Nasze Miśki - Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy
Hugo - 03-01-2018, 19:39
Wygląda jakby było zwarcie albo przełamane kable od 3-STOP-u i dlatego tak mruga
Bzyk_R1 - 03-01-2018, 19:45
Kurde zakochałem się od nowa 😍 ależ ten samochód ma dupcie zgrabną nigdy jeszcze mnie nikt nie filmował tak żebym widział. Dzięki za opinie, jedni wolą stroboskop, inni te przerywane pulsacyjne, jak dla mnie całość z tyłu wygląda dobrze. A co do stanu to myślę że jak zlikwidujemy niedoskonałości wizualne to będzie miód
Łukasz, nic nie stuka nie puka, niech tak zostanie
Marcino - 03-01-2018, 23:16
Bizi78 napisał/a: | Moim zdaniem lepszy był by patent gdy mocno depniesz hamulec (powiedzmy zadziała abs) zapalają się awaryjne, jak w nowszych autach . |
Ostatniontedtowalem hamulce wc307 i tak miałem ze awaryjne się włączyły
Bzyk_R1 - 04-01-2018, 16:45
3 miesiące:
turek61 - 04-01-2018, 17:29
SUPER ! Moje szczere gratulacje. Pozdrawiam i zdrówka życzę.
AidsD - 06-01-2018, 11:15
Bzyk_R1, najlepszego w nowym roku
Bzyk_R1 - 06-01-2018, 15:41
Dziękuję Panowie i wzajemnie
Bzyk_R1 - 07-01-2018, 12:22
Zrobiłem dziś hard TMIC. Stare węże zostały zastąpione rurkami z nierdzewki. Zamiast złączek d1 Spec, kupiłem czarne Turbo Works. Do tego solidne mocne opaski Prima Power i trochę hałasu i gotowe. Co do działania to się na razie nie wypowiadam, bo do jutra rana jestem na służbie i nie mogę spróbować jak jedzie. Jutro zrobię parę testów i sprawdzę szczelność i czy wszystko dobrze trzyma. Rurki w wolnej chwili postaram się wypolerować, a osłona IC poleci do malowania. Parę foto standardowo:
Sxizo - 07-01-2018, 12:51
No i tak powinno być fabrycznie
Bzyk_R1 - 12-02-2018, 23:14
Cześć!
Jeden miesiąc i trzy dni. Tyle czasu potrzebował temat LSRG aby znaleźć się na drugiej stronie. Zdarzyło się to po raz pierwszy od założenia. Zrobiłem to w calach badawczych, nie to że nic nie robiłem i odpuściłem, chciałem zobaczyć czy ktoś nie podbije. Nie ma co się smucić z tego powodu, na oglądających mogłem nadal liczyć mimo przejścia na drugą stronę. Nie wiem czy to za sprawą umieszczenia linku w podpisie czy po prostu jak często piszecie, ze względu że jasno i przejrzyscie wszystko opisuje i wiele można wyciągnąć informacji. Miło mi polecam się postaram się trzymać temat wysoko.
Ostatnio wygoniłem rudzielca z moich osłon tarcz hamulcowych. Dorobiłem sobie sierpy z alucynku. Na dachu wytrzymuje parę ładnych lat, może i tutaj wytrzyma. Obserwuje to i w razie potrzeby udoskonalę.
Hard pipe został ostatecznie zmodyfikowany. Zamiast spawanego kolanka 90st. dałem kolanko redukcyjne silikonowe Turbo Works 51/63mm i działa teraz jak należy, łączniki siadły idealnie, turbo wstaje pięknie!
Osłona IC została potraktowana papierem ściernym. Została mi pasta do polerowania rurek więc trochę ją doczyściłem. Sami oceńcie czy ją polerować na błysk czy zrobić na czarno jak była?
Trafiło mi się holowanie OII 2.0DID, myślałem że MM więc chciałem pomóc, po zaholowaniu na stację benzynową zdanie synka właściciela bezcenne " Tato on z nami na lince lepiej przyspiesza niż nasz o własnych siłach " po to się właśnie tuninguje auta, banan na twarzy do dzisiaj.
Kilometry lecą, czas na stanowcze kroki niech się projekt rozwija. Tyle polowałem na ramkę 2din teraz mam ją pod nosem i żal mi tych 200zł, myślę że lepiej dołożyć do dobrej stacji multimedialnej a półkę wyciąć. Głowę zaprząta mi myśl zrobienia Alpine Edition. Miałbym swojego białego kruka
Synuś za dwa tygodnie skończy 5 miesięcy!!! Dacie wiarę jak to leci?
Motocykle mu pasują, wiadomo...
Bzyk_R1 - 13-02-2018, 22:31
Mówiłem że osłona ICka będzie odświeżona?
W@sio - 14-02-2018, 10:19
Good Job!
Fragu - 14-02-2018, 11:19
Ładnie, ładnie!
AidsD - 14-02-2018, 21:02
Tylko sie rozplywac
Bzyk_R1 - 19-02-2018, 14:22
Mam pytanie. Na tylnym lewym kole zasycha brud z drogi podczas gdy pozostałe koła są brudne ale mokre. Co obstawiacie? Szczęki (mój typ) klocki/tłoczek, czy może łożysko? Tarcza z zewnątrz ciepła w dotyku.
|
|
|