Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
mouseman - 14-09-2008, 13:19
Witam,
jak zawsze super atmosfera twarzyszyła nam na spocie + usprawnienie relacji polsko-szweckich. Z Justyną wróciliśmy o 500 rad ranem po wypadzie do Liverpoolu (nie wiedziałem że to ak blisko;p) Jeszcze raz dziękuje i do następnego...
Juiceman - 14-09-2008, 13:43
Super było, koleiny udany spot dobry grill doborowe towarzystwo oraz Nowe Twarze , które było miło poznać
Anonymous - 14-09-2008, 14:54
Poniżej obiecane foty umieszone na RAPIDZIE.
Obiecane FOTKI
Kmer - 14-09-2008, 18:01
Witam wszystkich!!!
Wreszcie udało mi się dotrzeć do domku po spocie,ogólnie była rewelka,zabawa i atmosfera przednia,szkoda ze wszyscy nie dopisali,ale cóż tak bywa,za to dołączyli do nas nowi koledzy z którymi wymieniliśmy się doświadczeniami i spostrzeżeniami,równi goście,żałuje ze nie moglem pójść do Liverpoolu na dalszy ciąg spotu,z zaufanych źródeł wiem ze zabawa i tam była udana do samego końca,ale na ten temat może najwięcej powiedzieć Juceman i Soldi Brzuchowielkie dzięki za nagranie zdjęć ze zlotu i nie tylko,właśnie je zrzucam na kompa,jest tego trochę,następny mile spędzony weekend w doborowym towarzystwie,pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia na następnym spociku mam nadzieje ze już nie długim czasie się odbędzie.[/b]
darkanian - 14-09-2008, 20:00
Spocik jak zawsze rewelacja. Szkoda tylko, że mogłem zostanć jedynie 2 godzinki, ale i tak warto było Poznaliśmy nowego mitsumaniaka no i nawiązaliśmy kontakty polsko-szwedzkie
Do następnego spotu!
P.s. Dzwi na zakrętach już mi sie nie otwierają.
tucci - 16-09-2008, 15:20
Szykuje sie jakis spocik 04.X.09
Pytam z ciekawosci, bo tak sie akurat sklada,ze bede we wroclove
czekoladka_1981 - 16-09-2008, 15:32
tucci napisał/a: | Szykuje sie jakis spocik 04.X.09 |
Nie wiem czy ktoś ma takie dalekośężne peryspektywy
Juiceman - 16-09-2008, 16:11
tucci napisał/a: | Szykuje sie jakis spocik 04.X.09
Pytam z ciekawosci, bo tak sie akurat sklada,ze bede we wroclove |
Prawdopodobnie w Opolu - no chyba ze Opole nie wypali Ale tym razem fordem nie przyjedziesz
trojan81 - 16-09-2008, 20:51
Witam serdecznie!!!
Podziekowania za swietna atmosferke na zlocie ktory, jak dla co niektorych skonczyl sie w niedziele;) Dawno sie tak nie wybawilem jesli chodzi o wypad na BIELANY Widze ze cos sie juz rusza w sprawie nastepnego SPOTU. W poniedzialek oddaje moja skrzynie do szpitala i tam bedzie reanimowana- dzieki za pomoc wszystkim ktorzy przyczynili do tego "LECZENIA"
Pozdros AMIGOS !!
Juiceman - 16-09-2008, 21:13
Soldi napisał/a: | Hehehehe, a ja moge przyjechać Fordem??? |
A tylko spróbuj , jak zobaczysz Fotki Brzucha jak pinknie zrobił fotkę Twojego miśka to jeszcze zapomnisz, że coś takiego pisałeś
Kmer - 17-09-2008, 07:04
Soldi napisał/a: | Hehehehe, a ja moge przyjechać Fordem??? |
A skad wezmiesz Forda?przyjedz na spocik Roverem dla odmiany,ciekaw jestem jaka bedzie reakcja wszystkich jak Cie zobacza.
Juiceman - 17-09-2008, 07:10
Roverek już był na spotach xD
Anonymous - 17-09-2008, 08:21
Kmer napisał/a: | Soldi napisał/a: | Hehehehe, a ja moge przyjechać Fordem??? |
A skad wezmiesz Forda?przyjedz na spocik Roverem dla odmiany,ciekaw jestem jaka bedzie reakcja wszystkich jak Cie zobacza. |
Jak to skąd ... dostał nowego służbowego he he TDI.
Powinni ci płacić szkodliwe za to ze każą ci jeździć takim czymś
Serek - 18-09-2008, 10:30
Soldi napisał/a: | Czekoladka, podziwiam Cię jako mistrzynią nabijania postów!!! RESPECT |
Juiceman - 18-09-2008, 10:39
Serek napisał/a: | Soldi napisał/a: | Czekoladka, podziwiam Cię jako mistrzynią nabijania postów!!! RESPECT |
|
I następny nabijacz:P
Spot 13.09 udany pora zrobić ost. w tym miesiącu i szykować się na październik, ale Opole się nie odzywa.
p.s. Temat można zamknąć.
|
|
|