Nasze Miśki - Jak wino...
robertdg - 24-11-2011, 08:06
Ja chce taką kontrolkę od odcięcia
Trzeba było powiedzieć że to potrzebne Ci na projekt nowego samochodu
Nie wiem czy w tym temacie przypadkiem nie pomógłby Ci Bartek
tomrom - 24-11-2011, 08:22
robertdg napisał/a: | Ja chce taką kontrolkę od odcięcia |
W Galach ze starym licznikiem jest kontrolka z kluczykiem i ją można pod to podpiąć
robertdg - 24-11-2011, 08:37
A mi się nie podoba kontrolka z kluczykiem
Owczar - 24-11-2011, 09:28
sveno napisał/a: | Analizować tak, zmieniać nie. jest dobrze i nie chcę popsuć |
Masz pewność, że jest dobrze? Czy np nie podpiera się trochę PB? ;>
Nigdy nie jest tak dobrze żeby nie można było poprawić.
sveno - 03-12-2011, 22:44
Projekt nowych tarcz zegarów pomału upada druk solwentowy i UV zarówno na mlecznej pleksi jak i na zwykłej folii wyszedł tragicznie: po podświetleniu mocnym światłem od spodu (jak w zegarach HC) czarny nie jest czarny tzn przepuszcza światło w jednym zakładzie polecili mi sitodruk, no ale bez przesady jedno sito to 30-40 zł kolorów jest 4 i do tego materiał czyli wyjdzie ponad 200zł myslałem, że to będzie prostsze
A teraz przyjemniejsze sprawy:
w zeszły weekend napisał do mnie Wojtek aka Psikus złożył propozycję nie do odrzucenia, na zdjęcia czekałem tydzień ale warto było, dzisiaj je dostałem, telefon i w drogę do Sosnowca i tak oto stałem się posiadaczem tego:
jako gratis dostałem to:
Zaciski podobno pasują na standardowe zwrotnice
No i jak juz wpadłem w szał kupowania to wziąłem też Psikusa reflektory od Anglika-kiedyś będą bizenony i ringi CCFL a w długich stroboskop albo diody do jazdy dziennej
robertdg - 03-12-2011, 22:48
Czegoś się nie chwalił, że jedziesz do Sosnowca
Owczar - 03-12-2011, 23:00
sveno, jeśli tarcze mają jeszcze odpowiednią grubość to przetocz je. Ja swoje oczyściłem szczotą na szlifierce i papierem ściernym na tarczy, ale niestety słabo to zdaje egzamin. Na wiosnę trzeba szykować na tarcze.
Psikus - 03-12-2011, 23:09
Widziałem dziś rekińczyka na żywo, nie ma co gadać, bordowy avance dobrze sie prezentuje mimo zimowego setupu. sveno miło było Was poznać, mam nadzieje że będziesz zadowolony z dokonanych zakupów mimo nieprzewidzianych okoliczności , tak jak mam tez nadzieje że przy następnej okazji nie będę musiał jeździć "zastepczakiem"
robertdgto był prawdziwy spontan
sveno - 03-12-2011, 23:09
robertdg napisał/a: | Czegoś się nie chwalił, że jedziesz do Sosnowca | bo to był spontan: znudzony zakupami, łażeniem od sklepu do sklepu zapytałem dziewczyny czy ma ochotę wybrać się za miasto, w sensie że w tej chwili ale była zła, jak zczaiła że to po części do Rekińczyka jedziemy
Owczar napisał/a: | jeśli tarcze mają jeszcze odpowiednią grubość to przetocz je | taki jest plan, nic nie tracę poza czasem pracy, bo moze uda się je przetoczyć za free na laboratorium z Obróbki ubytkowej
Owczar - 03-12-2011, 23:12
Ja jeszcze zmierzę swoje i przemyślę jakieś lekkie zabielenie. Na aucie chcą 50zł od sztuki. Chciałem dziś zrobić, ale nie mieli czasu.
sveno napisał/a: | le była zła, jak zczaiła że to po części do Rekińczyka jedziemy |
Chyba nie lubi niespodzianek
robertdg - 03-12-2011, 23:45
Cytat: | robertdgto był prawdziwy spontan | Numer telefonu do mnie zapomniałęś
sveno napisał/a: | bo to był spontan: znudzony zakupami, łażeniem od sklepu do sklepu | najprzyjemniejsze zakupy to się robi do auta
Jechałeś przez olkusz
sveno - 04-12-2011, 15:11
Psikus napisał/a: | sveno miło było Was poznać | dzięki i wzajemnie
Napisaliśmy w tym samym czasie a co do nieprzewidzianych okoliczności to przepraszam jeszcze raz, zazwyczaj nie noszę wogóle gotówki z sobą, a mówiłeś makro i makdonaldzie... nie wiedziałem, że na Śląsku nie ma bankomatów, sry są, ale bardzo dobrze ukryte
Owczar napisał/a: | Chyba nie lubi niespodzianek |
lubi ale nie takie czuje, że niedługo dostanę ultimatum: Galant albo Ona
robertdg napisał/a: | najprzyjemniejsze zakupy to się robi do auta
|
widzę, że z kolegą trzeba się będzie napić
robertdg napisał/a: | Jechałeś przez olkusz | tak, nie mów, że przejeżdżałem koło Ciebie?
robertdg - 04-12-2011, 15:15
sveno napisał/a: | tak, nie mów, że przejeżdżałem koło Ciebie? | Niestety ale musiałeś
Psikus - 04-12-2011, 20:57
sveno napisał/a: | a co do nieprzewidzianych okoliczności to przepraszam jeszcze raz | nie ma sprawy, ja też swoje zrobiłem, żebyś zabawił w sosnowcu troszkę dłużej robertdg napisał/a: | sveno napisał/a:
tak, nie mów, że przejeżdżałem koło Ciebie?
Niestety ale musiałeś | robert ma do trasy taki sam rzut kapciem jak ja
Torp12 - 05-12-2011, 23:04
Który to jest rocznik? 98? 99? Bo na pierwszej stronie nie widze a niechce mi sie kopac:)
Hmmm dwa tłoczki:) No niby zawsze lepiej niz przed lift, ale moim zdaniem po ostatnim lifcie sa najlepsze hamulce;)
|
|
|