To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant VR4 E88A 92-96 - [E88A 2.5 4WD] E88A 4WD 4WS 2,5 V6 24V

Wszyc - 26-11-2010, 00:51

Jeszcze długa droga niestety zanim jego E88A przebiję :) ale spokojnie już pół roku temu powiedziałem że biały gal z Gorzowa jest na odstrzał :D :D :D przed przeznaczeniem nie ma ucieczki :D :D :D
Frost - 26-11-2010, 10:13

Wszyc, chętnie to zobacze :D choć ciężko będzie widzieć Cie z przodu jak będziesz z tyłu :P może z lustrem jakiś trik :D
gres - 27-11-2010, 21:40

ha!! czy jestem pierwszym który zaczął sezon driftowy ? :)
mitsu_pl - 27-11-2010, 23:39

raczej nie, bo u mnie on trwa cały rok ;)
gres - 28-11-2010, 16:23

heh no fakt rajdowcze
Dawał byś czasem cynk o wynikach i może jakieś materiały video :P

Wszyc - 28-11-2010, 19:56

Michałowi chodziło że mieszka tak daleko na wschodzie że cały rok śnieg mają :D :D :D
Jak do niego jechałem to już nie daleko jego wszystko się skończyło łącznie z zakrętami na drodze :D :D :D :D :P

gres - 29-11-2010, 11:43

Cytat:
Jak do niego jechałem to już nie daleko jego wszystko się skończyło łącznie z zakrętami na drodze

w życiu do niego nie pojadę :P

ej w naszych miśkach są nadkola? W sensie plastikowe osłony żeby nie chlapało po błotnikach?

Frost - 29-11-2010, 11:56

Wszyc napisał/a:
Michałowi chodziło że mieszka tak daleko na wschodzie że cały rok śnieg mają :D :D :D
Jak do niego jechałem to już nie daleko jego wszystko się skończyło łącznie z zakrętami na drodze :D :D :D :D :P

BUHAHAH, a po 20:00 Sołtys zwija asfalt :D

gres ja też juz zaczełem, ale musze założyć inne letnie opony, bo na tych łysawych po wyścigach ciężko opanować Gala :D

Nich wszyscy gadają co chcą - NARESZCIE ZIMA I ŚNIEG hip hip hurrrraaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 29-11-2010, 11:58 ]
gres, z przdu są plastikowe nadkola

mitsu_pl - 29-11-2010, 12:19

No wypraszam sobie, właśnie dwóch baranów bije się o fotel burmistrza... więc sołtysa nie mamy.
Gres wszytkie wyniki i jakiekolwiek zdjęcia i video zamieszczam u siebie w temacie:

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=43021

Wszyc - 29-11-2010, 12:26

Frost napisał/a:
BUHAHAH, a po 20:00 Sołtys zwija asfalt :D

Frost ale co do asfaltu to nawet nie śmiej poruszać tego tematu przez 50% drogi gładki jak na lotnisku :shock: zazdroszczę Michałowi stanu ulic śmiało może śmigać na alusiach 18cali :P

mitsu_pl - 29-11-2010, 12:35

Wiecie co, ale u mnie to się chmury popsuły... śnieg nie pada, tylko cały czas się coś "kurzy",
może coś przez noc nakurzy...

gres - 29-11-2010, 14:12

ee to u nas zarypane śniegiem równo !!
Na tyle dużo że dziś udało mi się ugrzęznąć miśkiem !!
Po kolei to tak - wstaje rano - biało :) no to jedziemy - wyjazd odemnie stromą nie odśnieżaną 300m drogą bez problemu. Dojeżdżam do głównej krk-olkusz - a tam wszystko stoi !
Więc obrałem kierunek przeciwny do zamierzonego, a następnie odbiłem na wioski. I to był błąd. Pierwszy odcinek nawet spoko. Drugi - wpadłem tak że brzuchem zaszorowałem po śniegu na tyle bardzo że koła się odciążyły i dupa :(
Łopata 40 min później jedziemy dalej ... znaczy wcześniej bo wróciłem do korka kraków - olkusz.
Odbiłem jednak znów na wioski - pięknie biało :) zimówki trzymają ładnie zakręty dość wychodzą boczkami :)
Jeszcze fajną przygodę miałem kiedy dojechałem do podjazdu - sznureczek aut przedemną z czego pierwsze wjeżdzą do połowy góry i zsuwa się w dół, i tak w kółko.
Ależ musieli na mnie bluzgać ci stojący w kolejce na swoją kolej próby zforsowania góry kiedy spokojnie powolutku przejechałem lewym pasem obok nich a następnie równie spokojnie 10 kmh wspiąłem się bez problemu na górę mijając po drodze ślizgającego się focusa - miał gość minę :D

frost załóż se zimówki :P Przynajmniej jako takie hamowanie będziesz miał :P

A za chwilę z kursami L ruszam :)

mitsu_pl - 29-11-2010, 15:15

Właśnie się biało zrobiło... :D i prószy dalej :twisted:
gres - 30-11-2010, 11:03

http://www.youtube.com/wa...feature=related
Frost - 30-11-2010, 22:16

A w GW jak zwykle na złość nie pada :/ wszędzie pada a u mnie nie, w "D" jeża :/ i jak tu mam trenować na śniegu bez śniegu ?? :D

gres, z hamowaniem to nie mam problemów na żadnych oponach :D bez ABS trzeba z rozsądkiem hamować bo kufer ucieka na boki. Co do zimówek, to zobacze czy mam jakieś 4ry sztuki, jak nie to inne letnie