Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
Tomek - 19-03-2014, 13:34
Cytat: |
... wymieniłem koła na letnie - dziwne, że jeszcze nikt nie poruszył tego tematu |
temat poruszany już w wielu wątkach
fergul11 - 19-03-2014, 13:44
Uwex napisał/a: | dziwne, że jeszcze nikt nie poruszył tego tematu |
...bo to oczywista oczywistość
To ja się pokuszę : Skosiłem trawę przed domem i w ogrodzie
mjsystem - 19-03-2014, 15:36
wojzi napisał/a: | enovo B5400 |
Coś podobnego kupiłem dziecku pod choinkę. Porządna marka
Marcino - 19-03-2014, 15:40
fergul11 napisał/a: | To ja się pokuszę : Skosiłem trawę przed domem i w ogrodzie |
Ja wertykulowałem swój trawnik już w zweszłym tyg..:) Uwex napisał/a: | wymieniłem koła na letnie - dziwne, że jeszcze nikt nie poruszył tego tematu
więc napisałem |
A koła letnie to już mam 3 tyg..:)
Uwex - 19-03-2014, 16:23
fergul11 napisał/a: | .bo to oczywista oczywistość |
no właśnie, a zawsze było : "wymieniać już czy nie ? " ; albo : " będzie jeszcze śnieg ? " i.t.p. a teraz jakoś cisza, więc trzeba było tę oczywistość przypomnieć
a przy okazji skontrolować koło zapasowe, coby nie było niespodzianki w razie potrzeby.
Krzyzak - 19-03-2014, 20:57
ja tam w bordowym od 8 lat jeżdżę na letnich
(ale nie po śniegu oczywiście)
wojzi - 19-03-2014, 21:10
Bizi78 napisał/a: | wojzi napisał/a:
Stara Toshiba służyła prawie 7 lat, ale teraz tak się już wlecze, że zdecydowaliśmy się na coś nowego.
A nie wystarczyło od nowa zainstalować system . |
fergul11 napisał/a: | Bizi78 napisał/a:
A nie wystarczyło od nowa zainstalować system
Może twardy D był mały i miał już swoje lata, ramu trzeba by dołożyć i rozdzielczość ekranu z innej epoki . |
No i masz odpowiedź. A zwłaszcza:
fergul11 napisał/a: | A nowe zawsze cieszy zresztą od przybytku głowa nie boli . |
mjsystem napisał/a: | wojzi napisał/a:
Lenovo B5400
Coś podobnego kupiłem dziecku pod choinkę. Porządna marka |
W robocie nie raz troubleshootowałem klientom Lenovo x201. Oprócz tego kilka razy tego używałem na żywo w robocie własnie i stwierdziłem, że całkiem całkiem.
Pierwotnie miało być Lenovo z "łechtaczką", ale ze względu na koszty postanowiliśmy kupić sprzęt bez gadżetu a z lepszymi trzewiami
Krzyzak - 20-03-2014, 08:25
wojzi napisał/a: | z "łechtaczką" | poza tym, że szybciej się można obrócić grając w quake, to nie widzę żadnych zalet
dla mnie łechtaczka w lapku = same wady
btw niektóre modele Dell (np. 5220) ma jedno i drugie
Marcino - 20-03-2014, 09:25
Krzyzak napisał/a: | wojzi napisał/a: | z "łechtaczką" | poza tym, że szybciej się można obrócić grając w quake, to nie widzę żadnych zalet
dla mnie łechtaczka w lapku = same wady
btw niektóre modele Dell (np. 5220) ma jedno i drugie |
Mam to w HP ale nie uzywam, nie ma jak tradycyjna mysz ze scrolem:)
JCH - 20-03-2014, 09:35
wojzi napisał/a: | Pierwotnie miało być Lenovo z "łechtaczką", ale ze względu na koszty postanowiliśmy kupić sprzęt bez gadżetu | I słusznie. Po co dwie łechtaczki w domu. To jasne, że jedna byłaby nieużywana A wiadomo jak to jest z organem, który nie jest używany
gulgulq - 20-03-2014, 09:47
JCH napisał/a: | A wiadomo jak to jest z organem, który nie jest używany |
skoro wiesz z autopsji to powiedz i nam ???
JCH - 20-03-2014, 11:02
gulgulq napisał/a: | skoro wiesz z autopsji... | Z autopsji to nie wiem. Ale słyszałem/ czytałem na Forum, że Gość wie
Efa! - 20-03-2014, 11:02
Chłopcy, napijcie się kawy.
JCH - 20-03-2014, 11:04
No to po kawce a co
fergul11 - 20-03-2014, 12:41
JCH napisał/a: | czytałem na Forum, że fergul11 wie | Fergul wie ,ale to są doświadczenia które trzeba przeprowadzić i doświadczyć samemu .
Co ja ci będę opowiadać że ogień jest gorący....sam musisz sprawdzić
A łechtaczka .....Efa z tą kawą to zły pomysł ,teraz palce jeszcze bardziej mi drżą
Ech , cza było wody zimnej się napić , a tak.....
PPV w polsacie ustawione ,będą chłopaki gęby obijać
|
|
|