To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Andrew - 18-03-2011, 09:06

Nie chce mi się trochę :wink: Ale trzeba troszkę kaski urobić :D
Seichan - 18-03-2011, 09:08

Jasne ;)
Coś z tą kontrolką się wyjaśniło?

Andrew - 18-03-2011, 09:10

A co chyba to co pierwotnie myślałem-woda w filtrze, ale takiej kontrolki nie ma nigdzie w bogactwie Internetu :D
Seichan - 18-03-2011, 09:14

Nie pasuje mi to do kontrolki :doubt: Ja bym zadzwoniła do nissana i niech wyjaśniają ;)
Andrew - 18-03-2011, 09:16

Seichan napisał/a:
Ja bym zadzwoniła do nissana i niech wyjaśniają ;)
Hehe, nie żartuj :)
tomasek - 18-03-2011, 09:18

Napisz do MM maklakus,on jest na forum Nissana może coś wymyślą :wink:
a te oponki co pokazałeś właśnie jedną parę wykończyłem :wink: i były średnie :)

Andrew - 18-03-2011, 09:23

tomasek6 napisał/a:
a te oponki co pokazałeś właśnie jedną parę wykończyłem :wink: i były średnie :)
Takie w dobrej cenie znalazłem na aledrogo i dlatego wstawiłem :wink:
Kolega do BMW kupił oponki po 44ozł/szt. Dunlop :shock:

Seichan - 18-03-2011, 16:43

I prawie weekend :mrgreen:
bastek - 18-03-2011, 16:54

ufff tydzień mnie prawie nie było.....
od jutra będę luźniejszy
koniec akredytacji w szpitalu, latania komisji w gajerkach, szukanie dziur w całym, itp.
w pracy wróci do normy wreszcie....

poza tym wraca moja ładniejsza druga połowa, po tygodniowym stażu baaaardzo daleko
aha, już wiem, że w kwietniu na spota nie przyjadę. kurs w katowicach - przyjeżdża spec od jednego z urządzeń do operacji, trza jechać się uczyć.....

Seichan - 18-03-2011, 17:00

2000 km to daleko. A teraz Twoja kolej na szkolenie :mrgreen:
Masz już nowego lapka? ;)

bastek - 18-03-2011, 17:11

mam, dziś przyszedł, wieczorem się pobawię
i dvd wygrałem....używka jakaś
oglądałem tego philipsa, ale tam chyba nie ma takich zamocowań? był na paskach... zamocowanie na zagłówki fachowe dodatkowy zakup....
mam na oku 2 zamocoania - b. fachowe (takie jak Wy macie) 130 zł, i mniejj fachowe za 60 zł
ps mała siedzi na sole, pokazuje na Twój awatar i woła mamuś czy ja o czymś nie wiem? ;) . i cały czas naciska mi esc i kasuje text :)

Seichan - 18-03-2011, 17:27

bastek1 napisał/a:
mam, dziś przyszedł, wieczorem się pobawię

No to masz nową zabawkę :mrgreen: Będziesz zaskoczony szybkością działania ;)

bastek1 napisał/a:
oglądałem tego philipsa, ale tam chyba nie ma takich zamocowań? był na paskach..

Są 2 philipsy - jeden: odtwarzacz dvd +ekran i drugi: 2 dvd, które można połączyć. Uchwyty są do tego drugiego rodzaju.

bastek1 napisał/a:
ps mała siedzi na sole, pokazuje na Twój awatar i woła mamuś czy ja o czymś nie wiem? ;) . i cały czas naciska mi esc i kasuje text :)

Ja też o niczym nie wiem :shock: :P
Magda ma ciemne włosy i nosi okulary? ;)

bastek - 18-03-2011, 17:31

ciemna lub rude :twisted: zależy jaka farba :)
okulary zakłąda do komputera
Seichan napisał/a:
Są 2 philipsy - jeden: odtwarzacz dvd +ekran i drugi: 2 dvd, które można połączyć. Uchwyty są do tego drugiego rodzaju

oglądałem via internet - nie wysyłałem zapytania - ale wynikało, że nie....
dvd używka, niestety bez usb, za 150 zł, a w uchwyty zainwestuję - pewnie przeżyją to dvd....

Seichan - 18-03-2011, 17:40

Ja na szczęscie już nie mam takich dylematów. Nasze dvd sprawują się bez zarzutu ;)

Jakiego lapka w końcu kupiłeś?

bastek - 18-03-2011, 18:00

samsunga na proc. i3. zastanawialem sie czy lepiej kupic coś na dual core bardziej firmowego, ale jakoś oponie w sieci, i rada znajomego informatyka, że i3 z windowsem 7 lepeij sie sprawdzi. grunt, że budźet nie przekroczony (no, przekroczony o 12 zł, ale dokupiłem dodatkową gwarancję)