Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??
spown - 21-04-2011, 19:29
Manuela napisał/a: | HTC HD | a z tym co nie tak?
Owczar - 21-04-2011, 19:34
Windows
_Slawek_ - 21-04-2011, 20:02
Cytat: | Samsung E2370
Fakt, że mało rozmawiam, ale mam go od 1.03 i ładowałem go na razie tylko raz Po wyjęciu z pudełka bateria była naładowana w 4/5. Gdy padła 17.03 okazało się, że zdążyłem zapomnieć gdzie schowałem ładowarkę Po pierwszym ładowaniu aktualnie mam jeszcze na wyświetlaczu 3 "kreski" baterii... i zapowiada się, że wytrzyma pełny miesiąc na 1 ładowaniu |
Wiem, że to tylko tel. do dzwonienia Ale tak tylko informacyjnie - po pierwszym ładowaniu bateria wytrzymała 32 dni
spown - 22-04-2011, 09:51
Owczar napisał/a: | Windows |
i? Używam od dłuższego czasu i jest ok
akbi - 22-04-2011, 12:31
Winde używałem ponad 4 lata, androida od ok 2mc ... i wg mnie nie można jednoznacznie określić, który z systemów jest lepszy ...wszystko zależy kto co oczekuje od telefonu.
Jak ktoś chce zabawki to faktycznie android, jak ma być dobra nawigacja, współpraca z kompem (outlook, office) - to winda - ALE NIE 7 - najlepiej Windows Mobile 6,5
Manuela - 22-04-2011, 14:08
AKBI Android się wyrabia, myślę że nie należy go traktować w kategoriach zabawki.
Nawigacja się wciąż poprawia, jest coraz więcej programów. A że Automapa przysnęła z wersją Androida- to akurat nie wina tego ostatniego.
Co do Windy 6.5 w Omni chodziła mi ślicznie 2 lata i byłam zadowolona, w HTC doprowadzała mnie do rozpaczy- myślę że sporo też zależy od romu. Za Windę 7 nawet nie mam zamiaru się brać
Owczar - 28-04-2011, 10:05
Ja z windą miałem raczej krótkie przygody w telefonie. W MDAIII i MDAIV. Płynność i szybkość działania raczej słaba. Rzecz jasna hardware teraz poszło do przodu i wszystko teraz działa szybciej. Ale po tych dwóch MDA zraziłem się do telefonu dotykowego na długo.
Od wczoraj mam Wildfire i wiele na jego temat powiedzieć nie mogę, ale jestem mile zaskoczony. Sam system działa płynnie, bez zacięć, a jakość telefonu też jest bez zastrzeżeń, a to raczej "Android" z niższej półki.
akbi napisał/a: | Jak ktoś chce zabawki to faktycznie android, jak ma być dobra nawigacja, współpraca z kompem (outlook, office) - to winda - ALE NIE 7 - najlepiej Windows Mobile 6,5 |
Niekoniecznie. Android się rozwija i wkrótce będziemy mieli nawigacje jak na Windzie, a co do aplikacji biurowych to też nie ma przepaści. Ale w sumie Manuela już o tym napisała
Ale to są tylko moje spostrzeżenia Od 4 lat używam Symbiana, który czasami wręcz irytuje, ale klawiatura qwerty to jest to czego używam najczęściej No i nawigacja, bo gdyby nie GPS to pewnie używałbym blackberry
londolut - 28-04-2011, 13:03
Owczar napisał/a: | Android się rozwija | Jak oszalały. Motorola ma wydać 2 telefony - JET i Bullet na Andku. Oba będą miały czterordzeniowe proce i 1GB RAM. Czekam na czasy kiedy Winda będzie montowana tylko w blokach
Manuela - 28-04-2011, 13:04
londolut napisał/a: | Czekam na czasy kiedy Winda będzie montowana tylko w blokach | AMEN!!!
Hubeeert - 28-04-2011, 15:58
londolut napisał/a: | Samsungi mają to do siebie, że wszystko jest fajnie a potem w przeciągu tygodnia z telefonu robi się dziurawy pojemnik na prąd | Po dwóch latach (ponad) mój Samsung G600 wciąz trzyma 4 dni - na początku było 5
londolut - 29-04-2011, 00:30
Oj tam oj tam Moj Galaxy3 trzyma 2 dni i nie narzekam
Hubeeert - 29-04-2011, 09:04
A moja E72 tydzień normalnie, półtora max a przy superintensywnym używaniu 5 dni.
Krzyzak - 29-04-2011, 10:05
dobra - ja was pogodzę
moje HTC (ma 3 miechy) jak włączę internet, sieć bezprzewodową i GPS, to muszę 3x w ciągu 1 dnia ładować
londolut - 29-04-2011, 13:21
a jaką masz pojemność bateryjki w tym HTC?
pamar - 29-04-2011, 15:04
A kto używa BLACKBERRY CURVE 8520? Pytam, bo mam problem z trackpadem zawiesza się skubany i czasem muszę czekać aż 20-30min zanim się odblokuje. Swoją drogą to jak myślicie, sprawa mechaniczna, czy raczej coś z oprogramowaniem nie teges?
|
|
|