Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum
Anonymous - 13-06-2007, 00:18
Witam,
od niedawna, jestem posiadaczem SS 1.8 GDI, przesiadłem się z Yarisa. Autko z 99r. wymagalo trochę wkładu i pracy, mimo, że jeździło po niemickich drogach, ale myślę, warto było. Cieszę się, że jest tak dużo miłośników tej marki i także modelu.
Cześć Wszystkim, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do waszego grona.
BUBU - 13-06-2007, 00:36
Witaj Arnold , jak widać dalej jesteś wierny skośnookim autkom, zmieniłeś jedynie markę i rozmiar
Życzymy bezawaryjnej jazdy
Pozdrav
Anonymous - 13-06-2007, 23:35
witam, dzień dobry, dobry wieczór!
czytam Maniaków od dawna (planowałem zakup), Carismę nabyłem 2 tyg niecałe(1,8 16v '97 sed), do Maniaków dołączyłem dziś, ale niestety nie tak jak planowałem - z pełną radością, bo wyglądacie na fajną rodzinę, ale z radością zmieszaną... wpadnięciem dziś sprzęgła w podłogę :/
...ale ponieważ to nie miejsce, to witam się z Wami i cieszę się, że mogłem dołączyć!
teraz zmiatam, bo w pracy nie wiedzą co to Mitsumaniaki i raczej nie wybaczą zmęczenia całonocnym siedzeniem przed kompem
czarek (wrocław)
ps. od jutra zaczynam szukać mechanika we wrocku do tego wysprzęglika :/ mam nadzieję, że się uda
macia - 14-06-2007, 07:40
arnold, ceem Siamano
arekp - 14-06-2007, 09:25
ceem napisał/a: | ps. od jutra zaczynam szukać mechanika we wrocku do tego wysprzęglika :/ mam nadzieję, że się uda |
Witaj na forum,
jesli choc troche manualnych zdolnosci posiadasz to mechanik do wysprzeglika nie bedzie Ci potrzebny. Sprawa jest banalna do zrobienia. Szczegoly tutaj
Anonymous - 16-06-2007, 02:21
Cytat: | Witaj,
forum poswiecone Pajero pewnie juz znalazles, jesli nie znajdziesz je tutaj
Na forum staramy sie stosowac zasade ... jesli nie ma watku do ktorego mozna sie podpiac tworzymy nowy Masz pytania ... pisz smialo, byle na wlasciwym forum bo podnosi to szanse na uzyskanie wlasciwych odpowiedzi.
Nie mysl tez, ze piszemy tylko o problemach Zadaj pytanie o nowy model na w/w forum i czekaj na informacje. Jesli potrzebowalbys informacji salonowych - jednak bardziej wiarygodnych i nie nastawionych na salonowy marketing - polecam kontakt z uzytkownikiem Jackie. Jacek z jednej strony jest Mitsumaniakiem a z drugiej reprezentuje salon, ktory jest glownym sponsorem naszego klubu |
dziękuję za "dzień dobry",
nie odzywałem się jakiś czas, ale do końca nie wiedziałem na co się zdecyduję,
ale, że z reguły decyduję się zawsze w miarę szybko...
to tylko chciałem powiedzieć, że już jestem nowym użytkownikiem Pajero
dzisiaj była pierwsza jazda..., w różnych warunkach terenowych,
jak się zbiorę, to opiszę wrażenia już w odpowiednim ku temu wątku
pozdrawiam
Anonymous - 16-06-2007, 23:09
Witam wszystkich Mitsumaniaków. Od 22.05.07 jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem Carismy 1,6GLX Wcześniej jeździłem Mazdą 323F 1,5 z 1995 (przez ten samochód pokochałem japońskie auta) a później miałem volvo 850 2,5 GLE z 1994 (fajne auto ale dla mojego ojca a nie dla mnie ) Byłem nawet użytkownikiem volvoForum.pl. Mam nadzieje ze współpraca na Forum MitsuManiaki.com będzie równie owocna.
macia - 16-06-2007, 23:18
Cytat: | Mam nadzieje ze współpraca na Forum MitsuManiaki.com będzie równie owocna |
Siamanko. Niech się dobrze Cari spisuje. A o owoce to się nie musisz martwić, w końcu Japonia to kraj kwitnącej wiśni
Anonymous - 20-06-2007, 08:53
witam
Anonymous - 20-06-2007, 14:56
Witajcie .
Ciesze sie ze będę wśród was .
Chcę sie przyłaczyć do waszej rodziny mitsumaniaków z galem 2.0 GLSI 91r.
Pozdrawiam
Anonymous - 21-06-2007, 07:45
Witam wszystkich
Również chcę się do was przyłączyć, co prawda na razie bez auta ale dopiero wczoraj udało mi się sprzedać niemiecki cud technologii i postanowiłem zakupić miśka.
Zobaczymy z jakim skutkiem mi to wyjdzie
Pozdrawiam
Anonymous - 21-06-2007, 20:57
Witam wszystkich Mitsumaniaków!!!
piwkotom - 21-06-2007, 21:41
Witajcie, witajcie
wojtass4, a Tobie dodatkowo: powodzenia w poszukiwaniach
Anonymous - 21-06-2007, 22:33
Witam wszystkich MITSUMANIAKóW
Jestem szczęśliwym posiadaczem Lancera 1,6 16v
NIE MA TO JAK MITSUBISHI
Hubeeert - 22-06-2007, 18:48