To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum

Anonymous - 13-06-2007, 00:18

Witam,
od niedawna, jestem posiadaczem SS 1.8 GDI, przesiadłem się z Yarisa. Autko z 99r. wymagalo trochę wkładu i pracy, mimo, że jeździło po niemickich drogach, ale myślę, warto było. Cieszę się, że jest tak dużo miłośników tej marki i także modelu.
Cześć Wszystkim, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do waszego grona.

BUBU - 13-06-2007, 00:36

Witaj Arnold , jak widać dalej jesteś wierny skośnookim autkom, zmieniłeś jedynie markę i rozmiar :wink:
Życzymy bezawaryjnej jazdy :lol:

Pozdrav

Anonymous - 13-06-2007, 23:35

witam, dzień dobry, dobry wieczór!

czytam Maniaków od dawna (planowałem zakup), Carismę nabyłem 2 tyg niecałe(1,8 16v '97 sed), do Maniaków dołączyłem dziś, ale niestety nie tak jak planowałem - z pełną radością, bo wyglądacie na fajną rodzinę, ale z radością zmieszaną... wpadnięciem dziś sprzęgła w podłogę :/
...ale ponieważ to nie miejsce, to witam się z Wami i cieszę się, że mogłem dołączyć!
teraz zmiatam, bo w pracy nie wiedzą co to Mitsumaniaki i raczej nie wybaczą zmęczenia całonocnym siedzeniem przed kompem

czarek (wrocław)

ps. od jutra zaczynam szukać mechanika we wrocku do tego wysprzęglika :/ mam nadzieję, że się uda

macia - 14-06-2007, 07:40

arnold, ceem Siamano :mrgreen:
arekp - 14-06-2007, 09:25

ceem napisał/a:
ps. od jutra zaczynam szukać mechanika we wrocku do tego wysprzęglika :/ mam nadzieję, że się uda

Witaj na forum,

jesli choc troche manualnych zdolnosci posiadasz to mechanik do wysprzeglika nie bedzie Ci potrzebny. Sprawa jest banalna do zrobienia. Szczegoly tutaj

Anonymous - 16-06-2007, 02:21

Cytat:
Witaj,

forum poswiecone Pajero pewnie juz znalazles, jesli nie znajdziesz je tutaj

Na forum staramy sie stosowac zasade ... jesli nie ma watku do ktorego mozna sie podpiac tworzymy nowy ;) Masz pytania ... pisz smialo, byle na wlasciwym forum bo podnosi to szanse na uzyskanie wlasciwych odpowiedzi.

Nie mysl tez, ze piszemy tylko o problemach ;) Zadaj pytanie o nowy model na w/w forum i czekaj na informacje. Jesli potrzebowalbys informacji salonowych - jednak bardziej wiarygodnych i nie nastawionych na salonowy marketing - polecam kontakt z uzytkownikiem Jackie. Jacek z jednej strony jest Mitsumaniakiem a z drugiej reprezentuje salon, ktory jest glownym sponsorem naszego klubu :)

dziękuję za "dzień dobry",
nie odzywałem się jakiś czas, ale do końca nie wiedziałem na co się zdecyduję,
ale, że z reguły decyduję się zawsze w miarę szybko...
to tylko chciałem powiedzieć, że już jestem nowym użytkownikiem Pajero :)
dzisiaj była pierwsza jazda..., w różnych warunkach terenowych,
jak się zbiorę, to opiszę wrażenia już w odpowiednim ku temu wątku :)

pozdrawiam

Anonymous - 16-06-2007, 23:09

Witam wszystkich Mitsumaniaków. Od 22.05.07 jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem Carismy 1,6GLX 8) Wcześniej jeździłem Mazdą 323F 1,5 z 1995 (przez ten samochód pokochałem japońskie auta) a później miałem volvo 850 2,5 GLE z 1994 (fajne auto ale dla mojego ojca a nie dla mnie :D ) Byłem nawet użytkownikiem volvoForum.pl. Mam nadzieje ze współpraca na Forum MitsuManiaki.com będzie równie owocna. :mrgreen:
macia - 16-06-2007, 23:18

Cytat:
Mam nadzieje ze współpraca na Forum MitsuManiaki.com będzie równie owocna

Siamanko. Niech się dobrze Cari spisuje. A o owoce to się nie musisz martwić, w końcu Japonia to kraj kwitnącej wiśni :mrgreen:

Anonymous - 20-06-2007, 08:53

witam
Anonymous - 20-06-2007, 14:56

Witajcie :lol: .
Ciesze sie ze będę wśród was :p .
Chcę sie przyłaczyć do waszej rodziny mitsumaniaków z galem 2.0 GLSI 91r.
Pozdrawiam :)

Anonymous - 21-06-2007, 07:45

Witam wszystkich :lol:
Również chcę się do was przyłączyć, co prawda na razie bez auta ale dopiero wczoraj udało mi się sprzedać niemiecki cud technologii i postanowiłem zakupić miśka.
Zobaczymy z jakim skutkiem mi to wyjdzie :twisted:
Pozdrawiam :)

Anonymous - 21-06-2007, 20:57

Witam wszystkich Mitsumaniaków!!!
piwkotom - 21-06-2007, 21:41

Witajcie, witajcie :)
wojtass4, a Tobie dodatkowo: powodzenia w poszukiwaniach :D

Anonymous - 21-06-2007, 22:33

Witam wszystkich MITSUMANIAKóW
Jestem szczęśliwym posiadaczem Lancera 1,6 16v
NIE MA TO JAK MITSUBISHI :!:

Hubeeert - 22-06-2007, 18:48

munio, witaj i zapamietaj - w temacie o zasadach forum sie nie witamy :)