To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

Dman666 - 07-08-2009, 00:47

Pozdrawiam kolege z Galanta E5 z blachami z Nowego Dworu z ktorym jechalismy siodemka na Czosnow kolo 21 i wymienilismy grzecznosci.
Misiek :) - 10-08-2009, 00:00

Pozdrawiam kierowce gala rekina kombi na blaszkach z za granicy - auto sprowadzone około 21,40 przy dw wileńskim. Podkładki bardzo przypominały klubowe, ale było ciemno i nie dałem rady się upewnić na 100%
Pexu - 11-08-2009, 12:38

Pozdrawiam kierowniczkę srebrnego Colcika (CJ0) na blaszkach WR, dzisiaj razem skręcaliśmy z Bora w Ostrobramską :) niestety, nie udało się nawiązać kontaktu...

Poza tym widziana czerwona CeJtoka, blaszki WD na Ostrobramskiej. Mknęła w kierunku pomnika, około g.11:40. Ja w przeciwną, więc też bez efektu spotkanie...

Ale wizytówki są w pogotowiu :D

[ Dodano: 12-08-2009, 09:34 ]
Dzisiaj z rana, na wiadukciku nad Wawrem, obudzony zostałem przez Radexa. Znaczy się to byłby on, gdyby nie opis na GG że jest w Tatrach :?
Tak czy inaczej, wymieniliśmy uprzejmości :) ja awaryjnymi, srebrna strzała klaxon + światełka. Miły początek dnia :)
Pozdrawiam :)

Anonymous - 12-08-2009, 20:39

toc pewnie że to ja

a co do opisu
to obawiam się że nie mój
:)
wielkie pozdro
dobrze zacząć dzie od spotkanka

Pexu - 13-08-2009, 09:58

radex napisał/a:
...a co do opisu
to obawiam się że nie mój
:)

To by wiele wyjaśniało :)

Pozdross i do następnego :mrgreen:

Dyzio i Saba - 13-08-2009, 22:24

ustas napisał/a:
Pozdrowienia dla seledynowego Space Stara (WU) widzianego na trasie przed i w Łomży dziś przed południem.Ciekawe ramki.Na pewno jakaś wcześniejsza edycja.I naklejka na szybie interesująca.

To mogliśmy byc my -białe nalepki z Space Starem i Nickiem jeszcze z forum na stronie MMC (2003 rok) naklejone na zlocie MSS w Sulejowie. Było nas tam 11 sztuk.
Pozdrowionka

Pexu - 22-08-2009, 09:55

wczoraj w drodze od Domaniewskiej do Halinowa naliczylismy z Kicia chyba z 10 Miskow :) na pewno jeden Space Star, bardzo ladny, czerniawy ;) i cala mase Coltow, CA0 i CeJotek. Nawet jednemu wcisnalem ulotke, juz pod sklepem w Halinowie :)
Zhan - 22-08-2009, 11:17

Pexu, czy to Was mijalem wczoraj przed poludniem w okolicy Kajki? :)
Pexu - 22-08-2009, 12:56

Zhan napisał/a:
Pexu, czy to Was mijalem wczoraj przed poludniem w okolicy Kajki? :)
wczoraj do pracy lecielismy przed siodma, wiec to raczej nie my ;) ale wiem ze kreci sie w naszych okolicach prawie identyczna CeJotka jak nasza :) pozdrawiam Sasiada ;)
greenrabit - 22-08-2009, 14:46
Temat postu: spotkanko
Pozdrowienia dla kolegi w czarnym colcie 92 roczek, widzielismy sie dzis na gorczewskiej i razem jechalismy na auchan.ja bylem w bialym troszke obrdzewialym autku z ktorego wydobywal sie basiorek :D pozdrawiam :)
Owczar - 22-08-2009, 21:02

Pozdrowienia dla posiadacza Galanta w wersji elegance, sedan o numerach rejestracyjnych NO xxxxx ;) Jakiś czas temu pozdrawialiśmy się na skrzyżowaniu Dickensa i Grójeckiej a ostatnio widziany na rondzie Dickensa/Sczęśliwicka :)
Anonymous - 23-08-2009, 08:42

pozdro dla PabloGal staliśmy wczoraj na przeciwko siebie na światłach, skrzyżowanie Niepodległości i Woronicza, właśnie mówiłem do Anki że czerwony gal kombi stoi po przeciwnej stronie i że to chyba Pablo i wtedy zaświecił długimi :) a wogóle to pozdro dla właściciela bordowej sigmy którą co chwila widuje w okolicy mojego bloku (puławska, malczewskiego, tyniecka), a ijeszcze czarny outlander parkujący na tynieckiej, i jeszcze srebrna cari tez na tynieckiej koło szkoły. Właściwie to pozdro dla wszystkich jeżdżących trzema diamencikami.
Maryjon - 23-08-2009, 21:22

Pozdrawiam serdecznie kolegę z gala.
Parkował w Kretowinach 20m ode mnie :lol:
Nie było okazji się spotkać bo wiało... :twisted:

PabloGal - 24-08-2009, 07:29

[quote="Galancik96"]pozdro dla PabloGal staliśmy wczoraj na przeciwko siebie na światłach, skrzyżowanie Niepodległości i Woronicza, właśnie mówiłem do Anki że czerwony gal kombi stoi po przeciwnej stronie i że to chyba Pablo i wtedy zaświecił długimi :)
Też pozdrawiamy. A czemu was nie ma wpisanych na zlot?

Anonymous - 24-08-2009, 09:17

cierpimy na brak czasu... W październiku bierzemy ślub i cały czas coś jeździmy i załatwiamy, myślałem że może uda się nam i jeszcze w lipcu dzwoniliśmy do ośrodka odys żeby na własną rękę załatwić pokój, ale ten weekend 28-30 mamy zawalony... i niestety nic z tego.