Nasze Miśki - LEGNUM Vr4
Arturro-86 - 19-01-2011, 14:50
kochajj napisał/a: | deejay napisał/a: | Kochajj zwariował
Tomek powiedz mi , skąd ty na to czas bierzesz i zapał do roboty , ty chyba po nocach nie spisz |
Jak mogę to w dzień robię przy vr'ce a wieczorkiem pracuje... w większości weekendy całe... takie hobby |
I widać, że z poświęceniem robisz Lekkie otarcia na rękach (jeśli to Twoja ręka trzyma sprzęgło ) świadczą, że łatwo i przyjemnie nie ma
Za to jaki efekt... wogóle ta skrzynia wygląda jak funkiel nówka
Anonymous - 19-01-2011, 15:46
Arturro-86 napisał/a: | Lekkie otarcia na rękach |
to nie otarcia farba jeszcze nie wyschła na tylnej belce
kochajj - 19-01-2011, 18:30
Derpin napisał/a: | Arturro-86 napisał/a: | Lekkie otarcia na rękach |
to nie otarcia farba jeszcze nie wyschła na tylnej belce |
oj ręce porozdzierane, poszyte itp.
troszeczkę mam z tym problemy jak jadę na jakieś negocjacje lub spotkania... ale nikt za mnie nie zrobi vr'a
pitbu77 - 21-01-2011, 00:27
Czas poświęcony to sama przyjemność. Ja mam tylko jedno pytanie które świadczy, że nie stać mnie na takie autko... skąd bierzesz na to kasę? Bank obrabowałeś?
mkm - 21-01-2011, 00:37
pitbu77, jest prosta zasada: w portfel nie zaglądamy
kochajj - 21-01-2011, 08:30
pitbu77 napisał/a: | Czas poświęcony to sama przyjemność. Ja mam tylko jedno pytanie które świadczy, że nie stać mnie na takie autko... skąd bierzesz na to kasę? Bank obrabowałeś? |
po prostu jakoś tak się złożyło...
robertdg - 21-01-2011, 09:31
pitbu77 napisał/a: | Czas poświęcony to sama przyjemność | No i satysfakcja z tego, że się samemu zrobiło, a w dodatku wygląda/pracuje to lepiej niżby się przewidywało
pitbu77 - 21-01-2011, 11:29
mkm napisał/a: | pitbu77, jest prosta zasada: w portfel nie zaglądamy |
Ja tam już daaaaaawno nie zaglądam. Bo po co zaglądać do pustej szafy, lodówki albo... pustego garażu? Tak zwyczajnie sobie marzę bo sam chciałbym spędzać przy takich pracach duuużo czasu w garażu bez finansowych ograniczeń...
Ale tak właściwie to DZIĘKI KOCHAJJ. Za stymulację moich marzeń... Podobno częsta wizualizacja marzeń sprawia, że łatwiej je realizować.
A tak BTW, nie wiecie przypadkiem czemu nie widzę większości zdjęć od Kochajj'a? Tylko jakieś wybrane - i część wizualizacji szlag trafia...
robertdg napisał/a: | pitbu77 napisał/a: | Czas poświęcony to sama przyjemność | No i satysfakcja z tego, że się samemu zrobiło, a w dodatku wygląda/pracuje to lepiej niżby się przewidywało |
Robert, a Ty nie miałeś zamiaru włożyć do siebie silnika z EVO? Bo ja Ci chętnie pomogę
robertdg - 21-01-2011, 11:50
pitbu77 napisał/a: | Robert, a Ty nie miałeś zamiaru włożyć do siebie silnika z EVO? Bo ja Ci chętnie pomogę | Ehm... yyyyyy, no, ten tego, yyyyyyyyyy, powiedzmy, że trzymam za słowo, przyda się dodatkowa para rąk, a wiadomo, co 2 tęgie łby, to nie jedna
kochajj - 21-01-2011, 12:41
robertdg napisał/a: | pitbu77 napisał/a: | Robert, a Ty nie miałeś zamiaru włożyć do siebie silnika z EVO? Bo ja Ci chętnie pomogę | Ehm... yyyyyy, no, ten tego, yyyyyyyyyy, powiedzmy, że trzymam za słowo, przyda się dodatkowa para rąk, a wiadomo, co 2 tęgie łby, to nie jedna |
Włożenie silnika od evo to żaden problem i bardzo rozwojowa i stosunkowa niedroga imprezka. wg mnie koszta gratów to nie wiecej jak 12-15kkzl ( wersja FWD)
robertdg - 21-01-2011, 12:47
kochajj, dobrze wiesz, że jak babrać łapki to juz konkretnie
pitbu77 - 21-01-2011, 12:57
kochajj napisał/a: | robertdg napisał/a: | pitbu77 napisał/a: | Robert, a Ty nie miałeś zamiaru włożyć do siebie silnika z EVO? Bo ja Ci chętnie pomogę | Ehm... yyyyyy, no, ten tego, yyyyyyyyyy, powiedzmy, że trzymam za słowo, przyda się dodatkowa para rąk, a wiadomo, co 2 tęgie łby, to nie jedna |
Włożenie silnika od evo to żaden problem i bardzo rozwojowa i stosunkowa niedroga imprezka. wg mnie koszta gratów to nie wiecej jak 12-15kkzl ( wersja FWD) |
cit! To chyba miała być tajemnica Wnioskuję po wielu literkach yyy w wypowiedzi Roberta...
robertdg - 21-01-2011, 13:16
pitbu77, nie pękaj, mleko zostało rozlane, powiedzmy to sobie otwarcie, trafii się coś wartego uwagi, to będzie można wtedy coś organizowac
kochajj - 23-01-2011, 19:10
dokładnie... najważniejszy będzie dawca... powodzonka
jak wam się podoba taki zderzak?
fj_mike - 23-01-2011, 19:14
kochajj napisał/a: | jak wam się podoba taki zderzak? |
Rewelka jak dla mnie
|
|
|