Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
konrad1704 - 25-02-2008, 23:04
Jackie napisał/a: | Idę pisać testament |
może testament to nie, odkręcaj lepiej sprawę z dzieciakami
Anonymous - 25-02-2008, 23:17
Równiez trzymam kciuki:)
Juiceman - 25-02-2008, 23:20
Jackie jak podaje Wikipedia: Cytat: | Sen jest niezbędny do życia i prawidłowego przebiegu procesów psychicznych. Już jedna nieprzespana noc obniża sprawność psychofizyczną. Brak snu przez dłuższy czas powoduje szereg negatywnych efektów psychicznych i fizjologicznych:
* Zaburzenia nastroju
* Utrudnione skupienie uwagi
* Spowolnienie reakcji
* Długotrwała (ok. tygodnia) deprywacja (tj. pozbawienie) snu lub zaburzenia fazy REM mogą prowadzić do stanów zbliżonych do psychozy, halucynacji (np. pacjent widzi ogień, itp.), oraz stanów paranoidalnych. Zaburzenia fazy REM występują także przy alkoholizmie.
* Upośledzenie aktywności układu immunologicznego – zaburzenia w liczbie białych krwinek, upośledzenie aktywności limfocytów w tym cytotoksycznych typu natural killer, które normalnie zwalczają nieprawidłowe komórki: zarażone wirusem lub zmienione nowotworowo.
* Doświadczenia na szczurach pokazały, że kilka tygodni deprywacji snu prowadzi do ich śmierci[potrzebne źródło].
|
EEeeee... normalne objawy podczas sesyjne ; )
Anonymous - 25-02-2008, 23:24
Dzień po to Jacki będzie sobie przypominał jak sie nazywa i gdzie mieszka
konrad1704 - 25-02-2008, 23:33
to nam sie temat o Jackie zrobil
Cezar - 26-02-2008, 01:15
Jacek 3m sie i pozdrow Betty
igi - 26-02-2008, 08:00
morda tylko badź cały czas z Beatą
Trzymajcie się
akbi - 26-02-2008, 10:59
Jackie .... i jak tam ... żyjesz
arekp - 26-02-2008, 22:39
... jutro o 5 rano wyjezdzam z kraju Zeby nie bylo Wam za wesolo z tego powodu, dodam ze dostep do sieci bede mial hehehehe.
Anonymous - 27-02-2008, 12:16
arekp napisał/a: | ... jutro o 5 rano wyjezdzam z kraju Zeby nie bylo Wam za wesolo z tego powodu, dodam ze dostep do sieci bede mial hehehehe. | Na stałe ???Co Ty będziesz w tej Irlandii robił
arekp - 28-02-2008, 13:31
Na szczescie nie na stale, choc jak tu wczoraj przylecialem to bylo tak cieplutko i slonecznie, ze ludzie w krotkich rekawkach chodzili po dworze.
Jogurt - 01-03-2008, 00:52
arekp, do południowej wybyłeś? bo tam gdzie funt to sie emigranci ewakuują. a w klapkach i t-shirtach tu chodzą w każdy dzień jak śpik do wargi nie przymarza
arekp - 01-03-2008, 03:21
... w Dublinie u znajomych jestem, wlasnie wrocilismy z objazdowki po pubach i mam dosc
Musze przyznac, ze ilosc piekna przypadajaca na metr kwadratowy Dublinskich pubow powodowala u mnie zawroty glowy Teraz juz wiem gdzie sie piekne kobiety z Polski podzialy
Do tego na sam koniec trafilismy na super taksowkarke, co prawda zdziwilem sie jak powiedziala ze jest od 15 lat mezatka bo na oko dawalem jej maksimum 30 lat.
Najlepsze bylo jak sobie z nia gadalismy (ja z kumplem siedzielismy z tylu) a drugi kumpel z przodu, stoimy na swiatlach i zapalilo sie zielone a ona stoi, ten kolega z przodu
- green
- greeen
- greeeeeeeen
- GREEEEEEEEN
a ona: don`t learn driver how to drive
mielismy niezly ubaw
Irlandia to fajny kraj, ludzie zyja tutaj o wiele spokojniej, sa zyczliwi, w pubach za zagadanie do kobiety (nawet zajetej) nie dostaje sie po ryju jak w Polsce ... gdyby nie ambicje zrobienia wlasnej firmy w Polsce, juz bym myslal o tym jak ja sie spakuje ze swoimi wszystkimi rzeczami.
Anonymous - 01-03-2008, 08:05
arekp, moze zaloz firme w Irlandii, wieksze wyzwanie i napewno mniej biurokracji
Jogurt - 01-03-2008, 22:05
wygrałem dziś 10 funtów w lotka. miałem trójkę (tylko )
|
|
|