Nasze Miśki - Sportowa Elegancja
sveno - 18-04-2012, 08:37
edytuj póki mkm nie zauważył
tomek84 napisał/a: | z tyłu gorzej, bo pusty, trzeba jakąś grubą ciocię Zosię posadzić na trochę, | Torp12, zakładaj junkersa
Tomek - 18-04-2012, 08:51
sveno napisał/a: | edytuj póki mkm nie zauważył
|
sveno, bój się
za cytowanie wulgarów też się dostaje RB
Torp, te białe paski na boku, to są seryjne, czy jak?
bo troche mi to zalatuje amerykańcem
Edit: za cytowanie cytatów też sie powinno...
robertdg - 18-04-2012, 08:57
tomek84 napisał/a: | z tyłu gorzej, bo pusty, trzeba jakąś grubą ciocię Zosię posadzić na trochę, albo poczekać kilka tyś km, albo kilka miesięcy i się ułożą jak trzeba
| Szybciej wybrać się po jagody
Torp12 - 18-04-2012, 09:11
tomek84 napisał/a: |
Torp, te białe paski na boku, to są seryjne, czy jak?
bo troche mi to zalatuje amerykańcem |
Tomek seryjne nie sa. Niemiec je zrobil. Tam taki trynd chyba byl bo przeciez galanat k@rola tez ma takowe. Wyglada jakby to bylo przyklejone i mazniete bezbarwnym:)
Co wy chcecie od tego tylu. Dajcie spokoj. Junkers to byl w lazienkach i tam pozostac powinien:)
Owczar - 18-04-2012, 09:15
Torp12 napisał/a: | Co wy chcecie od tego tylu. Dajcie spokoj. Junkers to byl w lazienkach i tam pozostac powinien:) |
Pewnie, gaz to samo zło Chociaż mój jak na łazienkowego junkersa, to nawet nieźle śmiga
Torp12 - 18-04-2012, 09:21
Owczar napisał/a: |
Pewnie, gaz to samo zło |
Wyczuwam ogromna ironie:)
Ja powiem tak, mialem gaz w poprzednim. Moze inna generacje itd ale poki mnie stac na PB to gazu nie chce:)
Owczar - 18-04-2012, 09:25
Też miałem w poprzednim. Po niekończących się problemach kupiłem diesla i nie mogłem długo dojść do siebie
Mnie też stać na paliwo, ale po co przepłacać? Z gazem jest tak, że w zasadzie niewiele mniej się wydaje, bo jeździ się dużo więcej A jak się coś zaoszczędzi to można zainwestować w inne rzeczy w aucie.
Tomek - 18-04-2012, 09:41
Torp12 napisał/a: |
Wyczuwam ogromna ironie:) |
eee, no co ty
Owczar napisał/a: | kupiłem diesla i nie mogłem długo dojść do siebie |
na szczęście dla Ciebie nawróciłeś się na dobrą drogę
Owczar napisał/a: | Mnie też stać na paliwo, ale po co przepłacać? Z gazem jest tak, że w zasadzie niewiele mniej się wydaje, bo jeździ się dużo więcej A jak się coś zaoszczędzi to można zainwestować w inne rzeczy w aucie. |
mnie też by było stać na PB, myśle, że każdego by było stać na PB
jakby było inaczej to bym kupił czinkłaczento w holenderskim gazie
mam jedynie wstręt do niepotrzebnego wydawania złotówek
ale mam propozycje: nie zaczynajmy kolejnej wojenki PB vs. LPG, która i tak do niczego nie doprowadzi
Owczar - 18-04-2012, 09:43
tomek84 napisał/a: | ale mam propozycje: nie zaczynajmy kolejnej wojenki PB vs. LPG, która i tak do niczego nie doprowadzi |
Jestem za Swoją drogą, im więcej przeciwników LPG, tym lepiej dla Junkersowców
SPIDER-ek - 18-04-2012, 14:12
Ciekawe są takie wojny na słowa:)
Mnie tylko zastanawiają ludzie którzy kupują auto za 100tyś i instalują gaz:)
Co innego jest jak ktoś kupuje tani samochód i gaz to można zrozumieć że z oszczędności itd.
Torp12 - 18-04-2012, 14:20
SPIDER-ek napisał/a: | :) Ciekawe są takie wojny na słowa:)
Mnie tylko zastanawiają ludzie którzy kupują auto za 100tyś i instalują gaz:)
Co innego jest jak ktoś kupuje tani samochód i gaz to można zrozumieć że z oszczędności itd. |
HAHAHA no i z takiej wojenki mam ostrzezenie bo uzylem slowa ktore jest w codziennym obiegu:) Generalnie myslalem ze Sveno zartuje ale widze ze.... Szkoda gadac;)
Sebastian moim zdaniem wzgledne oszczednosci, ale racja nie ciagnijmy juz tego tematu:)
k@rol - 18-04-2012, 15:44
Torp12 napisał/a: | Tam taki trynd chyba byl bo przeciez galanat k@rola tez ma takowe | dokładnie a puntspusy ma to samo na Lancerze i myślę że na forum gdzieś jeszcze widziałem coś w tym stylu
Hugo - 18-04-2012, 19:29
Torp12 napisał/a: | HAHAHA no i z takiej wojenki mam ostrzezenie bo uzylem slowa ktore jest w codziennym obiegu:) | To przeze mnie
m6riano - 18-04-2012, 20:48
SPIDER-ek napisał/a: | Mnie tylko zastanawiają ludzie którzy kupują auto za 100tyś i instalują gaz:) |
widać umieją lepiej liczyć niż co poniektórzy tu...;-)
SPIDER-ek - 19-04-2012, 09:32
m6riano napisał/a: | SPIDER-ek napisał/a: | Mnie tylko zastanawiają ludzie którzy kupują auto za 100tyś i instalują gaz:) |
widać umieją lepiej liczyć niż co poniektórzy tu...;-) |
Dokładnie tak, niektórzy nie potrafia liczyć, kupując nowy samochód za 100tyś i mając za 3 lata wartość jego 50% niższą, a do tego ładują jeszcze LPG, trzeba pukać się po czole i iść do szkoły żeby nauczyć się liczyć.
p.s wiem, wiem, że to ironia była do mnie że ja nie mam LPG to dlatego bo nie umię liczyć
|
|
|