Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS
tomko - 29-03-2010, 16:32
z calym szacunkiem, jesli cos jest do wszystkiego to tak naprawde jest do niczego.
Bardzo jestem ciekaw ja to cos "do wszystkiego" poradzi sobie z AM/FM, TV i GPS ?
rezon - 29-03-2010, 18:14
13zbyszek13 napisał/a: | Jest je3den bacik na dachu do wszystkiego | no nie do wszystkiego - CB nie ma
mitsu00 - 29-03-2010, 18:51
Ta antenka kosztuje 400 zł + pewnie jakieś następne 200 zł za montaż..... szczerze jestem ciekaw jak ci to będzie odbierać. Tak jak mówiłem wcześniej, znam jedną osobę ktora zakupila identyczną antenę co 13zbyszek13 w miejsce fabrycznej i nie odbierał żadnej stacji TV w ostrym obrazie.... tamta antena byla sygnowana przez Kenwooda, więc niby dobra jakość.
Grzesq - 29-03-2010, 22:34
rezon napisał/a: | sprawdź inną kartę, będziesz miał jasność. |
Kupiłem dzisiaj 2GB Sandisk - śmiga rewelacyjnie, zero problemów
mitsu00 - 29-03-2010, 22:58
Grzesq napisał/a: | rezon napisał/a: | sprawdź inną kartę, będziesz miał jasność. |
Kupiłem dzisiaj 2GB Sandisk - śmiga rewelacyjnie, zero problemów |
Tak też sie domyślałem. Emtec też działa.
Anonymous - 29-03-2010, 23:00
out_luk napisał/a: | wyslalem maila - w sumie 3 kwestie:
czas w navi,
podswietlenie przyciskow,
support opgrogramowania w przyszlosci - moim zdaniem soft mogbliby troche dopracowac np. przeniesc i ujednolicic ustawienia, ktore sa rozproszone po calym systemie i sie powielaja np. ten czas |
To ten "chińczyk" nie ma podświetlanych klawiszy?
Na zdjęciach wygląda, że są podświetlane...
13zbyszek13 napisał/a: | :lol: montował mi całość stację ,kamere,anteny,kabelek do iPoda w schowku na desce,zagłówki dvd ze stałym zasilaniem,około 400-500 stówek.Ma praktykę mojego rozebrał i ubrał prawie całego/CB radio z anteną na stałe przy relingu,czujniki przód z włącznikiem Canbus,swiatła dzienne citiguar Led cobra,atrapy tylne przerobione na Led projekt pablo escobar,atrapy dolne tył na swiatła pozycyjne/
|
Zbyszek,
zapytam z nieco innej beczki (sorki z mały OT).
Co to za "czujniki przód z włącznikiem Canbus" ?
P.S.
Też powoli dojrzewam do zakupu "chińczyka"
rezon - 30-03-2010, 08:19
Pe.te napisał/a: | Na zdjęciach wygląda, że są podświetlane... | są podświetlone
olabart - 30-03-2010, 09:42
Witam kolegów. Chińczyk zamontowany dzięki Waszej pomocy. Lektura forum sporo pomaga i dzięki takim osobom jest łatwiej w życiu. Oprogramowanie nie nosi oznaczenia Windows 5.0CE.
Całość wygląda tak:
Mikrofon znalazł optymalne miejsce tutaj:
Sprzęt jest bajka. Mam jednak kilka drobnych problemów, może ktoś pomoże.
1. Nie mam sterowania ROF-em z kierownicy – gdzie popełniłem błąd?
2. Igo8 non stop się resetuje – może ktoś prześle na anrotex@interia.pl plik sys. Pracowałem nad nim sporo ale bez rezultatów.
rezon - 30-03-2010, 09:55
olabart napisał/a: | Nie mam sterowania ROF-em z kierownicy – gdzie popełniłem błąd? | jak nie ma problemów z kablekami to tylko soft. Trudno cokolwiek powiedzieć. OT olabart, co to masz za wyświetlacz w schowku? Podstawka pod telefon to już będzie niepotrzebna chyba - tak jak u mnie. Niestety u mnie zostały po niej ślady na plastiku - strasznie badziewne pokrycie tych kratek.
13zbyszek13 - 30-03-2010, 09:56
Pe.te napisał/a: | Zbyszek,
zapytam z nieco innej beczki (sorki z mały OT).
Co to za "czujniki przód z włącznikiem Canbus" ? |
czujniki załączają się przy prędkości poniżej 10 km/h i odłączają powyżej 10 km/h
olabart - 30-03-2010, 10:07
W schowku mam zamontowany ulubiony gadżet - ScanGauge Przydał się wiele razy. Kasuje błędy, zresztą wszystko w opisie jw.
mitsu00 - 30-03-2010, 10:08
olabart napisał/a: | Mikrofon znalazł optymalne miejsce tutaj: |
Optymalnym miejscem jes miejsce gdzie jest ori mikrofon. Wyjmujesz ramkę z lampkami, wydłubujesz milrofon i na jego miejsce wkladasz teb czarny. Trzeba go tylko podkleić taśmą obustronnie przylepną żeby się trzymał. Nie będzie wtedy zadnych czarnych kulem na podsufitce
olabart - 30-03-2010, 10:10
W tym linkuScanGauge wejdź we właściwości i wszystko jest.
Obecnie pracuję nad kontrolowaniem wszystkim z panelu ROFa.
mitsu00 - 30-03-2010, 10:15
olabart napisał/a: | 2. Igo8 non stop się resetuje – może ktoś prześle na anrotex@interia.pl plik sys. Pracowałem nad nim sporo ale bez rezultatów. |
Wysłałem ci na PW. Mój działa wyśmienicie ale też sporo się przy nim narobiłem.
olabart - 30-03-2010, 10:17
mitsu00 masz rację jeżeli chodzi o estetykę. Jednak żeby Twój pomysł działał trzema wyjąć mikrofon od Rofa z obudowy i dopiero go wsadzić w miejsce oryginału. Bez tego jakość rozmowy może być nie najlepsza.
|
|
|