To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)

KamilR10 - 21-02-2012, 19:48

danino88 napisał/a:
Cytat:
Mój jest jedynym avancem w kombi i manualu. :finga:

Dlaczego go sprzedajesz ? :(

? :shock:

danino88 - 21-02-2012, 19:49

no : http://allegro.pl/mitsubi...2159360321.html
KamilR10 - 21-02-2012, 19:50

No właśnie widziałem.
robertdg - 21-02-2012, 20:03

Napalony na VR4 :P
sveno - 21-02-2012, 20:48

A ja myślę, że to tzw "badanie rynku" jak w przypadku Rafała rok temu :) cena zaporowa :P
_Slawek_ - 21-02-2012, 21:00

robertdg napisał/a:
Napalony na VR4 :P

Zwłaszcza, że jest aktualnie jedno na wyciągnięcie ręki ;)

dawidoski13 - 21-02-2012, 21:55

Za 20tys :P :?:
sveno - 21-02-2012, 22:03

dawidoski13 napisał/a:
Za 20tys :P :?:
spokojnie to tylko licytacja.
Czy ten VR-4 to od kogoś z forum? Ciekawe czy miał jakieś "przygody" czy poliftowy zderzak i lekka maska to wymysł właściciela? 123tyś przebiegu, ciekawe ile w tym jest km a ile mil?

Hugo - 21-02-2012, 22:56

danino88 napisał/a:
Dlaczego go sprzedajesz ?
Może ruda ździra na białym go przeraża :P
Anonymous - 21-02-2012, 22:57

spokojnie auta jeszcze nie sprzedaję, dopiero wystawiłem ogłoszenie, najpierw musi być chętny który szuka czegoś zadbanego, a ja muszę być pewny mojej decyzji na 100%, cena taka a nie inna bo serwis auta jest kompletny na chwilę obecną, taniej nie oddam. Jak się nie sprzeda to trudno, będę dalej się nim cieszył i jeździł, jak się sprzeda to mam okazję po dołożeniu kilku grosików przytargać coś innego ale o tym na razie ciiiiiii... ;)
zresztą może jeszcze się rozmyślę jak Rafał mimo tego że miał on 3 chętnych kupców na Bandytę gotowych przyjechać na następny dzień.... :P sam nie wiem, :rolleyes: parcia na sprzedaż nie mam ale fajnie było by skorzystać z okazji która mam :P

sveno napisał/a:
cena zaporowa :P

dla Ciebie zaporowa, ale jak ktoś szuka auta w stanie do którego nie będzie musiał dokładać zaraz po zakupie ani złotówki to w sam raz.
dobry galant z tego rocznika w Niemczech kosztuje lekko 18 -19tys dolicz opłaty, rejestrację, gaz, rozrząd, i jeszcze kilka rzeczy a masz już luzem 30tys, a jak by jeszcze wymieniać części tak jak ja wymieniałem na zapas i z górką to luzem przekroczysz 4 dychy, wg mnie cena 25 tys to realne pieniądze za zadbane i doinwestowane auto które na dzień dobry prosi jedynie o to żeby nim jeździć :) (no dobra będzie musiał sobie założyć te nowe opony na lato które kupiłem i liczę w cenie auta :P chociaż może uda mi się jeszcze to zrobić :P )

KaWu - 21-02-2012, 23:35

Derpin napisał/a:
cena taka a nie inna bo serwis auta jest kompletny na chwilę obecną, taniej nie oddam

Jak juz masz pelny serwis to zrob chociaz aktualny przeglad :P

Xsystoff - 21-02-2012, 23:49

To chyba rodzinne u Derpinow, ze lubia sobie wystawiac samochody tak zeby inni nie mogli spac w nocy, a pozniej stwierdzaja ze nie sprzedadza :axe: :axe: :axe:

To jest jedyny Galant nieVR4 za ktorego bym dal 2 dychy.

sveno - 22-02-2012, 00:05

Derpin napisał/a:
spokojnie auta jeszcze nie sprzedaję, dopiero wystawiłem ogłoszenie, najpierw musi być chętny który szuka czegoś zadbanego, a ja muszę być pewny mojej decyzji na 100%,
czyli badanie rynku :)
Derpin napisał/a:
dobry galant z tego rocznika w Niemczech kosztuje lekko 18 -19tys
faktycznie dawno nie zaglądałem na mobile.de i tu zonk :shock: to są naprawdę drogie auta. W Polsce staniały niemiłosiernie :roll:
Anonymous - 22-02-2012, 00:05

KaWu napisał/a:
Jak juz masz pelny serwis to zrob chociaz aktualny przeglad :P

właśnie byłem na stacji i już odnotowali właściwą datę ;) :P dzięki za info :)
Xsystoff napisał/a:
lubia sobie wystawiac samochody tak zeby inni nie mogli spac w nocy, a pozniej stwierdzaja ze nie sprzedadza

oj tam oj tam :P najgorzej że ew następcy nie mogę w całej europie znaleźć białego :cry:

Xsystoff - 22-02-2012, 08:31

Co wymysliles jako nastepce ? :twisted: