To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Elegance by Deejay

deejay - 28-05-2011, 23:57

2Fast4U napisał/a:
Zmień temat Elegance Avansował

pomyślimy :biggrin:

Anonymous - 29-05-2011, 00:24

deejay napisał/a:
Ps : szukam nowego miejsca na światła dzienne :wink:

też myślę nad tym tematem ale w avansie podłużne ledy średnio wg mnie leżą... chyba jedyna opcja to okrągłe ledy zamiast żarówki halogenu... tylko czy tam da się coś włożyć żeby dostatecznie dobrze świeciły... bo wypalić na tej plastikowej szybce homologacje to juz chyba mniejszy problem ;)

Wszyc - 29-05-2011, 01:39

Moje osobiste zdanie to dać sobie siana z światłami do jazdy dziennej ani to nie wygląda ani potrzebne
swinks_UK - 29-05-2011, 07:58

Bartek, mozesz zaadoptować podwójne przeciwmgielne z vr4. Z jednej lampki (doświetlajacej zakręty) zrobić lampkę jazdy dziennej i po kłopocie... :wink:
deejay - 29-05-2011, 10:01

swinks_UK napisał/a:
Bartek, mozesz zaadoptować podwójne przeciwmgielne z vr4. Z jednej lampki (doświetlajacej zakręty) zrobić lampkę jazdy dziennej i po kłopocie... :wink:

też tak myślę , miałem te halogeny w ręce od kochaja i juz sprawę oblukałem :wink:

Ps: Prosze mi je kupic Tomek w UK i przywieść do PL :D

robertdg - 29-05-2011, 10:12

deejay, załóż sobie halogeny z doświetlaniem a nad montażem świateł dziennych jeszcze pomyśl :P
luckyluck - 29-05-2011, 10:17

deejay napisał/a:
"Nowa twarz" na miejscu :)

Cholera, ładna ta mordka. :P

fj_mike - 29-05-2011, 11:23

Teraz obowiązkowo avatar do uaktualnienia :wink:
Hugo - 29-05-2011, 12:18

Moim zdaniem zdecydowanie lepiej wyglądał ze zderzakiem od wersji Elegance, ten taki przesadzony i jakby "na siłę" zamontowany. Co do świateł dziennych i nowego zderzaka jest jeden plus-nie ma dla nich miejsca :P
kochajj - 29-05-2011, 14:02

Hugo napisał/a:
Moim zdaniem zdecydowanie lepiej wyglądał ze zderzakiem od wersji Elegance, ten taki przesadzony i jakby "na siłę" zamontowany. Co do świateł dziennych i nowego zderzaka jest jeden plus-nie ma dla nich miejsca :P

Na szczęście tylko twoim zdaniem... :twisted:

Lechfan - 29-05-2011, 15:09

Jakby nie patrzeć, elegancko:)
Tak mi teraz w sumie do głowy wpadło. Jak już malowałeś całość Bartek, to nie zastanawiałeś się nad czarnym? Jeszcze bardziej unikatowy byłby wtedy.

deejay - 29-05-2011, 19:52

Lechfan napisał/a:
Tak mi teraz w sumie do głowy wpadło. Jak już malowałeś całość Bartek, to nie zastanawiałeś się nad czarnym? Jeszcze bardziej unikatowy byłby wtedy.

nie miałem czasu się w to bawic za dużo rozbierania , jak już robic zeby to miało rece i nogi , to tak jak kochajj czyli goła karoseria na kołach , wtedy mozna pomyslec nad zmianą koloru , ale na pewno nie byłby to czarny :wink:

Tomii - 29-05-2011, 20:30

kochajj napisał/a:
Hugo napisał/a:
Moim zdaniem zdecydowanie lepiej wyglądał ze zderzakiem od wersji Elegance, ten taki przesadzony i jakby "na siłę" zamontowany.

Na szczęście tylko twoim zdaniem... :twisted:

nie tylko Hugo tak myśli, moim zdaniem lepiej leżał by zderzak z SE :)

deejay - 02-06-2011, 22:29

Do kompletu dzisiaj przystapiły i zostały pomalowane ramki drzwi na czarny mat :wink:

robertdg - 02-06-2011, 22:38

Pożytecznie - przy okazji przestudiowałeś aktualna gazete :P