Mazowieckie - Mazowiecki ShoutBox
yalook - 08-11-2011, 13:04
SnowDevil napisał/a: | Nawet James Bond nie miał takiego patentu | bo to tylko PolAk potrrAfiii
m6riano - 08-11-2011, 22:18
głupoty gadacie...tam sie zbiera para wodna..skrapla sie..a potem zakręcają i sprzedają jako delikatnie gazowaną mineralke...tylko polak tak potrafi...;-)
SnowDevil - 09-11-2011, 15:47
droga musi byc taka woda
Na Kijowskiej pijana (3 promile) pani w BMW zaatakowała jakiegoś Miśka jadącego swoim pasem a ona jadąc pod prąd:
http://www.tvnwarszawa.pl...ot-,318009.html
"Po godzinie 15 na skrzyżowaniu kijowskiej z markowską kierująca czerwonym BMW skolidowała się z innym uczestnikiem ruchu – siła wypadkowa wektorów skierowała Bolid Młodzieży Wiejskiej na słup trakcyjny. Po praktycznym przebadaniu wytrzymałości słupa i samochodu, okazało się że pojazd i słup nie są z gumy, a pojazd zablokował ruch tramwajowy w obydwóch kierunkach. Po otworzeniu drzwi pojazdu z Legionowa kierująca bolidem zaczęła wylewać się na zewnątrz. Wydłużony czas zatrzymania dziś sponsorowany był przez brak profesjonalnego przeszkolenia w zakresie posługiwania się radiotelefonami w sieci MSWiA przez służby posiadające odpowiednie zezwolenia – prawdopodobnie szybszym sposobem na zaproszenie Państwowej Straży Pożarnej (z Marcinkowskiego) do zabezpieczenia uszkodzonego pojazdu z instalacją gazową, było by wysłanie ślimaka pocztowego. Przed godziną 16:30 ruch tramwajowy został wznowiony. "
text: km24.pl
mlun - 09-11-2011, 18:18
No a ja przed zimą zabrałem się za rudą. Niestety jednego rantu nadkola nie udało się uratować i kawałek jest wycięty i wspawany nowy. Jestem ciekawy efektu bo przez te kilka lat trochę się też poobcierała i powgniatała z tyłu. No ale to taki urok jazdy po stolicy i parkowania na chodnikach i pod sklepami. Mam nadzieję, że zimę przetrzyma:)
Może pora rozejrzeć się za czymś młodszym?
.TM - 15-11-2011, 09:03
zachciało się białego Lancera
http://www.tvnwarszawa.pl...ami,320495.html
SnowDevil - 15-11-2011, 13:16
czytałem na stronie komendy mokotowskiej bo wczoraj ciekawą kartkę znalazłem na parkingu podziemnym:
dodam jeszcze, że to kartka z garażu biurowca na terenie EMPARKu. Z ochroną, bramkami na kartę magnetyczną itp. W takim miejscu to się nie spodziewałem...
Luk - 16-11-2011, 11:40
SnowDevil napisał/a: | o kartka z garażu biurowca na terenie EMPARKu. Z ochroną, bramkami na kartę magnetyczną itp. W takim miejscu to się nie spodziewałem... |
Wbrew pozorom to nie jest takie rzadkie...
Dlatego trzeba pamiętać o tym, aby:
1. Nigdy nie zostawiać pilota do garażu w aucie
2. Nigdy nie pozwalać na wjazd do garażu osoby za tobą - trzeba się po prostu zatrzymać zaraz za wjazdem i poczekać, aż zamknie się wjazd. Nie jest to niekulturalne, ten z tyłu ma pilota, to sobie otworzy.
U mojego znajomego ukradli tak parę samochodów z garażu podziemnego...
yalook - 16-11-2011, 13:37
Luk napisał/a: | Dlatego trzeba pamiętać o tym, aby:
1. Nigdy nie zostawiać pilota do garażu w aucie | niestety zawsze zostawiam pilota w samochodzie - jak mi się zdażyło zabrać pilota do domu, to później nie mogłem go znaleźć i wyjechać o czasie
Dario1986 - 16-11-2011, 13:50
yalook napisał/a: | niestety zawsze zostawiam pilota w samochodzie |
zamontować przy kluczyku zamiast breloczka i po kłopocie
romero - 16-11-2011, 18:09
yalook napisał/a: | niestety zawsze zostawiam pilota w samochodzie - jak mi się zdażyło zabrać pilota do domu, to później nie mogłem go znaleźć i wyjechać o czasie |
To jak Ci dmuchną furę nie będziesz miał problemu z szukaniem pilota i auta
Pozdrawiam.
yalook - 17-11-2011, 00:06
romero napisał/a: | yalook napisał/a: | niestety zawsze zostawiam pilota w samochodzie - jak mi się zdażyło zabrać pilota do domu, to później nie mogłem go znaleźć i wyjechać o czasie |
To jak Ci dmuchną furę nie będziesz miał problemu z szukaniem pilota i auta
Pozdrawiam. | nawet gdybym nie zostawiał pilota w samochodzie to otworzyć garaż od środka to nie problem - wystarczy pociągnąć za sznurek (odblokowanie bramy) i można podnosić bramę ....
m6riano - 17-11-2011, 08:15
Ja tam z tym nie mam problemu...czasami go nawet nie zamykam...i nikt go nie weźmie..;-)
Misiek :) - 17-11-2011, 08:53
Cytat: | Ja tam z tym nie mam problemu...czasami go nawet nie zamykam...i nikt go nie weźmie..;-) |
gdyby to był passat to byś jeszcze 3 kłódki na każdych drzwiach miał A za felgę byś do latarni przyczepiał
yalook - 17-11-2011, 09:49
m6riano napisał/a: | Ja tam z tym nie mam problemu...czasami go nawet nie zamykam...i nikt go nie weźmie..;-) | Twój gal za bardzo się rzuca w oczy, żeby go ktoś brał.
tomo_n - 17-11-2011, 10:22
yalook napisał/a: | m6riano napisał/a: | Ja tam z tym nie mam problemu...czasami go nawet nie zamykam...i nikt go nie weźmie..;-) | Twój gal za bardzo się rzuca w oczy, żeby go ktoś brał. |
podobno widać go z przestrzeni kosmicznej jako jeden mały niebieski pikselek
|
|
|