :lol:

Emocje ostygly ;-)

Marcin-Krak - 24-04-2007, 11:37

Hubeeert napisał/a:
Emocje ostygly ;-)

Trzeba je będzie więc na nowo rozgrzać :badgrin:

A Hubeeert, czyżbyś robił to z premedytacją akurat przed meczem Wisły z Legią - co by znów kwitła przyjaźń krakowsko- warszawska :?: :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 24-04-2007, 13:09

Hubcio robi to specjalnie :D hihi

i za to mu dziekujemy :D

Marcin-Krak - 24-04-2007, 15:38

Znów będzie sobie można ranking postów podnieść.
Posłuchać narzekań innych że ile to ja już ich mam.
I to co lubię - "JESTEś SPAMEREM" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

McDoune - 24-04-2007, 15:44

JESTEś SPAMEREM
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cezar - 24-04-2007, 16:25

I to wszystko Twoja wina Marcin :P :wink:
Anonymous - 24-04-2007, 21:04

Cezar napisał/a:
I to wszystko Twoja wina Marcin :P :wink:

Widzisz Marcin .... wszystko co sie nie stanie to Twoja wina i jak Wisla przegra z Legia to tez bedzie Twoja wina :wink:

McDoune - 25-04-2007, 00:30

Meteo napisał/a:
Widzisz Marcin .... wszystko co sie nie stanie to Twoja wina i jak Wisla przegra z Legia to tez bedzie Twoja wina :wink:

Nie to co najwyżej będzie jego zasługa, albo Nędzy :mrgreen:

harpagan - 25-04-2007, 01:26

McDoune napisał/a:
Nie to co najwyżej będzie jego zasługa

To samo pomyslalem :D

Marcin-Krak - 25-04-2007, 12:48

Ja dbam o zdrowie swoje - starzeję się i nie chcę szybko osiwieć :wink: - dlatego z Wisła mnie proszę nie utożsamiać - już pisałem ja teraz kibicuję w VI lidze :twisted:
McDoune - 25-04-2007, 13:59

Marcin-Krak napisał/a:
Ja dbam o zdrowie swoje - starzeję się i nie chcę szybko osiwieć :wink: - dlatego z Wisła mnie proszę nie utożsamiać - już pisałem ja teraz kibicuję w VI lidze :twisted:

a kiedyś dawno temu mówiłeśże zacznesz kibicować jedynej słusznej drużynie :P , pamiętam jak dziś :D

Anonymous - 25-04-2007, 14:07

Poczekamy do soboty i zobaczymy jaka jest jedyna sluszna druzyna - jezeli Legia wygra to do konca sezonu bede im kibicowal :wink:
McDoune - 25-04-2007, 14:30

Meteo napisał/a:
Poczekamy do soboty i zobaczymy jaka jest jedyna sluszna druzyna - jezeli Legia wygra to do konca sezonu bede im kibicowal :wink:

normalnie czekam aż przyjedziecie na stadion Waszej nowej ulubionej drużyny z flagami Legia-Kraków i Legia-Zawiercie, chociaż znałem człenia z Zawiercia który kibicował Legii :mrgreen:

Anonymous - 25-04-2007, 14:36

Bo Zawiercie ma druzyne ktora gra w okregowej lidze wiec na dobra sprawe nie ma komu kibicowac i kazdy kibicuje komu innemu , jedni Wisle , inni Legii , a jeszcze inni Pogoni , ale najwiecej sympatykow ma Legia i Wisla :wink:
Anonymous - 26-04-2007, 11:16

Meteo napisał/a:
Bo Zawiercie ma druzyne ktora gra w okregowej lidze wiec na dobra sprawe nie ma komu kibicowac i kazdy kibicuje komu innemu , jedni Wisle , inni Legii , a jeszcze inni Pogoni , ale najwiecej sympatykow ma Legia i Wisla

Zgadzam sie w 100% Meteo