To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??

jaca71 - 03-07-2011, 20:39

Sprawdzone, dzięki panowie, jest tak jak piszecie. trzeba cały adres podać :)
Anonymous - 03-07-2011, 20:51

:thumbright:
szpieg - 08-07-2011, 17:54

Używam kultowego Sony Eriksoniaka K800 :)

Wporzo telefonik :)

meinteil07 - 21-07-2011, 15:06

Nokia N900 :) Satysfakcja w 100% :)
Polecam szczególnie tym co lubią grzebać w oprogramowaniu :)

Marker - 22-07-2011, 18:00

HTC Tytn II i Mitsubishi Trium Aria :mrgreen: Z obu jestem zadowolony, natomiast za jakiś czas planuje sprawić sobie Della Streak'a 5.
pajero098 - 24-07-2011, 18:25

Obecnie Nokia 6500 slide, super telefon. Mam go 2 lata :P I pewnie przez kolejne 2 będzie mi służył.
wujas - 24-07-2011, 21:04

od kiedy wprowadzono symbian gustuje w modelach wlasnie z tym systemem (pewnie przyzwyczajenie jak i lenistwo;) wiec aktualnie posiadam Nokie N8. Jak na nokie przystalo - cos poprawia a i cos zgnoja w porownaniu do poprzednich edycji symbiana.
cactooz - 15-09-2011, 20:48

BlackBerry Bold 9800 i Samsung solid B2700 obydwa idealne każdy do czegoś innego.
Anonymous - 15-09-2011, 21:01

Nokia 5800 XM. Po tym telefonie zmieniam na innego producenta, 5x była w serwisie ponieważ się sama resetuje, zawiesza.
Jassmina - 16-09-2011, 08:40

Nokia X3.
Wczoraj odebrałam z serwisu, gdyż zaczęła mi sie wyłączać bez słowa ostrzeżenia w czasie rozmowy.
Naprawili za 80 zeta i hula. Póki co.
Ogólnie jestem wielką fanką Nokii.
Chociaż teraz w zastępstwie zadek ratował mi Samsung :)

arekp - 16-09-2011, 12:09

Od prawie roku iPhone4 32GB ... i nie ma na rynku nic na co bym go zamienil, nawet gdyby mi doplacano.
Juiceman - 20-09-2011, 00:44

Tak czytam sobie odnośnie HTC/Szajsunga/ Noki i dochodzę do wniosku, że następna będzie n8 z podstawowym softem.
Marcin-Krak - 20-09-2011, 10:26

Ja tam niespecjalnie w temacie - ale jako posiadacz Nokii od zawsze ;) uważam, że obecnie jak nigdy totalnie nie opłaca się brać niczego tej firmy - no chyba, że za zecisza.

Więc Przemku jakbyś mógł krótkie uzasadnionko wyboru napisać :P

krzychu - 20-09-2011, 10:35

No używając E52 od kilku dni jestem zadowolony umiarkowanie.
- ergonomia mnie powaliła na minus.
- wile małych niedopracowanych szczegółów.
- tylko wyczekiwałem czasu kiedy będę miał telefon, który trzeba będzie od czasu do czasu resetnąć.
- obudowa nie dość, że trzeszczy to jeszcze często trafiam w niewiadomo czemu wypukłe klawisze od wiadomości i kalendarza.
- do co fotografii nie miałem wiele wymagań, ale myślałem że stronę A4 da się sfotografować - niestety nie jest to ostre (brak AF).

+ wszystkie papierkowe dane się potwierdziły chodź jeśli o czas czuwania myślałem raczej o czasie powyżej 7 dni (na razie się nie udało - ale jak na smartfona to i tak podobno kosmos).
+ GPS, Wi-Fi, przeglądarka trochę niezdarna (opera wcale nie jest lepsza), poczta na początku pozytywne wrażenie, potem zamula.

Nie wiem co będzie następne, ale ta całą era symbianów, androdiów, windowsów i iOS-ów mnie martwi. Zabaweczki na których coraz gorzej się dzwoni, pisze SMS-y i wpisuje szybko notatki do kalendarza czy ustawia budzik. A poza tym jakoś zapomnieli że w komórce przydał by się stoper.... (chodź jak ktoś zażartował stoper jest tylko rozbudowali go o dyktafon).

cns80 - 20-09-2011, 10:40

Marcin-Krak napisał/a:
a tam niespecjalnie w temacie - ale jako posiadacz Nokii od zawsze ;) uważam, że obecnie jak nigdy totalnie nie opłaca się brać niczego tej firmy - no chyba, że za zecisza.
Też jestem posiadaczem nokii "od zawsze" i faktycznie jest coraz gorzej. Rewelacyjny telefon Nokia N8 ma jedną upierdliwą wadę - zawiesza połaczenie podczas rozmowy poprzez przypadkowe dotknięcie ekranu policzkiem. Strasznie wkurzające :twisted: