Śląskie - Gokartów ciąg dalszy, czyli spot.
mjsystem - 09-03-2012, 09:45
Jogurt napisał/a: | mjsystem, to jak ja jestem po niemiecku wkońcu?
mjsystem napisał/a:
Jagurt
czy mjsystem napisał/a:
Joghurt
_________________ |
Jesteś Wojtek, mój kolega Mitsumaniak.
Nie śmiej się z mojej ślepoty, nie noszę bo nie lubię, stąd literówki. Czasem też nie rozpoznaję twarzy, a to juz demancja starcza i skleroza.
krzychu - 09-03-2012, 09:54
mjsystem napisał/a: | Czasem też nie rozpoznaję twarzy, a to juz demancja starcza i skleroza. |
Nie przejmuj się, problemy zaczynają się wtedy kiedy pamiętasz rzeczy, które się nie wydarzyły
mjsystem - 09-03-2012, 14:10
krzychu napisał/a: | Nie przejmuj się, problemy zaczynają się wtedy kiedy pamiętasz rzeczy, które się nie wydarzyły |
Krzychu... Możesz mi wmówic wszystko ale uwierz... Nie ćpam
krzychu - 09-03-2012, 14:51
mjsystem napisał/a: | krzychu napisał/a: | Nie przejmuj się, problemy zaczynają się wtedy kiedy pamiętasz rzeczy, które się nie wydarzyły |
Krzychu... Możesz mi wmówic wszystko ale uwierz... Nie ćpam |
E tam, ja miałem co innego na myśli. Chciałem Cie uspokoić... W sensie nie przejmuj się, że czasem coś zapomnisz, zacznij się martwić jak zaczniesz pamiętać rzeczy których nie było. W ten sposób chciałem.
mjsystem - 09-03-2012, 15:41
krzychu napisał/a: | E tam, ja miałem co innego na myśli. Chciałem Cie uspokoić... W sensie nie przejmuj się, że czasem coś zapomnisz, zacznij się martwić jak zaczniesz pamiętać rzeczy których nie było. W ten sposób chciałem. |
Aaaaaaaa. Ty Mnie chciałes tak od tyłu zajść
Tego się nie spodziewałem
Ale sie nie dam
Wojciech Bogacz - 10-03-2012, 15:23
Ja tam mam nadzieję, że będę pamiętał co się na torze gokartowym działo Nigdy czymś takim nie jeździłem - obym się tylko nie zaraził tym albo nie uzależnił, bo niestety gwałtowne przyspieszenie wywołują we mnie większy napływ adrenaliny niż u przedszkolaka na karuzeli.
mjsystem - 10-03-2012, 15:39
Wojciech Bogacz napisał/a: | Ja tam mam nadzieję, że będę pamiętał co się na torze gokartowym działo Nigdy czymś takim nie jeździłem - obym się tylko nie zaraził tym albo nie uzależnił, bo niestety gwałtowne przyspieszenie wywołują we mnie większy napływ adrenaliny niż u przedszkolaka na karuzeli. |
To się może zdarzyć, ja tak mam
sveno - 10-03-2012, 15:55
Wojciech Bogacz napisał/a: | gwałtowne przyspieszenie | to Ci na gokartach nie grozi, 6,5KM nie powala, taki gokart przyspiesza jak maluch
mjsystem - 10-03-2012, 16:23
sveno napisał/a: | to Ci na gokartach nie grozi, 6,5KM nie powala, taki gokart przyspiesza jak maluch |
Bo tez nie chodzi o przyspieszenia a o przeciążenia
krzychu - 10-03-2012, 16:39
mjsystem napisał/a: |
Bo tez nie chodzi o przyspieszenia a o przeciążenia |
Jak się spotkasz z betonowym filarem bokiem to na pewno się potem nic nie pamięta
Jogurt - 10-03-2012, 16:55
mjsystem napisał/a: | nie chodzi o przyspieszenia a o przeciążenia | dokładnie, jak ktoś nie wytrzymuje 6G lepiej niech nie przyjeżdża
stare chłopy a sie boją jakby w F1 mieli startować
MartinMM - 10-03-2012, 18:20
Dla tych co już nie moga sie doczekac
http://www.youtube.com/wa...feature=related
krzychu - 10-03-2012, 20:19
Tyle, że to stare ustawienie toru.
mjsystem - 10-03-2012, 20:24
A to dla tych, którzy uważają, że daleko nam do Kubicy:
oraz tych, którzy uwazają, że karting to tylko zabawa:
Do zobaczenia na torze
MartinMM - 16-03-2012, 20:20
Przy okazji wizyty w Witpolu, wybrałem się na karty, poprostu nie mogłem się powstrzymać Ostatni raz jechalem w maju w tamtym roku i ustawienie toru jest zupełnie inne. Zdecydowanie wiecej zakretów.
|
|
|