Nasze Miśki - Galant 2,5 V6 1998 by fj_mike
JarzynaOsw - 03-08-2012, 23:11
Ciekaw jestem czy spotkamy się na SummerCars, było by fajnie pogadać...
fj_mike - 05-08-2012, 21:24
stary alfer napisał/a: | Pytam ponieważ po wpisaniu nr OEM z mojej chłodnicy wyskakiwały prawie tylko skandynawskie www |
Dawaj ten numer.
robertdg napisał/a: | Pewnie teraz wszystko jak nowe, wypucowane, wyglancowane |
Owczar napisał/a: | Ciekawe kiedy będziesz rozkręcał drugi raz |
No właśnie, nie na długo
JarzynaOsw napisał/a: | Ciekaw jestem czy spotkamy się na SummerCars, było by fajnie pogadać... |
Nie ma szans. Nie dość, że daleko to w tym terminie weselicho się szykuje.
fj_mike - 05-08-2012, 21:32
Od wymiany oliwy i uszczelnieniu silnika przejechałem jakieś 5tys km (ostatnie dwa tygodnie pyknęło 1,5k). Na bagnecie poziom oliwy spadał chyba o 2mm ale pewności nie mam
Jest dobrze
stary alfer - 05-08-2012, 21:37
fj_mike napisał/a: | Dawaj ten numer. |
No już, już
MR281659
fj_mike - 05-08-2012, 21:54
stary alfer napisał/a: | No już, już
MR281659
|
Te skandynawskie strony to używane chłodnice (konkretnie z manuala 2.0). Ty już zanabyłeś nową, nie masz co się martwić. Na twoje logi rzucę okiem jutro, dzisiaj mi się nie chce
stary alfer - 06-08-2012, 09:04
fj_mike napisał/a: | Na twoje logi rzucę okiem jutro |
Dziękuję dobry człowieku
volve - 06-08-2012, 09:22
fj_mike napisał/a: | Na twoje logi rzucę okiem jutro, dzisiaj mi się nie chce |
Super Ogólnie to pierwszy raz podłączałem Galanta i cieszyłem się że działa Ogólnie to jeszcze nie są takie czyste logi, troszkę na gazie, troszkę na benzynie, parę przgazówek(żeby uchwycić problem Marcina).
Jak zerkniesz na logi to napisz później, czy potrzebne będą inne z określonych sytuacji. Przy Carismach GDI akurat określiliśmy, jak robić logi, czyli 6 minut na jałowym(aby uchwycić moment przejścia między mieszankami) oraz z jazdy tak do odcinki na dwójce (aby sprawdzić pompę WC). Ze zrobieniem logów nie będzie problemu, ustawię się z Alfredem wieczorem któregoś dnia i spokojnie zrobimy kolejne
fj_mike - 20-08-2012, 21:49
W temacie cisza. Prawie nic poważnego się w sumie nie dzieje.
To prawie to sworzeń wahacza regenerowany w Szczecinie. Gumka uległa destrukcji.
Także osłona przegubu musiała zostać wymieniona. Krótko przed urlopem okazało się, że jest dziurawa.
Krótko podsumowując to same dziury w gumach
Tyle z sensacyjnych wiadomości.
Galanta czeka poważna przemiana. Premiera na Zlocie
sveno - 20-08-2012, 22:03
eh i znowu ta konspiracja chwal się co to a nie owijasz w bawełnę! a jak nie to ja się przedpremierowo wygadam.
I tak tego nie zrobię ale postraszyć mogę
fj_mike - 20-08-2012, 22:06
sveno napisał/a: | a jak nie to ja się przedpremierowo wygadam. |
Miałeś to szczęście, że się dowiedziałeś bo mi Ciebie szkoda było tak przed Zlotem. Jak będziesz paplał to będzie
Tomek - 20-08-2012, 22:21
fj_mike napisał/a: | Jak będziesz paplał to będzie |
fj_mike, kto ma wiedzieć to wie
fj_mike - 20-08-2012, 22:21
tomek84 napisał/a: | fj_mike, kto ma wiedzieć to wie |
Nie liczyłem na to, że sveno będzie trzymał język za zębami
Owczar - 20-08-2012, 22:39
Ja już i tak wszystkim powiedziałem, ale poprosiłem by Ci nie mówili żebyś miał radość z niespodzianki
sveno - 20-08-2012, 23:12
fj_mike napisał/a: | Nie liczyłem na to, że sveno będzie trzymał język za zębami | ale ja nic nikomu nie powiedziałem
chyba
fj_mike - 21-08-2012, 00:31
Owczar napisał/a: | Ja już i tak wszystkim powiedziałem, ale poprosiłem by Ci nie mówili żebyś miał radość z niespodzianki |
Łobuz
|
|
|