To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - Gokartów ciąg dalszy, czyli spot.

krzychu - 16-03-2012, 20:29

Martinos napisał/a:
Zdecydowanie wiecej zakretów.

Ale problem jest w tym, że te zakręty są na jedno kopyto... Po staremu było bardziej różnorodnie.

MartinMM - 17-03-2012, 13:58

Dzisiaj rano myślałem, że nie wstane z łóżka tak mnie wszystko boli po wczorajszej przejazdzce
mjsystem - 17-03-2012, 17:48

Martinos napisał/a:
Dzisiaj rano myślałem, że nie wstane z łóżka tak mnie wszystko boli po wczorajszej przejazdzce

To masz zaprawę na zawody :wink:

pitbu77 - 17-03-2012, 21:09

Kurza melodia, i na 22.03 nie ma już nawet miejsca na jednego chudego?
:shock:

mjsystem - 17-03-2012, 22:04

pitbu77 napisał/a:
Kurza melodia, i na 22.03 nie ma już nawet miejsca na jednego chudego?

Piotrek, no kurza stopka, trzeba spytać, czy jest 10 kartów sprawnych... Byłbyś dziesiąty na liście :wink:

MartinMM - 17-03-2012, 22:47

pitbu77, Po tych zawodach puscimy nową listę :) i wspolnie wybierzemy termin zeby nam pasowało. Jeśli będzie cieszyć się dużym zainteresowaniem to zrobimy godzinny wypad :) podzielimy się na dwie załogi po 9 osób.
sveno - 18-03-2012, 02:19

a ja mam pytanie z innej beczki: planujemy cos po gokartach? Mam nadzieję, że to nie będzie tak, że jak Małopolska złoi wam tyłki to wsadzicie nas w samochód i każecie spadac do siebie? :) Może jakieś piwko/cola/kawa po wyścigu? Może przyjedzie ktoś więcej niż tylko Ci co jeżdżą kartami?
Jogurt - 18-03-2012, 09:23

weźcie pozwólcie Piotrkowi jeździć to mi od razu silnik do malucha przywiezie bo nie mam kiedy do niego zajechać :P
mjsystem - 18-03-2012, 10:37

sveno napisał/a:
a ja mam pytanie z innej beczki: planujemy cos po gokartach? Mam nadzieję, że to nie będzie tak, że jak Małopolska złoi wam tyłki to wsadzicie nas w samochód i każecie spadac do siebie? Może jakieś piwko/cola/kawa po wyścigu? Może przyjedzie ktoś więcej niż tylko Ci co jeżdżą kartami?

Sławek marzy Ci się zwycięstwo? :twisted:

Jasne, że kawka czy inna trucizna po zawodach :)

PS ze względu na korki proponuję troszkę wczesniejszy przyjazd.

Jogurt napisał/a:
weźcie pozwólcie Piotrkowi jeździć to mi od razu silnik do malucha przywiezie bo nie mam kiedy do niego zajechać

Pozwalamy :mrgreen: Piotrek bierz silnik i przyjeżdżaj.

sveno - 18-03-2012, 10:45

mjsystem napisał/a:
Sławek marzy Ci się zwycięstwo? :twisted:
Ty wiesz ile rzeczy ja planuje? :) A poważnie to plan jest taki, żeby nie być ostatnim :)
mjsystem napisał/a:
o 15 wyjeżdżamy z KRK, wystarczy?
mjsystem - 18-03-2012, 10:51

sveno napisał/a:
mjsystem napisał/a:
Sławek marzy Ci się zwycięstwo?
Ty wiesz ile rzeczy ja planuje? A poważnie to plan jest taki, żeby nie być ostatnim
mjsystem napisał/a:
o 15 wyjeżdżamy z KRK, wystarczy?

Spokojnie, masz do mnie telefon, to możemy się nawet wczesniej umówić tak abyście po Tychach nie błądzili:)Ja wyjedziecie o 15 to starczy. jedziecie przez Jaworzno?
To ja zazwyczaj jestem na ostatnich miejscach w kartach, takze nie będzie tak źle.

Jogurt - 18-03-2012, 12:14

sveno, polecam jazde przez miasto. dk86 jest remontowana i jest meksyk na trasie. jak co to możecie do mnie podjechać i razem podjedziemy na tor.
sveno - 18-03-2012, 14:38

planowałem trasę taką: z Krakowa na zabierzów po Tomka potem na chrzanów, kawałek a4 i zjazd na jaworzno, potem wbić się na S1 i zjechać na fabryczna w Tychach a stąd już rzut beretem do przemysłowej :) dobra trasa?
mjsystem - 18-03-2012, 15:12

sveno napisał/a:
planowałem trasę taką: z Krakowa na zabierzów po Tomka potem na chrzanów, kawałek a4 i zjazd na jaworzno, potem wbić się na S1 i zjechać na fabryczna w Tychach a stąd już rzut beretem do przemysłowej dobra trasa?

Dobra trasa. Ja tez zjeżdżam w tym samym miejscu na S1. Mozemy się umówić na stacji paliw przed samym zjazdem:)

krzychu - 18-03-2012, 17:21

sveno napisał/a:
Małopolska złoi wam tyłki

Mnie nie będzie więc macie szanse :twisted: