Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka
Seichan - 13-07-2011, 21:24
1. e tam, będzie latała z zachwytem w oczach
2. dobra, dobra, tak sobie tłumacz
3. zatem koniecznie trzeba to niedopatrzenie naprawić i od zlotu Anno Domini 2011 nie ma zlotu bez ratowniczki
4. już się nie wymiguj kandydatura przyjęta przez aklamację, nadto wyraziłaś zgodę, więc nie ma mowy o jakichkolwiek zmianach
stary alfer - 13-07-2011, 21:36
mabda napisał/a: | na potrzeby sytuacji chwilowo zmienilam zdanie |
Masz jakieś przecieki o basenie
Juiceman - 13-07-2011, 23:04
Jak to nie było wcześniej funkcji ratowniczki ?! A komu ratowniczka skonfiskowała dwie koszulki MitsuManiaków ok 1-2 w nocy
MITSI - 14-07-2011, 11:54
mabda napisał/a: | 1. tak tak, juz sie pogodzilam z ta opcja i pracuje nad rzezba ciala,.
4. no a MITSI? moze nawet lepiej by sie nadawala na to zaszczytne stanowisko |
ooooooo! dziekuję za kandydaturę z twojej strony choć widzę tu mocne parcie kolegi na twoja osobę... ,ale o jakim ratowaniu mówimy skoro nie ma basenu? hmmm...
pamar - 14-07-2011, 13:13
Ważne że jest woda! (to to niebieskie, jak by się ktoś pytał)
stary alfer - 14-07-2011, 13:17
Na ryskunku brakuje ratownika.
Jeśli kazali przywieźć własnego to mabda ma robotę.
Mnie ratować nie będzie trzeba, gdyż "pod wpływem" (emocji) kąpieli nie zażywam
Seichan - 14-07-2011, 13:48
stary alfer napisał/a: | Mnie ratować nie będzie trzeba, gdyż "pod wpływem" (emocji) kąpieli nie zażywam |
W przypadku zlotu a.d. 2011 zakres czynności ratownika chyba ulegnie znacznemu poszerzeniu w stusunku do powszechnie rozumianej roli ratownika
Więc na wszelki wypadek nie zamykaj sobie drogi poprzez tak kategoryczne stwierdzenia do np. ratującego rano życie zimnego piwka podanego przez uroczą ratowniczkę
Juiceman - 14-07-2011, 13:55
Kieliszek niebieskiego dla Seichan bardzo mądrze mówi xD
Marcin-Krak - 14-07-2011, 14:40
Rozpędzacie się bardzo Drogie i Drodzy Moi w kwestii Ratowniczki
Ja proponuję wrócić do początków skąd, po co, jak i dlaczego pojawiła się konieczność Jej występowania na Zlocie a.d. 2011
Ja mam pytania znów:
1. Jak idzie kopanie basenu?
2. Przekupiliście już kreta czy innego Omena speca od pogody żeby zapowiadał ładną pogodę - nawet jeśli tradycji (tfu tfu) miałoby stać się zadość?
3. Zapomniałem o co miałem spytać jeszcze - ale sobie przypomnę może
krzypolo - 14-07-2011, 14:46
Nikomu nie zalęży co by ratowniczka umiała pływać ?
Marcin-Krak - 14-07-2011, 14:49
To ma byc RATOWNICZKA - ma ratować, a nie PŁYWACZKA, że ma pływać.
Oczywista oczywistość chyba
MITSI - 14-07-2011, 15:37
A ma oddychać??????
pamar - 14-07-2011, 15:58
Marcin-Krak napisał/a: | 1. Jak idzie kopanie basenu? |
Osobiście skopałem ten basen przy zjeżdżalni (za karę, że taki mały) ze wszystkich stron!
Marcin-Krak napisał/a: | 2. Przekupiliście już kreta czy innego Omena speca od pogody żeby zapowiadał ładną pogodę - nawet jeśli tradycji (tfu tfu) miałoby stać się zadość? |
Według wszelkich opinii i znaków na ziemi, cały deszcz i złą pogodę ściąga kopalnia i elektrownia (taka teoria przynajmniej) a co to znaczy..... hmmmm, zależy jak duże są chmury
mabda - 14-07-2011, 16:52
krzypolo napisał/a: | Nikomu nie zalęży co by ratowniczka umiała pływać ? |
wyglada na to, ze nie, bo otwarcie przyznalam, ze plywac nie umiem
Seichan napisał/a: | podanego przez uroczą ratowniczkę |
no i tu mamy dowod, ze to nie jest robota dla mnie! urocza raczej nie jestem - bardziej pasuje do mnie zmierzła, jak mnie tytuluja koledzy w pracy
Seichan - 14-07-2011, 17:30
mabda napisał/a: | no i tu mamy dowod, ze to nie jest robota dla mnie! urocza raczej nie jestem - bardziej pasuje do mnie zmierzła, jak mnie tytuluja koledzy w pracy |
Skromność to cecha pożądana, aczkolwiek nie należy z nią przeholować Dlatego uznam to za przejaw skromności i pozostawię próbę wyłgania się od zaszczytnej funkcji ratowniczki bez komentarza A poza tym jak piszę "urocza", to się nie mylę
Nadto zapewniam Cię - na podstawie poczynionych obserwacji - iż wybór Twojej osoby nie był przypadkowy, co świadczy o tym, że posiadasz wszystkie niezbędne cechy ratowniczki
Juiceman napisał/a: | Kieliszek niebieskiego dla Seichan bardzo mądrze mówi xD |
Za kołnierz na pewno nie wyleję
|
|
|