To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa

Marcin-Krak - 08-02-2008, 16:02

Matusiak, Łobodziński ( jak przejdzie testy medyczne) już w Wiśle ;)
Garguła co raz bliżej Białej Gwiazdy.
Z tego co czytałem, rodzina Krzynówka chce zostać już w Polsce, bo dzieci idą do szkoły ;) , a Krzynówek chce być przy rodzinie, więc spora szansa, że może się dogadają :D

Może wreszcie coś się zmieni w naszej skopanej i nie będzie tak, że wszyscy tylko wyjeżdżają ;)

Mam nadzieję, że Matusiak to nie będzie tylko sączył kasy z budżetu :roll:

McDoune - 09-02-2008, 09:16

Marcin-Krak napisał/a:
Mam nadzieję, że Matusiak to nie będzie tylko sączył kasy z budżetu :roll:

sączył, to pewnie będzie raczej rwący potok :badgrin:

a tak serio to faktycznie aktywność Wisły w tej przerwie robi wrażenie :doubt:

Anonymous - 09-02-2008, 09:33

tow.W powiedział nie ma stadionu nie ma transferów-i słowa dotrzymuje :mrgreen:
Marcin-Krak - 09-02-2008, 12:15

No ale z tego co się orientuje, może źle - ale L miała mieć stadion, stąd brak transferów :wink:

Nie martwcie się w Krakowie dalej nie wiadomo co z Euro, a stolica nie chce sypnąć groszem na stadion, dobrze że trybun nie wyburzyli, bo dopiero by było :evil:

leon9995 - 10-02-2008, 00:34

Pozwolę sobie wtrącić się do dyskusji :wink:
A mianowicie sprawa ze stadionem wygląda w ten sposób że pan Walter chce stadionu ale żeby stadion był własnością spółki ITI na co nie zgadza się miasto i moim zdaniem słusznie bo za kilka (oby jak najszybciej) lat ITI może odwidzieć się inwestowanie w Legie i sprzedadzą ją a za dzierżawe stadionu zażyczą sobie bajońskich sum i wtedy zaczną sie prawdziwe cyrki.

Cezar - 11-02-2008, 02:52

http://ekstraklasa.wp.pl/...=1202694287.218
chyba chlopaki z L nie potrafia przegrywac :lol: :wink:
:D

Anonymous - 11-02-2008, 12:21

Cezar napisał/a:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,title,Przerwany-sparing-Legii-z-Szachtarem,wid,9645607,wiadomosc.html?rfbawp=1202694287.218
chyba chlopaki z L nie potrafia przegrywac :lol: :wink:
:D

grunt ze nie dali sie obic i powalczyli :D

PRL w CZYSTEJ FORMIE

Klubowy marketing po warszawsku...

"Wpadł mi w ręce projekt akcji marketingowej przygotowanej przez warszawską Legię lub też na jej zlecenie. Chciałbym wierzyć, że to tylko głupi żart jakiegoś znudzonego internauty - pisze w dzisiejszym Dzienniku Krzysztof Stanowski.

Moi rozmówcy zarzekają się, iż dokument jest prawdziwy i najpewniej wyszedł spod palców tej samej osoby, która niegdyś chciała w przerwie meczu obdarować szczęśliwego kibica kajakiem w barwach klubu. Treść zaraz przytoczę, więc każdy sam oceni...

Ktoś w Legii wpadł na taki oto pomysł - "Akcja: Powitanie powracających ze zgrupowania piłkarzy Legii Warszawa na lotnisku przez małych mieszkańców Warszawy oraz wszystkich tych, którzy kochają Legię". Potem jeszcze kilka punktów (miejsce, uczestnicy...) i wreszcie program: "KP organizuje wyjazd autokarem spod stadionu na lotnisko. Z uczestnikami grupy zorganizowanej jedzie ochrona, zainteresowani dziennikarze, prowadzący, mali kibice w barwach klubowych - przebrania, rekwizyty, malunki na twarzach. Wiozą ze sobą tablice wyrażające miłość i przywiązanie. Prowadzący intonuje piosenki np: »Ja kocham Legię«, »Ma jedyna miłość«. Dziewczyny piłkarzy wręczają piłkarzom gadżety walentynkowe".
Pachnie Koreą Północną i szopkami na cześć Kim tr Sena, co?

A teraz gwóźdź programu: „Powitanie winno się odbyć w miejscu niedostępnym dla osób przypadkowych. Istnieje możliwość, że na lotnisku pojawią się przypadkowi kibice (przybyli na własną rękę). Kibice ci powinni znajdować się w strefie wygrodzonej od pozostałych uczestników eventu. Po zakończeniu uroczystości powitania istnieje możliwość wyjścia piłkarzy do opłotowania".

Czyli - jak chcesz naprawdę przywitać zawodników, ale bez transparentu o treści: "Witamy was dzielni legioniści" lub też "Legia dumą i ostoją miasta stołecznego" - to raczej nie przychodź, bo miejsca wystarczy tylko dla wynajętych aktorów. Hm, drodzy towarzysze z Łazienkowskiej, czas takich wieców już chyba minął?

Krzysztof Stanowski, Dziennik

PR siega dna :finga: -ponoć dla iti same tuzy pracują jak dla mnie totalne dno i brak profesjonalizmu
ale jak to sie mawia Nam w to graj :mrgreen:

sruba - 11-02-2008, 16:16

nie wierze...
gdyby jeszcze 1 maja wracali, ale tak bez swieta ?
a trawe pomaluja ?
a dziewczynki beda w strojach ludowych mazowsza ?
ech... grzybobranie z nagonka... :lol:

Anonymous - 11-02-2008, 20:59

odwołali niestety :evil: szkoda
Anonymous - 11-03-2008, 18:30

Cytat:
Po wymęczonym zwycięstwie nad ŁKS (2:1) i porażce z najsłabszym zespołem OE Zagłębiem Sosnowiec (1:2) w szatni Legii Warszawa panuje nie najlepsza atmosfera: - Atmosferę budują wyniki, a tych nie ma - mówi były kapitan Legii, bramkarz Celticu Glasgow Artur Boruc.
Zarówno Boruc, jak i inny były kapitan legionistów, Cezary Kucharski, są zgodni - przy Łazienkowskiej jest za dużo przeciętniactwa i obcokrajowców: - Oni po prostu nie wiedzą dla kogo grają. Legia zawsze będzie Legią. Klubem zawsze walczącym o najwyższe cele. Kto tego nie rozumie nie powinien zakładać tej koszulki. Dla większości z nich Legia to tylko przystanek w karierze. Nie ma emocjonalnej więzi. I przez to magia tego klubu się zdewaluowała - podkreśla Boruc.

leon9995 - 13-03-2008, 20:28

dm17 napisał/a:
Cytat:
Po wymęczonym zwycięstwie nad ŁKS (2:1) i porażce z najsłabszym zespołem OE Zagłębiem Sosnowiec (1:2) w szatni Legii Warszawa panuje nie najlepsza atmosfera: - Atmosferę budują wyniki, a tych nie ma - mówi były kapitan Legii, bramkarz Celticu Glasgow Artur Boruc.
Zarówno Boruc, jak i inny były kapitan legionistów, Cezary Kucharski, są zgodni - przy Łazienkowskiej jest za dużo przeciętniactwa i obcokrajowców: - Oni po prostu nie wiedzą dla kogo grają. Legia zawsze będzie Legią. Klubem zawsze walczącym o najwyższe cele. Kto tego nie rozumie nie powinien zakładać tej koszulki. Dla większości z nich Legia to tylko przystanek w karierze. Nie ma emocjonalnej więzi. I przez to magia tego klubu się zdewaluowała - podkreśla Boruc.

Racją jest stwierdzenie "Dla większości z nich Legia to tylko przystanek w karierze" kiedyś dla zawodnika ważniejszy był klub w którym gra, prosty przykład Wojtka Kowalczyka z Legii lat 90
którego by chciało pół ligi a on powiedział że w Polsce oprócz Legii nie zagra w żadnym innym klubie i dotrzymał słowa... a teraz tylko kasa się liczy

McDoune - 18-03-2008, 01:35

ja pykam poznajecie ten stadion :roll:

no dobra chyba i ja przestaję lubić ITI...

Anonymous - 18-03-2008, 07:52

http://www.legialive.pl/n..._dekoracja.html

tu wyjaśnienie ale całość DNO !!!!
nie widzę takiej mozliwości by dla dobra serialu siedzibę iti pomalować napisami canal+
nie mówiac o stadionie Wisły pomalowanym w barwy Cracovi czy Lechii w barwy Arki
ps:kolejne zagranie panów z iti w połaczeniu z prawdziwym i rodowitym z Zielonej Góry :D a miasto jego to Warszawka :finga:

Anonymous - 19-03-2008, 20:43

1:1
Cytat:
Końcówka meczu była bardzo nerwowa. Polała się krew. Doszło do przepychanki, w wyniku której najbardziej ucierpiał Mauro Cantoro, który schodził z boiska z rozerwanym uchem. Jednym z aktywnych uczestników przepychanki był Wojciech Szala. Rewanż, 15 kwietnia w Krakowie, zapowiada się zatem pasjonująco.

akbi - 02-04-2008, 19:09

Legia:Lechia ... do przerwy 0:0 :D