To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT III

volve - 28-03-2013, 15:50

JacekeR napisał/a:
Jak przygotowania do świąt - jaja wymyte i pomalowane??

Kurde, faktycznie jakieś święta się zbliżają...trzeba podjechać w nocy do Tesco zakupy zrobić, bo w dzień to zapewne wszystko zapchane ;/

mlodam - 28-03-2013, 16:30

volve napisał/a:

Kurde, faktycznie jakieś święta się zbliżają...trzeba podjechać w nocy do Tesco zakupy zrobić, bo w dzień to zapewne wszystko zapchane ;/

albo z ranca samego ...jeszcze w miare pusto :) potem to :butthead: blada sie nie dopchasz... :doubt:

Ja mam taka cicha nadzieje ze w Choszcznie bedzie mniejszy tłok ale cos mi sie nie widzi to 8)

Krystian99 - 28-03-2013, 17:07

Cześć wam, prezentów Zając nie przyniesie jest za zimno nóżki sobie odmrozi :wink:
wojtas - 28-03-2013, 17:32

Doszły mnie słuchy, że Zając już na rowerku jeździł więc raczej zahartowany jest jak Św Mikołaj :mrgreen:
JacekeR - 28-03-2013, 18:45

mlodam napisał/a:
Ja mam taka cicha nadzieje ze w Choszcznie bedzie mniejszy tłok ale cos mi sie nie widzi to

My też będziemy pierwszy dzień w Choszcznie u rodzinki.

robert78 - 28-03-2013, 19:44

siemka
mlodam - 28-03-2013, 21:39

JacekeR napisał/a:

My też będziemy pierwszy dzień w Choszcznie u rodzinki.

no to moze sie "ztrabimy " ;p

No dobranoc Miski
Rano jazda sciagac szwy i można bedzie normalnie sie w Świeta objadac :badgrin:

Yoshiko - 28-03-2013, 21:45

Z informacji szczecińskiego Biura Meteorologicznych Prognoz Morskich wynika, że śnieg może padać intensywnie w godzinach od 8 do 20.

- Przewidujemy przyrost pokrywy śnieżniej od 4 do 8 centymetrów - czytamy w komunikacie.

Jeśli prognozy się sprawdzą szczególnie rano i po południu mogą wystąpić problemy na drogach w Szczecinie i regionie.

:doubt:

mlodam - 28-03-2013, 21:58

Yoshiko napisał/a:
Z informacji szczecińskiego Biura Meteorologicznych Prognoz Morskich wynika, że śnieg może padać intensywnie w godzinach od 8 do 20.

- Przewidujemy przyrost pokrywy śnieżniej od 4 do 8 centymetrów - czytamy w komunikacie.

Jeśli prognozy się sprawdzą szczególnie rano i po południu mogą wystąpić problemy na drogach w Szczecinie i regionie.

no to sie porobilo...na Wielkanoc snieg a Boze Narodzenie brak sniegu.... :doubt:

jeremy - 28-03-2013, 22:55

A Śmingus Dyngus przeniosą na koniec czerwca to się nikt nie odmrozi, jak coś to lekkiego skrobania z rana.
Galancior94 - 28-03-2013, 23:23

Dobry wieczór ;)

Yoshiko napisał/a:

Że też musi sypać w ten dzień kiedy tam jadę -.- Jakby nie mogło w sobotę posypać :evil:

jeremy napisał/a:
jak coś to lekkiego skrobania z rana.

Są na to sposoby :D

mlodam - 29-03-2013, 06:53

dzien dobry

o pacze za okno i....sniegu nie ma :D nie wiem czy to tylko tu czy wszedzie ale nie ma-wazne:)
pacze z okna na auto: nie zamarznięta -rewelacyjnie :D dluzej przy kawce mozna posiedziec:D
nie jest zle :D

[ Dodano: 29-03-2013, 07:05 ]
no...i jest gdzies tam snieg
rejony Nowogardu...a u mnie sucho :)

Yoshiko - 29-03-2013, 07:45

mlodam napisał/a:
pacze za okno i....sniegu nie ma :D nie wiem czy to tylko tu czy wszedzie ale nie ma-wazne:)
pacze z okna na auto: nie zamarznięta -rewelacyjnie :D
u mnie tak samo ;)

temp -1 st C ale jest przyjemnie jak na warunki zimowe ;)

dzień dobry MM :mrgreen:

mlodam - 29-03-2013, 07:45

no i syplo.... :-X
Yoshiko - 29-03-2013, 07:45

mlodam napisał/a:
no i syplo.... :-X

gdzie w Szczecinie ????????????