To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy

Fragu - 08-03-2018, 14:52

Ledy to właśnie w Protonie zamontowałem :twisted:

Bzyk_R1 - 08-03-2018, 14:58

Widziałem...zastanawiałem się czy mu nie zatkałeś oddychania? Ja nie o takich ledach myślę ;-)
Bzyk_R1 - 09-03-2018, 18:00

Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale przygotować się można. Dzisiaj nowe opony trafiły na felgi i na razie czekają w garażu. Nie chciałem brudzić auta w środku i znowu haczyk się przydał. Zanim koła trafią na auto będzie jeszcze parę rzeczy do poprawki ;-)

Bzyk_R1 - 12-03-2018, 17:19

Dzisiaj z listy zakupów doszło:
- radio 2DIN od GMs :-D
- ramka oem 2DIN
- collinite 476s
- swirl x od Meguiar's
- tenzi IPA
- glinki valet Pro
- żel do opon
- pady, fibry, czysciwo,

Czyli w skrócie bierzemy się za look LSRG. Zdjęcia w miarę postępu prac. Zaciski hamulcowe będą czarne/czerwone jeszcze nie wiem.

mroz3k - 12-03-2018, 19:21

Bzyk_R1 napisał/a:
Dzisiaj z listy zakupów doszło:
- radio 2DIN od GMs :-D
- ramka oem 2DIN
- collinite 476s
- swirl x od Meguiar's
- tenzi IPA
- glinki valet Pro
- żel do opon
- pady, fibry, czysciwo,

Czyli w skrócie bierzemy się za look LSRG. Zdjęcia w miarę postępu prac. Zaciski hamulcowe będą czarne/czerwone jeszcze nie wiem.

Czyli jednak. Które radyjko wybrałeś?

Bzyk_R1 - 12-03-2018, 19:47

Miałem już prawie ostatecznie brać to 6323 Luxury to które miałeś Ty ale zdecydowałem się na inne z matrycą pojemnościową a nie oporową, ale bez modułu GPS. Zawsze jeżdżę na nawigacji online i yanosiku więc tutaj Phone Link miało kluczowe znaczenie, cała funkcjonalność Smartfona z Androidem na stacji 2 DIN. Wybrałem budżetową wersję AMC
Jaro1974 - 12-03-2018, 21:25

Jak zarzucisz LED w mijania to będę chciał zobaczyć zdjęcie poglądowe jak to świeci na soczewce :p
Bzyk_R1 - 16-03-2018, 19:18

23.09.2016

16.03.2018

Późno już, noc mnie zastała, foto ciemne. Ale dzieje sie ;-) ramka jeszcze do poprawki, żeby nie zachodziła na panel klimy. Radio śmiga pięknie, dzwoni gra, mapy, yt yanosik, wszystko na pokładzie teraz :-D

P.S.
Czym proponujecie dociąć ramkę żeby nie zostały brzydkie krawędzie?

Bzyk_R1 - 17-03-2018, 13:27

Ramka docięta. Powiedzcie teraz że O1T ma brzydkie wnętrze :-D

Hugo - 17-03-2018, 16:36

Bzyk_R1 napisał/a:
Powiedzcie teraz że O1T ma brzydkie wnętrze
Brzydkie nie jest, jest paskudne. Bez urazy, ale wolę napisać szczerze. Ten plastik na konsoli środkowej przytłacza. Są 2 elementy, które mi się podobają na tych zdjęciach, czyli kierownica i zegarek.
Olivia - 17-03-2018, 18:15

Uuu, mocne słowa. Wnętrze jak wnętrze, jest bardzo monotonne. Nie mówię tylko o Twoim ale o modelu. Mi to przypomina Fiata Punto w tych ubogich wersjach znanych z wersji VAN. Takie puste i bez wyrazu. Na zewnątrz ten model również nie zachwyca. Im dłużej się na niego patrzy tym więcej widzi się rzeczy do poprawy przez projektanta.
Dopiero druga generacja i to po liftingu wygląda dobrze. W Outlanderach pierwszej generacji na pewno podoba mi się silnik w wersji jaką ma m in. Bzyk.
Najważniejsze aby właściciel był zadowolony i to jemu się podobało :)

Bzyk_R1 - 17-03-2018, 18:45

Oj tam wcale nie mocne słowa. Zapewniam Was że wnętrze nie miało wielkiego wpływu na mój wybór O1T. Zgadzam się że O2 jest ładniejszy, pisałem to wielokrotnie, chciałem kupić drugą generację, ale jak studiowałem co się z nimi dzieje, i co mają pod maską to mnie ochota opuściła. Ale wracając do mojego to porównajcie Hondę CR-V lub Toyotę RAV-4 z tych lat produkcji i zobaczcie jak tam wygląda środek. Myślę że wybrałem najładniejszy. Co do zegarka, mam na niego plan ale to za jakiś czas ;-)

Chciałem żebyście ocenili dodatki jakie wpadły na pokład i ich wpływ na look.

Hugo - 17-03-2018, 19:19

Bzyk_R1 napisał/a:
Ale wracając do mojego to porównajcie Hondę CR-V lub Toyotę RAV-4 z tych lat produkcji i zobaczcie jak tam wygląda środek. Myślę że wybrałem najładniejszy
To fakt, wybrałeś najładniejszy.
Jaro1974 - 17-03-2018, 22:10

Co Ty chcesz z zegarkiem robić?
apg2312 - 17-03-2018, 22:29

Wsadzi porządny, duży zegar :)
Coś w tym stylu :