To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Rozmówki łódzkie

vendetta - 21-09-2009, 00:32

20.09.2009 ... Zaręczona :biggrin: szykujcie się na ślub :D
pamar - 21-09-2009, 07:38

:thumbright: To pięknie!!! Ja już dzisiaj się szykuję :wink: I trening trzeba zacząć :partyman: :drinkers:
:wav: wielkie graty dla Agaty :mrgreen:

Leppe - 21-09-2009, 08:27

Ja odpadam mam urodziny córki.
piotruswie - 21-09-2009, 09:10

:)
to gratulacje :)
:mrgreen:

kizia-mizia - 21-09-2009, 10:41

suuuppperrrr. no to kiedy ten wielki dzień?
:evil:

[ Dodano: 21-09-2009, 10:50 ]
Chooper napisał/a:
jako, że pogoda ma jeszcze dopisywać, to co powiecie na zamknięcie sezonu grilowego na Rosso (tam zaczęliśmy, to wartałoby tam skończyć ??) np. 27.09?

27.09 to niedziela.....hm... wolę sobotę 26.09. Jeżeli pogoda będzie brzydka w sobotę to w niedziele może być. I tak za długo się nie posiedzi bo popołudnia i wieczory się chłodne robią. Najlepiej jeżeli by to było w godzinach od 11.00 do ...... którejś tam :D

misiek-misiek - 21-09-2009, 13:17

Jak nie wyskoczę do Lublina to będę, bo się za wami stęskniłem :D
Chooper - 21-09-2009, 19:27

rozwinę temat spotkań.

Bolek bedzie w POlsce na początku października, i po rozmowie z nim najlepszy termin na wspólne spotkanko to 10.10 (bo później wraca do UK).

Ponadto dzisiaj z Kamilem wpadlismy, że w sumie pogoda jest super bo nie pada), to moznaby jeszcze u niego powalczyć z ogniskiem (26.09 odada, bo Kamila nie bedzie)

tak więc mamy do rozważenia ognisko i grilowanie. Ponoć przez najbliższe dwa tygodnie ma być jeszcze spokojnie ładna pogoda z temp 15-24 C w ciągu dnia.

Wiec skupta sie ludzie, bo dubla nie będzie :D

P.S. Agatko Gratulacje :!:

Anonymous - 21-09-2009, 20:11

Ja na wstępie to POGRATULUJĘ AGACIE jej szczęścia. Czekamy na termin ŚLUBU.

Co do spotkań....

Jak już wiecie, to u mnie nie za specjalnie z mobilnością. Spowodowane to jest wadą ukrytą zakupionego pojazdu.
Jako że nastał ten czas, to za moment będę dznie i wieczory spędzał przy swapie z 2.0 na 2.5 v^, i z tymi okolicznościami związane będą moje nieobecności. Koszta jak na razie (stawiam wiatę co by móc nawet w deszczu robić) mnie nieco przerosły.

Miłej zabawy wam jednak życzę, i proszę ode mnie pozdrowić Bolka.

Mi - 21-09-2009, 22:13

Mam nadzieję, że w końcu uda mi się dotrzeć na jakieś spotkanie :P
arekb - 21-09-2009, 22:15

A ja tez juz sie wybieram na jakies spotkanko dobre pół roku. Ale studiuje zaocznie do tego pozostałe 2 weekendy w pracy raczej musze byc, wiec ciezko mi się wpasowac... ale moze kiedys nadejdzie ten czas :)
Anonymous - 21-09-2009, 22:51

Już się skupiłam. Trzeci weekend miesiąca minął a tu cisza. Jestem za każdą formą spotkania. Ognisko odpada tylko w razie przymrozków, w końcu to październik. Tylko nie 17 października bo rodzicielka ma urodziny więc sami rozumiecie... Chooper może zacznij nowy temat bo mam wrażenie że spotkanie zaczyna się mieszać z zaręczynami Agaty.
A swoja drogą Agatka gratulacje.

misiek-misiek - 22-09-2009, 09:49

No i wyszedłem na ćmoka :shock:

GRATULUJĘ VENDI!!!
Niech moc będzie z tobą- w końcu ostatnie chwile na wolności :wink: :P

No i ja też już się ostro skupiam :oops: ........już jestem skupiony.
Kiedy spot? Czekam z niecierpliwością :D

junior81 - 22-09-2009, 13:18

Nie ma jak wspólne pieczenie kiełbasek i śpiewy przy ognisku. Ale grill w samochodzie dużo miejsca nie zajmuje wiec jestem za i za. Organizacja ogniska wymaga troszkę wysiłku w każdym innym tygodniu zgłosił bym się na ochotnika ale w bieżącym nie będę wstanie wam pomóc.
Jeśli kogos trzeba bedzie zabrać na miejsce spotu to niech wali wprost.

Agata pozostaje mi tylko pogratulować i życzę ci z całego serca aby wasze uczucia przetrwały do późnej starości.

sauber5 - 22-09-2009, 17:51

także chętnie wpadnę na jakieś spotkano grupy, tylko zaproponujcie jakiś termin (najlepiej kilka i się wtedy wybierze ten który będzie najbardziej pasował wszystkim) i miejsce, pzdr
piotruswie - 24-09-2009, 08:40

niestety mojego miśka wzioł pod opiekę blacharz
więc ten wekendzik odpada
ale po kosmetyce tylnych błotników :)
z chęcią zawitam na kiełbaskę :)