To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bandyta

robertdg - 04-12-2010, 09:19

Ja słyszałem, że opony Uniroyala to jedne z lepszych opon w klasie przystępnej cenowo, jezeli chodzi o sterownośc auta na mokrych nawierzchniach. Ja mam swoje osobiste zdanie na temat Uniroyal Rain Sport, ale moge je porównać z Fulda Carat Progresso, Pirelli P6000, GoodYear Excellence, co prawda to gama letnich opon, ale Uniroyal poprostu zostawia konkurencje w tyle.
Arturro-86 - 04-12-2010, 12:50

robertdg napisał/a:
Ja słyszałem, że opony Uniroyala to jedne z lepszych opon w klasie przystępnej cenowo, jezeli chodzi o sterownośc auta na mokrych nawierzchniach. Ja mam swoje osobiste zdanie na temat Uniroyal Rain Sport, ale moge je porównać z Fulda Carat Progresso, Pirelli P6000, GoodYear Excellence, co prawda to gama letnich opon, ale Uniroyal poprostu zostawia konkurencje w tyle.

Ja miałem do czynienia z oponami Uniroyal RainExpert - myślę, że na taki klimat jak jest w UK, taka opona jest idealna :P Na mokrej nawierzchni naprawdę fenomenalne - jednak na suchej dość szybko się ścierały :x
O zimówkach słyszałem też dość przychylne opinie - kto wie, czy się nie pokuszę o opony zimowe właśnie tej firmy, kiedy moje Barumy już pójdą do wymiany :)
Rafal_Szczecin, jakbyś miał z owymi oponami jakieś problemy, jakieś zastrzeżenia do nich, to pisz, opinia Mitsumaniaka się przyda, bo przynajmniej będę miał jakiś pogląd, jak się może w moim aucie taka opona spisywać :roll:

Rafal_Szczecin - 04-12-2010, 13:45

powiem tak ,to juz kolejny komplet Uniroyali ktory ujezdzam ja lub moja rodzinka ;)
wczesniej na dokladnie tym samym modelu jezdzil Dominik w "EVO" a ja sam rowniez mialem okazje troche pohasac lancerem na tym ogumieniu i m.in dlatego oraz po przeczytaniu opinii na necie skusilem sie na MS Plus 66 i nie moge narzekac :)

SiM - 04-12-2010, 14:05

ja w swojej Hance zjeździłem komplet rainsport 2 w rozmiarze 195/45 R16 i uważam że za te pieniądze bardzo ciężko jest znaleźć coś lepszego.
Rafal_Szczecin - 05-12-2010, 22:13

Bandzior zima :

Owczar - 05-12-2010, 22:50

Nawet Avatar zaktualizowany na zimę :D
Rafal_Szczecin - 11-12-2010, 21:52

kolejna zima, kolejna przygoda z Bandziorem.
gosciu z Forda Couriera rozmawiajac przez telefon zmienil pas z lewego na prawy,niestety tym pasem jechal Bandzior.

Bandzior przerysowany po calej dlugosci.
Zderzak przod porysowany, blotnik przod lekko wgnieciony przy laczeniu ze zderzakiem , lekko rysniety, drzwi kierowcy sznyta do podkladu po calej dlugosci , klamka kierowcy porysowana, drzwi pasazera minimalne wgniecenie, porysowane po dlugosci ,rysa na nadkolu tyl.
sprawca ubezpieczony byl w Liberty Direct.
mniejmy nadzieje,ze bedzie to rozpatrzone po ludzku .

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mare - 11-12-2010, 22:22

awww.... ale nieprzyjemnie. z przykrością czyta się takie wiadomości...
założę się, że jego auto było służbowe i nawet się tym nie przejął ...

Brak słów na ludzką ignorancję.

Oby Ci dobrze wypłacili.

pzdro

robertdg - 11-12-2010, 22:27

Rafal_Szczecin, współczuje, najpierw Big_Tomala potem Hugo, Kaucz, teraz Ty, brzmi jak jakieś fatum :?
bieniak - 12-12-2010, 04:03

no ja miałem to samo......niestety:(szkoda bo ładnie się prezentuje.no ale lakiernik napewno sobie poradzi
:)

stary alfer - 12-12-2010, 09:16

ożesz...

Współczuję Raf :(

luckyluck - 12-12-2010, 10:31

Lakiernik sobie poradzi tylko szkoda auta oraz zmarnowanego czasu.
Jak mnie wnerwiają takie jełopy za kółkiem... :evil:

bieniak - 12-12-2010, 10:50

no niestety u mnie nieco mniejsze szkody były bo tylko przednie drzwi lekko dostały tylne i leciutko błotnik drapniety ale niestety już robota jest....szkoda szkoda.ale jak widać drogi nie rozpieszczają
fj_mike - 12-12-2010, 11:37

:evil:
BigTomala - 12-12-2010, 12:32

Współczuje, bo wiem co czujesz :evil: Na pocieszenie... Ty chociaż nie straciłeś fury :wink: ( wiem, kiepskie pocieszenie ale zawsze jakieś pocieszenie)