Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
Piwor - 03-10-2009, 23:09
Pozdrowinia dla Pexa i Maretzkyego widzianych w domu Pexa.
koszmarek - 03-10-2009, 23:41
Piwor napisał/a: | Pozdrowinia dla Pexa i Maretzkyego widzianych w domu Pexa. |
a ja z kici to co? Grzyb?
kajakiem - 03-10-2009, 23:56
varth napisał/a: | Pozdrawiam właściciela granatowej Cari na numerach SLU z Mitsumaniakowymi podkładkami widzianego po 20 na parkingu Real Ursynów |
Specjalnie zaparkowałem obok innej cari, co by mojej Misi było raźniej. Także pozdrawiam!
P.S. Autko czarne jak smoła, a nie granatowe
Piwor - 04-10-2009, 09:56
koszmarek, to się rozumie samo przez siebie.
Pexu - 05-10-2009, 09:18
Piwor napisał/a: | Pozdrowinia dla Pexa i Maretzkyego widzianych w domu Pexa. |
Pozdrawiamy również (z Kicią). Miło było Was gościć no i... Cytryna dziękuje za pomoc
Luk - 06-10-2009, 21:59
Pozdrowienia dla kierowcy szarego Lancera Sportbacka (identycznego jak mój) z którym wymieniliśmy uprzejmości na ul. Spalinowej (przy kościele) na Grochowie. Ktoś z forumowiczów?
Pexu - 07-10-2009, 07:47
Dzisiaj rano, Radex przyuważony w koreczku nad Wawrem na pasie obok.
Przed nami stał Opel, a moja Kici - "no jedź Ty głupi Oplu!" Na szczęście udało nam się zrównać Pozdro wielkie kolego! Taki szary dzień a takie miłe spotkanie
PS: wpadniesz na SPOTa?
Kofi - 08-10-2009, 12:57
Pozdrowienia dla kierowniczki granatowego Colta CJ na wisłostradzie, która uparcie nie chciała mnie wpuścić przed siebie. Moze i troche chciałem przycwaniakować, ale w granicach zdrowego rozsądku i zgodnie z przepisami, nie wpycham sie pod koniec i generalnie sie nie wpycham tylko wykorzystuje opoznienia w ruszaniu....to, ze kolezanka przegapila ruszenie nie oznacza, gdy pojawia sie inne auto, ktore zgodnie z przepisami chce się włączyć na ten pas, ze nagle trzeba ruszyc z kopyta aby na siłę nie wpuścić.
bravo99 - 08-10-2009, 16:42
a kto się przyzna - czyją carismę holowano dzisiaj na Rzymowskiego przed 15'tą?
Voltron - 09-10-2009, 10:31
Pozdrawiam kierowcę srebrnego Galanta na blachach WZ widywanego na ulicy Warszawskiej przeważnie przed rondem w Babicach, pozdrowienia również dla kierowcy srebrnego Eclipsa widywanego w tym samym miejscu. Widuje również colciaki ale tych jest za dużo do spamiętania więc pozdrawiam wszystkich XD.
kamil0810 - 10-10-2009, 17:42
wczoraj to jest 09.10.09 ok g 15 spotkałem czarnego colta na blaszkach GSP 46AP jechałem za nim uliicą warszawską potem górczewska aż do parku na moczydle
http://www.fotosik.pl/pok...0e1e481f40.html
http://www.fotosik.pl/pok...481b6e3648.html
krotka - 10-10-2009, 21:30
Voltron napisał/a: | Pozdrawiam kierowcę srebrnego Galanta na blachach WZ widywanego na ulicy Warszawskiej przeważnie przed rondem w Babicach, pozdrowienia również dla kierowcy srebrnego Eclipsa widywanego w tym samym miejscu. Widuje również colciaki ale tych jest za dużo do spamiętania więc pozdrawiam wszystkich XD. |
Mnie kiedyś wypatrz, bo mieszkam w babicach i się kręcę często tu i tam, ale tylko znajomki z Coltmanii mnie czasem przyuważą
PunTomas - 11-10-2009, 09:32 Temat postu: Czarny lancerek sedanik.... Z mitsumaniaczą lepką na burcie, wykukany z rowera, w ciasnocie na Sikorskiego... W czwartek 8. X w godzinach popołudniowych...
kamil0810 - 11-10-2009, 16:17
krotka napisał/a: | Voltron napisał/a: | Pozdrawiam kierowcę srebrnego Galanta na blachach WZ widywanego na ulicy Warszawskiej przeważnie przed rondem w Babicach, pozdrowienia również dla kierowcy srebrnego Eclipsa widywanego w tym samym miejscu. Widuje również colciaki ale tych jest za dużo do spamiętania więc pozdrawiam wszystkich XD. |
Mnie kiedyś wypatrz, bo mieszkam w babicach i się kręcę często tu i tam, ale tylko znajomki z Coltmanii mnie czasem przyuważą |
śmigam przez to rondo codziennie i zerkam na lewo i prawo ale miśków nie widać
zacznę w kółko jeździć może kogoś trafię
[ Dodano: 11-10-2009, 22:09 ]
kolejny napotkany colcik tym razem z podkładkami coltomani
na parkingu fort wola po godziny 20
http://www.fotosik.pl/pok...07a136ae1c.html
Voltron - 12-10-2009, 08:10
Ja przeważnie jestem na tym rondku między 6.40 a 7.00 to zależy czy zaspie do roboty czy nie xD a potem to jak w zegarku 17.15
Pozdrawiam.
|
|
|