To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

Marcin-Krak - 03-01-2012, 08:42

Pozdrawiam czerwonego lancera kombi CB0 widzianego z czymś dziwnym wczoraj na dachu pod Tesco przy Kapelance ok 17:30 :wink:
Tomek - 29-01-2012, 13:49

tomek84 napisał/a:
pozdrawiam ciemnego (granatowego??) Avance, koniec rejestracji CC/GC ?? widzinego na BP/KFC na rondzie ofiar katynia

ponownie pozdrawiam, tym widziany u Leszka, końcówka CC, kolor ciemna zieleń

pozdrawiam też właściciela czarnej Sigmy 24V, też widziana u Leszka z rozkopanym rozrządem, podkładki MM były, więc i właściciel pewnie na forum

Tauros - 31-01-2012, 21:03

Pozdrowienia dla kierownika czerwonego Lancera ustrzelonego dzis o 15 na Rondzie Barei z nalepka mitsumaniaki na klapie :)
mystek - 15-02-2012, 19:01

Biały Lancer Evo IV na Armii Krajowej chwilę przed 16 dzisiaj zawracający w stronę Makro, rejestracja KMY. Kot... :)
Tomek - 16-02-2012, 10:55

mystek napisał/a:
Biały Lancer Evo IV na Armii Krajowej chwilę przed 16 dzisiaj zawracający w stronę Makro, rejestracja KMY. Kot... :)

konkretnie to skręcał z Zarzecza w lewo w Armii w stronę Makro
też go tam widziałem koło 16, więc i mnie powinieneś widzieć, bo ja właśnie zawracałem na Armii
ale rozumiem, EVO przysłoniło rzeczywistość
dla mnie wyglądało to na EVO VI, ale ja się na tym nie znam, więc może to i IV było, jak mówisz

pozdro

Anonymous - 16-02-2012, 14:11

mystek napisał/a:

Tez go czesto widuje przy Makro i smiga pozniej na Wole Justowska ale jak na moj gust to EVO 5 z kobieta za sterami.
Pozdrawiam tez codziennie stojacego Avans'a na Szkolnym za Budowlanka :)

mystek - 16-02-2012, 14:45

#Tomek - dokładnie z Zarzecza :) no szczerze mówiąc widziałem tylko to EVO, ja konkretnie stałem na przejściu dla pieszych z pudełkiem pizzy :P , więc jeśli byłeś głodny po pracy, to możliwe, że mnie zauważyłeś i zrobiłem Ci smaka :P .

Ciebie nie widziałem niestety, faktycznie Evo mi przesłoniło widok. Wydaje mi się, że to było Evo IV właśnie, bo patrzyłem mu na napis na klapie i na 90% był to napis "evolution IV", ale też jest 10% szans, że przewidziało mi się i było "VI".

#Dedoor - bankowo IV lub VI, tak jak napisałem wyżej. Jechał tym razem koleś, taki w wieku - na oko - ~30lat, a dziewczyna siedziała obok :)

Marcin-Krak - 22-02-2012, 08:48

Wczoraj nawiedziłem w pracy Berniego więc odnotuję tu fakt ten :)

A dziś chyba rano koło 7 widziałem plątającego się pod AGH-em sveno z reklamóweczką :wink: :twisted:

sveno - 22-02-2012, 09:49

Marcin-Krak napisał/a:
rano koło 7 widziałem plątającego się pod AGH-em sveno z reklamóweczką :wink: :twisted:
w życiu!!! Spróbuj mnie zgonić z wyra wcześniej jak o 9 jak mam wolne :) No chyba, że muszę coś przy aucie podłubać to wtedy potrafie się zerwać skoro świt o 8.50 :)
gzesiolek - 22-02-2012, 10:30

Wiec albo sobowtor, albo lunatyk :mrgreen:
wojzi - 07-03-2012, 23:59

Białą Cari przedliftówkę zaparkowaną przy Lea 237 dziś koło 15.
Anonymous - 13-03-2012, 13:23

Pozdrowienia dla Mystka robiacego zdjecia Mirazowi na Dworku Matejki :)
wojzi - 17-03-2012, 10:19

Pięknego srebnego Grandisa skręcającego wczoraj około 19 z WIelickiej w Teligi i zaraz potem w Ściegiennego - pozdrawia jadąca za nim Carisma.
mystek - 19-03-2012, 13:36

#Wojtek - hehe, dzięki, dzięki, nie zauważyłem Cię tam w ogóle :) gdzie mnie wyczaiłeś?

Pozdrawiam przy okazji właściciela pięknego, granatowego (granatowo-fioletowego) EVO 8, który to mieszka najprawdopodobniej u mnie na osiedlu, tj na Kalinowym. Widuję auto zaparkowane pod jednym z bloków, jak i również często wjeżdżające/wyjeżdżające z osiedla :)

Anonymous - 19-03-2012, 18:33

mystek napisał/a:
#Wojtek - hehe, dzięki, dzięki, nie zauważyłem Cię tam w ogóle :) gdzie mnie wyczaiłeś?

--Kolega mi mowil ze tam widzial "moje auto" :)
Uchwyciles nawet jego dom na foto :biggrin: