To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

mouseman - 14-09-2008, 13:19

Witam,
jak zawsze super atmosfera twarzyszyła nam na spocie + usprawnienie relacji polsko-szweckich. Z Justyną wróciliśmy o 500 rad ranem po wypadzie do Liverpoolu (nie wiedziałem że to ak blisko;p) Jeszcze raz dziękuje i do następnego...

Juiceman - 14-09-2008, 13:43

Super było, koleiny udany spot ;) dobry grill doborowe towarzystwo oraz Nowe Twarze ;) , które było miło poznać :)
Anonymous - 14-09-2008, 14:54

Poniżej obiecane foty umieszone na RAPIDZIE.
Obiecane FOTKI

Kmer - 14-09-2008, 18:01

Witam wszystkich!!!
Wreszcie udało mi się dotrzeć do domku po spocie,ogólnie była rewelka,zabawa i atmosfera przednia,szkoda ze wszyscy nie dopisali,ale cóż tak bywa,za to dołączyli do nas nowi koledzy z którymi wymieniliśmy się doświadczeniami i spostrzeżeniami,równi goście,żałuje ze nie moglem pójść do Liverpoolu na dalszy ciąg spotu,z zaufanych źródeł wiem ze zabawa i tam była udana do samego końca,ale na ten temat może najwięcej powiedzieć Juceman i Soldi :D Brzuchowielkie dzięki za nagranie zdjęć ze zlotu i nie tylko,właśnie je zrzucam na kompa,jest tego trochę,następny mile spędzony weekend w doborowym towarzystwie,pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia na następnym spociku mam nadzieje ze już nie długim czasie się odbędzie.[/b]

darkanian - 14-09-2008, 20:00

Spocik jak zawsze rewelacja. Szkoda tylko, że mogłem zostanć jedynie 2 godzinki, ale i tak warto było :) Poznaliśmy nowego mitsumaniaka no i nawiązaliśmy kontakty polsko-szwedzkie :P
Do następnego spotu! :wink:

P.s. Dzwi na zakrętach już mi sie nie otwierają. :lol: :mrgreen: 8)

tucci - 16-09-2008, 15:20

Szykuje sie jakis spocik 04.X.09 :?:
Pytam z ciekawosci, bo tak sie akurat sklada,ze bede we wroclove :lol:

czekoladka_1981 - 16-09-2008, 15:32

tucci napisał/a:
Szykuje sie jakis spocik 04.X.09

Nie wiem czy ktoś ma takie dalekośężne peryspektywy :shock:

Juiceman - 16-09-2008, 16:11

tucci napisał/a:
Szykuje sie jakis spocik 04.X.09 :?:
Pytam z ciekawosci, bo tak sie akurat sklada,ze bede we wroclove :lol:

Prawdopodobnie w Opolu - no chyba ze Opole nie wypali :) Ale tym razem fordem nie przyjedziesz :finga: :wink:

trojan81 - 16-09-2008, 20:51

Witam serdecznie!!!

Podziekowania za swietna atmosferke na zlocie ktory, jak dla co niektorych skonczyl sie w niedziele;) Dawno sie tak nie wybawilem jesli chodzi o wypad na BIELANY :) Widze ze cos sie juz rusza w sprawie nastepnego SPOTU. W poniedzialek oddaje moja skrzynie do szpitala i tam bedzie reanimowana- dzieki za pomoc wszystkim ktorzy przyczynili do tego "LECZENIA"

Pozdros AMIGOS !!

Juiceman - 16-09-2008, 21:13

Soldi napisał/a:
Hehehehe, a ja moge przyjechać Fordem???

A tylko spróbuj :evil: :wink: , jak zobaczysz Fotki Brzucha jak pinknie zrobił fotkę Twojego miśka to jeszcze zapomnisz, że coś takiego pisałeś :D

Kmer - 17-09-2008, 07:04

Soldi napisał/a:

A skad wezmiesz Forda?przyjedz na spocik Roverem dla odmiany,ciekaw jestem jaka bedzie reakcja wszystkich jak Cie zobacza.

Juiceman - 17-09-2008, 07:10

Roverek już był na spotach :) xD
Anonymous - 17-09-2008, 08:21

Kmer napisał/a:
Soldi napisał/a:

A skad wezmiesz Forda?przyjedz na spocik Roverem dla odmiany,ciekaw jestem jaka bedzie reakcja wszystkich jak Cie zobacza.

Jak to skąd ... dostał nowego służbowego he he TDI.
Powinni ci płacić szkodliwe za to ze każą ci jeździć takim czymś :)

Serek - 18-09-2008, 10:30

Soldi napisał/a:
Czekoladka, podziwiam Cię jako mistrzynią nabijania postów!!! RESPECT :prayer:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :D

Juiceman - 18-09-2008, 10:39

Serek napisał/a:
Soldi napisał/a:
Czekoladka, podziwiam Cię jako mistrzynią nabijania postów!!! RESPECT :prayer:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :D

I następny nabijacz:P :wink:

Spot 13.09 udany pora zrobić ost. w tym miesiącu i szykować się na październik, ale Opole się nie odzywa.

p.s. Temat można zamknąć.