Galant VR4 E88A 92-96 - [E88A 2.5 4WD] E88A 4WD 4WS 2,5 V6 24V
Wszyc - 26-11-2010, 00:51
Jeszcze długa droga niestety zanim jego E88A przebiję ale spokojnie już pół roku temu powiedziałem że biały gal z Gorzowa jest na odstrzał przed przeznaczeniem nie ma ucieczki
Frost - 26-11-2010, 10:13
Wszyc, chętnie to zobacze choć ciężko będzie widzieć Cie z przodu jak będziesz z tyłu może z lustrem jakiś trik
gres - 27-11-2010, 21:40
ha!! czy jestem pierwszym który zaczął sezon driftowy ?
mitsu_pl - 27-11-2010, 23:39
raczej nie, bo u mnie on trwa cały rok
gres - 28-11-2010, 16:23
heh no fakt rajdowcze
Dawał byś czasem cynk o wynikach i może jakieś materiały video
Wszyc - 28-11-2010, 19:56
Michałowi chodziło że mieszka tak daleko na wschodzie że cały rok śnieg mają
Jak do niego jechałem to już nie daleko jego wszystko się skończyło łącznie z zakrętami na drodze
gres - 29-11-2010, 11:43
Cytat: | Jak do niego jechałem to już nie daleko jego wszystko się skończyło łącznie z zakrętami na drodze |
w życiu do niego nie pojadę
ej w naszych miśkach są nadkola? W sensie plastikowe osłony żeby nie chlapało po błotnikach?
Frost - 29-11-2010, 11:56
Wszyc napisał/a: | Michałowi chodziło że mieszka tak daleko na wschodzie że cały rok śnieg mają
Jak do niego jechałem to już nie daleko jego wszystko się skończyło łącznie z zakrętami na drodze |
BUHAHAH, a po 20:00 Sołtys zwija asfalt
gres ja też juz zaczełem, ale musze założyć inne letnie opony, bo na tych łysawych po wyścigach ciężko opanować Gala
Nich wszyscy gadają co chcą - NARESZCIE ZIMA I ŚNIEG hip hip hurrrraaaaa
[ Dodano: 29-11-2010, 11:58 ]
gres, z przdu są plastikowe nadkola
mitsu_pl - 29-11-2010, 12:19
No wypraszam sobie, właśnie dwóch baranów bije się o fotel burmistrza... więc sołtysa nie mamy.
Gres wszytkie wyniki i jakiekolwiek zdjęcia i video zamieszczam u siebie w temacie:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=43021
Wszyc - 29-11-2010, 12:26
Frost napisał/a: | BUHAHAH, a po 20:00 Sołtys zwija asfalt |
Frost ale co do asfaltu to nawet nie śmiej poruszać tego tematu przez 50% drogi gładki jak na lotnisku zazdroszczę Michałowi stanu ulic śmiało może śmigać na alusiach 18cali
mitsu_pl - 29-11-2010, 12:35
Wiecie co, ale u mnie to się chmury popsuły... śnieg nie pada, tylko cały czas się coś "kurzy",
może coś przez noc nakurzy...
gres - 29-11-2010, 14:12
ee to u nas zarypane śniegiem równo !!
Na tyle dużo że dziś udało mi się ugrzęznąć miśkiem !!
Po kolei to tak - wstaje rano - biało no to jedziemy - wyjazd odemnie stromą nie odśnieżaną 300m drogą bez problemu. Dojeżdżam do głównej krk-olkusz - a tam wszystko stoi !
Więc obrałem kierunek przeciwny do zamierzonego, a następnie odbiłem na wioski. I to był błąd. Pierwszy odcinek nawet spoko. Drugi - wpadłem tak że brzuchem zaszorowałem po śniegu na tyle bardzo że koła się odciążyły i dupa
Łopata 40 min później jedziemy dalej ... znaczy wcześniej bo wróciłem do korka kraków - olkusz.
Odbiłem jednak znów na wioski - pięknie biało zimówki trzymają ładnie zakręty dość wychodzą boczkami
Jeszcze fajną przygodę miałem kiedy dojechałem do podjazdu - sznureczek aut przedemną z czego pierwsze wjeżdzą do połowy góry i zsuwa się w dół, i tak w kółko.
Ależ musieli na mnie bluzgać ci stojący w kolejce na swoją kolej próby zforsowania góry kiedy spokojnie powolutku przejechałem lewym pasem obok nich a następnie równie spokojnie 10 kmh wspiąłem się bez problemu na górę mijając po drodze ślizgającego się focusa - miał gość minę
frost załóż se zimówki Przynajmniej jako takie hamowanie będziesz miał
A za chwilę z kursami L ruszam
mitsu_pl - 29-11-2010, 15:15
Właśnie się biało zrobiło... i prószy dalej
gres - 30-11-2010, 11:03
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Frost - 30-11-2010, 22:16
A w GW jak zwykle na złość nie pada :/ wszędzie pada a u mnie nie, w "D" jeża :/ i jak tu mam trenować na śniegu bez śniegu ??
gres, z hamowaniem to nie mam problemów na żadnych oponach bez ABS trzeba z rozsądkiem hamować bo kufer ucieka na boki. Co do zimówek, to zobacze czy mam jakieś 4ry sztuki, jak nie to inne letnie
|
|
|