To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Rozmówki łódzkie

caliber2001 - 15-09-2009, 17:51

A ja zwracam się z apelem o POMOC.

Moja znajoma nagle została bez mieszkania (współlokatorzy bez jej wiedzy podjęli decyzję o wypowiedzeniu umowy), w związku z tym będziemy wdzięczni za jakiekolwiek informacje na temat pokoju do wynajęcia w cenie do 500zł (łącznie z opłatami), brak jakichkolwiek specjalnych wymagań (oprócz pralki :P ), internetu być nie musi (nie ma kompa :P ), może być pokój bez łóżka (posiada własne). Dziewczyna ma 24 latka :D pracuje na 3 zmiany, preferuje mieszkanie z dziewczynami.

Kontakt do mnie michal.solarski@gmail.com gg:1068570 tel 663535330 lub bezpośrednio do Hanii (samej zainteresowanej) hanaa_85@o2.pl

Dodam, tylko, że jest to osoba pewna, spokojna, bez nałogów.

SPRAWA JEST BARDZIEJ NIŻ PILNA !!!

/do Adminów lokalnych, jeśli jest możliwość proszę o podklejenie posta.

misiek-misiek - 16-09-2009, 15:05

MikeSdz napisał/a:
MikeSdz napisał/a:
może jakieś spotto na rosso...? póki jeszcze pogoda w miarę dopisuje?

pozwolę sobie zacytować samego siebie w razie gdyby ktoś nie zauważył :P

Kiedy proponujesz? Ja jestem chętny :D
Rosso mam bliżej niż Łódź :twisted: :twisted: :twisted:

kizia-mizia - 16-09-2009, 15:12

MikeSdz napisał/a:
MikeSdz napisał/a:

wyobraź sobie, że są też i inne miejsca. twoja propozycja była dopiero pierwsza więc się nie wyrywaj do przodu. ktoś może coś innego zaproponować. :evil:

yaro1976 - 16-09-2009, 20:47

kizia-mizia napisał/a:
MikeSdz napisał/a:
MikeSdz napisał/a:

wyobraź sobie, że są też i inne miejsca. twoja propozycja była dopiero pierwsza więc się nie wyrywaj do przodu. ktoś może coś innego zaproponować. :evil:

a może skoro jesteśmy siłą rzeczy zaplątani w tematykę motoryzacyjną, to może coś takiego: TOR KARTINGOWY , ceny dość z kosmosu ale może dla większej grupy byłyby negocjowalne, na razie pogoda sprzyja, więc może warto by było oderwać się od knajp i ogródków, tor naprawdę wygląda zachęcająco...
poddaję pod dyskusję...

misiek-misiek - 18-09-2009, 13:59

yaro1976 napisał/a:
ceny dość z kosmosu

FAKT!!!

nawet ja swoim potworem chyba nie jestem w stanie za tyle przepalić w takim czasie :mrgreen:

Coś bym porobił swoją drogą....a może wypożyczyć tor i swoimi furami pośmigać :twisted: :twisted: :twisted:

yaro1976 - 18-09-2009, 14:11

misiek-misiek napisał/a:
yaro1976 napisał/a:
ceny dość z kosmosu

FAKT!!!

nawet ja swoim potworem chyba nie jestem w stanie za tyle przepalić w takim czasie :mrgreen:

ale już zbierając 10 osób chętnych, ściepamy się po 13 zeta, bierzemy furę na godzinę i każdy ma 6 minut jazdy, a to już sporo, mierzymy czas okrążenia i ten kto wygra stawia wszystkim piwo :twisted: :twisted:

misiek-misiek - 18-09-2009, 22:48

yaro1976 napisał/a:
ten kto wygra stawia wszystkim piwo :twisted: :twisted:

UUUU no to ja będę na wolnych obrotach jeździł :wink: :P

A jakby się ściepnął po dwie dychy to już by było po 10 minut :idea: (ale wymyśliłem :shock: )

i mięśnie przedramion napuchnięte jak u pudziana :D

Anonymous - 18-09-2009, 22:55

Cytat:
i mięśnie przedramion napuchnięte jak u pudziana :D

Myślę że 10 minut to jeszcze nie taki wysiłek, tymbardziej że w tym jest liczona przesiadka i zapoznanie się z kartem (bo najpierw trzeba pojazd poznać żeby się nie rozbić :mrgreen: ).

misiek-misiek - 19-09-2009, 15:57

Firefly napisał/a:
(bo najpierw trzeba pojazd poznać żeby się nie rozbić :mrgreen: ).

No co ty??? Się siada i but w podłogę :D Chyba, że ma z 50KM to co innego :twisted: :twisted: :twisted:
Wszystko zależy jak ma zbieżność ustawioną, jak ciężar rozłożony, jakie ciśnienie w gumach itp. bo w niektórych to trzeba się nieźle zaprzeć żeby skręcić. W gdyni takie bestie mieli, ale trzymały się drogi jak przyklejone :mrgreen:
Szkoda tylko, że ten tor zamknęli :(
Swego czasu miałem tam drugi czas :D - tylko było to już z 10 lat temu. Nie było takiego strachu, człowiek inaczej myślał, waga mniejsza :P

W gdańsku na podziemnym parkingu na tej fajnej gumowej posadzce był też tor kartingowy. Jak tam się fajnie slide'ami jeździło :twisted: :twisted: :twisted:

Ech....dawne czasy :roll:

pamar - 19-09-2009, 16:07

Od wczoraj do jutra w Pabianicach jest zlot "American old cars USA" czy jakoś tak. Podobno fajna imprezka i jest co oglądać.
Anonymous - 19-09-2009, 21:48

pamar napisał/a:
Od wczoraj do jutra w Pabianicach jest zlot "American old cars USA" czy jakoś tak.

Qrcze......skąd Ty masz takie info.....a ja nie mam?

maly124 - 19-09-2009, 22:39

witam mam pytanie czy wybiera się ktoś jutro do piotrkowa na zlot mitsu?
Leppe - 20-09-2009, 09:37

A jekieś bliższe informacje, kiedy gdzie i o której?
jacek11 - 20-09-2009, 10:12

Leppe napisał/a:
A jekieś bliższe informacje, kiedy gdzie i o której?

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=42409

Chooper - 20-09-2009, 23:17

jako, że pogoda ma jeszcze dopisywać, to co powiecie na zamknięcie sezonu grilowego na Rosso (tam zaczęliśmy, to wartałoby tam skończyć :D ??) np. 27.09?