To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - LEGNUM Vr4

Arturro-86 - 19-01-2011, 14:50

kochajj napisał/a:
deejay napisał/a:
Kochajj zwariował :D

Tomek powiedz mi , skąd ty na to czas bierzesz i zapał do roboty :roll: :?: , ty chyba po nocach nie spisz :D

Jak mogę to w dzień robię przy vr'ce a wieczorkiem pracuje... w większości weekendy całe... takie hobby :)

I widać, że z poświęceniem robisz :mrgreen: Lekkie otarcia na rękach (jeśli to Twoja ręka trzyma sprzęgło :biggrin: ) świadczą, że łatwo i przyjemnie nie ma :p
Za to jaki efekt... wogóle ta skrzynia wygląda jak funkiel nówka 8)

Anonymous - 19-01-2011, 15:46

Arturro-86 napisał/a:
Lekkie otarcia na rękach

to nie otarcia farba jeszcze nie wyschła na tylnej belce ;) ;) :P

kochajj - 19-01-2011, 18:30

Derpin napisał/a:
Arturro-86 napisał/a:
Lekkie otarcia na rękach

to nie otarcia farba jeszcze nie wyschła na tylnej belce ;) ;) :P

oj ręce porozdzierane, poszyte itp.

troszeczkę mam z tym problemy jak jadę na jakieś negocjacje lub spotkania... ale nikt za mnie nie zrobi vr'a

pitbu77 - 21-01-2011, 00:27

Czas poświęcony to sama przyjemność. Ja mam tylko jedno pytanie które świadczy, że nie stać mnie na takie autko... skąd bierzesz na to kasę? Bank obrabowałeś? :wink:
mkm - 21-01-2011, 00:37

pitbu77, jest prosta zasada: w portfel nie zaglądamy :roll:
kochajj - 21-01-2011, 08:30

pitbu77 napisał/a:
Czas poświęcony to sama przyjemność. Ja mam tylko jedno pytanie które świadczy, że nie stać mnie na takie autko... skąd bierzesz na to kasę? Bank obrabowałeś? :wink:

:)
po prostu jakoś tak się złożyło...

robertdg - 21-01-2011, 09:31

pitbu77 napisał/a:
Czas poświęcony to sama przyjemność
No i satysfakcja z tego, że się samemu zrobiło, a w dodatku wygląda/pracuje to lepiej niżby się przewidywało
pitbu77 - 21-01-2011, 11:29

mkm napisał/a:
pitbu77, jest prosta zasada: w portfel nie zaglądamy :roll:

Ja tam już daaaaaawno nie zaglądam. Bo po co zaglądać do pustej szafy, lodówki albo... pustego garażu? Tak zwyczajnie sobie marzę bo sam chciałbym spędzać przy takich pracach duuużo czasu w garażu bez finansowych ograniczeń...
Ale tak właściwie to DZIĘKI KOCHAJJ. Za stymulację moich marzeń... Podobno częsta wizualizacja marzeń sprawia, że łatwiej je realizować.
A tak BTW, nie wiecie przypadkiem czemu nie widzę większości zdjęć od Kochajj'a? Tylko jakieś wybrane - i część wizualizacji szlag trafia... :rolleyes:

robertdg napisał/a:
pitbu77 napisał/a:
Czas poświęcony to sama przyjemność
No i satysfakcja z tego, że się samemu zrobiło, a w dodatku wygląda/pracuje to lepiej niżby się przewidywało

Robert, a Ty nie miałeś zamiaru włożyć do siebie silnika z EVO? Bo ja Ci chętnie pomogę :lol:

robertdg - 21-01-2011, 11:50

pitbu77 napisał/a:
Robert, a Ty nie miałeś zamiaru włożyć do siebie silnika z EVO? Bo ja Ci chętnie pomogę :lol:
Ehm... yyyyyy, no, ten tego, yyyyyyyyyy, powiedzmy, że trzymam za słowo, przyda się dodatkowa para rąk, a wiadomo, co 2 tęgie łby, to nie jedna :lol:
kochajj - 21-01-2011, 12:41

robertdg napisał/a:
pitbu77 napisał/a:
Ehm... yyyyyy, no, ten tego, yyyyyyyyyy, powiedzmy, że trzymam za słowo, przyda się dodatkowa para rąk, a wiadomo, co 2 tęgie łby, to nie jedna :lol:

Włożenie silnika od evo to żaden problem i bardzo rozwojowa i stosunkowa niedroga imprezka. wg mnie koszta gratów to nie wiecej jak 12-15kkzl ( wersja FWD)

robertdg - 21-01-2011, 12:47

kochajj, dobrze wiesz, że jak babrać łapki to juz konkretnie ;-)
pitbu77 - 21-01-2011, 12:57

kochajj napisał/a:
robertdg napisał/a:
pitbu77 napisał/a:

Włożenie silnika od evo to żaden problem i bardzo rozwojowa i stosunkowa niedroga imprezka. wg mnie koszta gratów to nie wiecej jak 12-15kkzl ( wersja FWD)

cit! To chyba miała być tajemnica :oops: Wnioskuję po wielu literkach yyy w wypowiedzi Roberta... :axe:

robertdg - 21-01-2011, 13:16

pitbu77, nie pękaj, mleko zostało rozlane, powiedzmy to sobie otwarcie, trafii się coś wartego uwagi, to będzie można wtedy coś organizowac
kochajj - 23-01-2011, 19:10

dokładnie... najważniejszy będzie dawca... powodzonka :wink:

jak wam się podoba taki zderzak?

fj_mike - 23-01-2011, 19:14

kochajj napisał/a:
jak wam się podoba taki zderzak?

Rewelka jak dla mnie :thumbleft: