Łódzkie - Rozmówki łódzkie
caliber2001 - 15-09-2009, 17:51
A ja zwracam się z apelem o POMOC.
Moja znajoma nagle została bez mieszkania (współlokatorzy bez jej wiedzy podjęli decyzję o wypowiedzeniu umowy), w związku z tym będziemy wdzięczni za jakiekolwiek informacje na temat pokoju do wynajęcia w cenie do 500zł (łącznie z opłatami), brak jakichkolwiek specjalnych wymagań (oprócz pralki ), internetu być nie musi (nie ma kompa ), może być pokój bez łóżka (posiada własne). Dziewczyna ma 24 latka pracuje na 3 zmiany, preferuje mieszkanie z dziewczynami.
Kontakt do mnie michal.solarski@gmail.com gg:1068570 tel 663535330 lub bezpośrednio do Hanii (samej zainteresowanej) hanaa_85@o2.pl
Dodam, tylko, że jest to osoba pewna, spokojna, bez nałogów.
SPRAWA JEST BARDZIEJ NIŻ PILNA !!!
/do Adminów lokalnych, jeśli jest możliwość proszę o podklejenie posta.
misiek-misiek - 16-09-2009, 15:05
MikeSdz napisał/a: | MikeSdz napisał/a:
może jakieś spotto na rosso...? póki jeszcze pogoda w miarę dopisuje?
pozwolę sobie zacytować samego siebie w razie gdyby ktoś nie zauważył |
Kiedy proponujesz? Ja jestem chętny
Rosso mam bliżej niż Łódź
kizia-mizia - 16-09-2009, 15:12
MikeSdz napisał/a: | MikeSdz napisał/a:
wyobraź sobie, że są też i inne miejsca. twoja propozycja była dopiero pierwsza więc się nie wyrywaj do przodu. ktoś może coś innego zaproponować.
yaro1976 - 16-09-2009, 20:47
kizia-mizia napisał/a: | MikeSdz napisał/a: | MikeSdz napisał/a:
wyobraź sobie, że są też i inne miejsca. twoja propozycja była dopiero pierwsza więc się nie wyrywaj do przodu. ktoś może coś innego zaproponować. |
a może skoro jesteśmy siłą rzeczy zaplątani w tematykę motoryzacyjną, to może coś takiego: TOR KARTINGOWY , ceny dość z kosmosu ale może dla większej grupy byłyby negocjowalne, na razie pogoda sprzyja, więc może warto by było oderwać się od knajp i ogródków, tor naprawdę wygląda zachęcająco...
poddaję pod dyskusję...
misiek-misiek - 18-09-2009, 13:59
yaro1976 napisał/a: | ceny dość z kosmosu |
FAKT!!!
nawet ja swoim potworem chyba nie jestem w stanie za tyle przepalić w takim czasie
Coś bym porobił swoją drogą....a może wypożyczyć tor i swoimi furami pośmigać
yaro1976 - 18-09-2009, 14:11
misiek-misiek napisał/a: | yaro1976 napisał/a: | ceny dość z kosmosu |
FAKT!!!
nawet ja swoim potworem chyba nie jestem w stanie za tyle przepalić w takim czasie
|
ale już zbierając 10 osób chętnych, ściepamy się po 13 zeta, bierzemy furę na godzinę i każdy ma 6 minut jazdy, a to już sporo, mierzymy czas okrążenia i ten kto wygra stawia wszystkim piwo
misiek-misiek - 18-09-2009, 22:48
yaro1976 napisał/a: | ten kto wygra stawia wszystkim piwo |
UUUU no to ja będę na wolnych obrotach jeździł
A jakby się ściepnął po dwie dychy to już by było po 10 minut (ale wymyśliłem )
i mięśnie przedramion napuchnięte jak u pudziana
Anonymous - 18-09-2009, 22:55
Cytat: | i mięśnie przedramion napuchnięte jak u pudziana |
Myślę że 10 minut to jeszcze nie taki wysiłek, tymbardziej że w tym jest liczona przesiadka i zapoznanie się z kartem (bo najpierw trzeba pojazd poznać żeby się nie rozbić ).
misiek-misiek - 19-09-2009, 15:57
Firefly napisał/a: | (bo najpierw trzeba pojazd poznać żeby się nie rozbić ). |
No co ty??? Się siada i but w podłogę Chyba, że ma z 50KM to co innego
Wszystko zależy jak ma zbieżność ustawioną, jak ciężar rozłożony, jakie ciśnienie w gumach itp. bo w niektórych to trzeba się nieźle zaprzeć żeby skręcić. W gdyni takie bestie mieli, ale trzymały się drogi jak przyklejone
Szkoda tylko, że ten tor zamknęli
Swego czasu miałem tam drugi czas - tylko było to już z 10 lat temu. Nie było takiego strachu, człowiek inaczej myślał, waga mniejsza
W gdańsku na podziemnym parkingu na tej fajnej gumowej posadzce był też tor kartingowy. Jak tam się fajnie slide'ami jeździło
Ech....dawne czasy
pamar - 19-09-2009, 16:07
Od wczoraj do jutra w Pabianicach jest zlot "American old cars USA" czy jakoś tak. Podobno fajna imprezka i jest co oglądać.
Anonymous - 19-09-2009, 21:48
pamar napisał/a: | Od wczoraj do jutra w Pabianicach jest zlot "American old cars USA" czy jakoś tak. |
Qrcze......skąd Ty masz takie info.....a ja nie mam?
maly124 - 19-09-2009, 22:39
witam mam pytanie czy wybiera się ktoś jutro do piotrkowa na zlot mitsu?
Leppe - 20-09-2009, 09:37
A jekieś bliższe informacje, kiedy gdzie i o której?
jacek11 - 20-09-2009, 10:12
Leppe napisał/a: | A jekieś bliższe informacje, kiedy gdzie i o której? |
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=42409
Chooper - 20-09-2009, 23:17
jako, że pogoda ma jeszcze dopisywać, to co powiecie na zamknięcie sezonu grilowego na Rosso (tam zaczęliśmy, to wartałoby tam skończyć ??) np. 27.09?
|
|
|