Sport - Inne - Typer - sezon III
Anonymous - 03-12-2007, 19:14
Śruba, Thomb tylko 22 punkty chyba mado Stempela to nie tak wiele
Cracoviaczek - 03-12-2007, 19:29
dm17 napisał/a: | Cracoviaczek gratulacje Jesteś moim faworytem - w finale musisz grać ze Śrubą |
Dzięki dm Też mi się marzy taki finał
Chociaż jak czytam posty Pana Modertora (wiadomo którego ) to zmniejsza się moja radość z tej wspaniałej zabawy . Myślałem, że Śruba swoim postem zakończył już temat tamtej nieszczęsnej kolejki i stwierdzeniem:
Sruba napisał/a: | zluzujcie warkocze |
dał jasno do zrozumienia żeby sobie odpuścić. A tymczasem Pan Moderator w obu postach jakie napisał nawiązuje do mnie i do tamtej sytuacji - widać bardzo go to boli Ale jako, że jestem wyrozumiały i wspaniałomyślny to spełnię jego prośbę:
gumas_72 napisał/a: | więc z łaski swojej graj sobie dalej i nie zatruwaj sobie głowy moja osobą |
i wogóle nie będę już zwracał uwagi na jego wypowiedzi ani wogóle na niego na tym forum
Howgh! Zakończyłem i choćby nie wiem co to już nie będę z nikim dyskutował na ten temat! Po prostu będę typował i ewentualnie cieszył się z wygranych bądź smucił z porażek I oddzielam to wszystko grubą czarną kreską
_________________________________________________________________________________________________
dm17 napisał/a: | Thomb tylko 22 punkty chyba mado Stempela to nie tak wiele |
Ma 24 pkt straty ale i Ty masz tylko 28 więc nie umniejszaj swoich szans w doścignięciu lidera
Anonymous - 03-12-2007, 19:38
Cracoviaczek ale wiesz nie chcę pisać o sobie bo skromny człowiek jestem
A poza tym obawiam sie tego kulawego pana z pozycji 6 bo wiem że na potrafi być nieobliczalny No i kolega z 4 pozycji tez dzielnie walczy. O Cezara sie nie boję -napisze do Czarnej aby mu trochę poprzeszkadzała
Panowie zabawa jest najważniesza Więc sie bawmy
Cezar - 03-12-2007, 20:06
dm17 napisał/a: | O Cezara sie nie boję -napisze do Czarnej aby mu trochę poprzeszkadzała |
Sprobuj, moze cos Ci sie uda
sruba - 03-12-2007, 20:14
dm17 napisał/a: | O Cezara sie nie boję -napisze do Czarnej aby mu trochę poprzeszkadzała |
napisz tez w moim imieniu
Cezar - szykuj sie na ciezki boj !!!!!
Cezar - 03-12-2007, 20:19
Sruba, to Ty sie szykuj, bo ja zawsze zwarty i gotowy
Anonymous - 03-12-2007, 20:22
Śruba zrobione
inferno - 03-12-2007, 21:24
Wy lepiej poprzeszkadzalibyście w końcu stemplowi Się chłopak rozbestwił.
dm17
Anonymous - 03-12-2007, 23:30
dm17 napisał/a: | Śruba, Thomb tylko 22 punkty chyba mado Stempela to nie tak wiele |
Cracoviaczek napisał/a: | dm17 napisał/a:
Thomb tylko 22 punkty chyba mado Stempela to nie tak wiele
Ma 24 pkt straty ale i Ty masz tylko 28 więc nie umniejszaj swoich szans w doścignięciu lidera |
Nie umniejszając niczyich szans bo w te nie wątpię, to na razie Stempel tylko powiększa przewagę i do mnie i do reszty
Pewnie niedługo stracę drugą pozycję ale na dotarcie do Stempla będzie potrzeba grupie pościgowej pewnie więcej niż na dotarcie do końca sezonu (przy tym tempie)
Anonymous - 03-12-2007, 23:41
Thomb trzeba być dobrej myśli
Stempel84 - 05-12-2007, 10:49
dm17 napisał/a: | Śruba, Thomb tylko 22 punkty chyba mado Stempela to nie tak wiele |
Ja tam naliczylem 24 :]
kurcze Sruba co ty za typy dajesz ? widze ze wkoncu chcesz przelamac passe, i kazdy z nas zdobedzie powyzej 20 pkt
Anonymous - 05-12-2007, 13:09
Stempel - napisałem po 22pkt CHYBA pisałem z pamięci
sruba - 05-12-2007, 13:41
Stempel84 napisał/a: | kurcze Sruba co ty za typy dajesz ? |
hehe, to tylko jednorazowo, z okazji 13 kolejki.
nie mysl(cie), ze teraz juz bedzie zawsze tak kolorowo
Anonymous - 05-12-2007, 14:33
Śruba nas wypuszcza a w następnej kolejce da II ligę z Wenezueli
sruba - 07-12-2007, 00:34
moi drodzy - wyjezdzam dzisiaj rano (piatek) na imprezke firmowa, z ktorej wracam dopiero w niedziele. wiec pewnie wyniki jakie podam, beda od razu koncowe...
|
|
|