Nasze nieMiśki ;-) - Initiale Paris
deejay - 03-01-2018, 07:10
Coś bardzo ekologicznego
Matejko - 03-01-2018, 07:35
deejay napisał/a: | bo nigdy nie miałem uwierzcie mi tak bezawaryjnego auta |
renault bezawaryjne... najlepsze, że ja ze wszystkich swoich alfe gt miałem najmniej awaryjną
herezje
deejay - 03-01-2018, 07:49
Matejko napisał/a: | deejay napisał/a: | bo nigdy nie miałem uwierzcie mi tak bezawaryjnego auta |
renault bezawaryjne... najlepsze, że ja ze wszystkich swoich alfe gt miałem najmniej awaryjną
herezje |
Mateusz chodziło mi bardziej o model Renault , ktróry jest naprawdę niedoceniony przez użytkowników .
Matejko - 03-01-2018, 15:11
deejay napisał/a: | Matejko napisał/a: | deejay napisał/a: | bo nigdy nie miałem uwierzcie mi tak bezawaryjnego auta |
herezje |
Mateusz chodziło mi bardziej o model Renault , ktróry jest naprawdę niedoceniony przez użytkowników . |
Wiem, wiem, w tym kierunku też mój post, że jak to renault i alfa bezawaryjne ?? Najczęściej najwięcej mówią o awaryjności Ci, którzy nigdy nie mieli. Najszybciej się zamykają jak pytam - miałeś takie auto? Nie.
Olivia - 03-01-2018, 22:54
jacek11 napisał/a: | Olivia napisał/a: | Bezawaryjne auta odjechały/odpłynęły do krainy wiecznej jazdy, tj, Afryki i w rejon Bliskiego Wschodu |
Czyżby chodziło o ciężarówki z gwiazdą na masce |
Nie tyle o ciężarówki co o samochody wyprodukowane w latach 90-tych. Dla mnie one były bliskie ideału, czyli miały rzeczy podwyższające komfort i bezpieczeństwo, takie jak : wspomaganie, klimatyzację, ABS, kontrolowane strefy zgniotu etc. A tym samym były na tyle dopracowane że prawie bezawaryjne. Obecne auta mogą im opony lizać pod tym względem
Samochody z ekranami dotykowymi, czy o zgrozo światłami awaryjnymi, silniki wytrzymujące z trudem przebiegi rzędu 100 tyś. km, czyli postarzanie produktu. Jak dla mnie zbyt przekombinowane.
Obaj, jeżeli dobrze rozumiem, jesteście mechanikami. A to daje Wam większą wiedzę nt. samochodu. Pomijam że macie dostęp do historii samochodu. Więc wybieracie te lepiej utrzymane auta. Weźcie też to pod uwagę. Bo z kupnem auta jest tak samo jak z ustalaniem powołań do kadry w piłce nożnej. Nagle wszyscy się na tym znają i według nich zrobili by inaczej niżeli trener. Tyle tych ludzi nikt nie rozlicza a trenera już tak. Tak samo jest z kupnem auta. Do pomocy jest wielu ale w ogólnym rozrachunku to my będziemy nim jeździć a nie kolega który nam doradzał i rzekomo zna się na autach.
deejay - 04-01-2018, 08:15
Następca Latitude odebrany wczoraj z salonu . Pierwsze wrażenia z trasy po przejechaniu ok 140 km bardzo pozytywne Więcej fotek jak ogarnę sie czasowo.

jacek11 - 04-01-2018, 08:34
Dobry wóz Gratulacje,i niech się koła kręcą jak najlepiej
Fragu - 04-01-2018, 08:42
Bartek gratulacje jeszcze raz !
Tylko co Ty teraz będziesz robił przy tym aucie?
Juiceman - 04-01-2018, 08:47
mały
Bizi78 - 04-01-2018, 09:16
Gratulacje, tylko czemu nie kombi .
deejay - 04-01-2018, 09:25
Dzieki Panowie
Na kombi nie mam parcia , a po drugie HTB mi sie bardziej podoba
Matejko - 04-01-2018, 14:58
no ładne cacko
mkm - 04-01-2018, 16:15
deejay, czekam z niecierpliwością na nowy temat
deejay - 04-01-2018, 16:26