To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jak wino...

sveno - 29-01-2012, 14:11
Temat postu: marzenia spełniają się poraz trzeci :)
muszę coś powiedzieć, ale nie bardzo wiem jak :) może w ten sposób:
jakieś tydzień temu mojej dziewczynie zamarzyło się przemeblowanie w jej mieszkaniu. Stwierdziłem, że nie będę gorszy i też sprawie sobie nowe meble, odpaliłem alledrogo i... jest. Komplet wypoczynkowy: sofa+fotele do tego gadżety do meblościanki typu schowki itp. w przystępnej cenie. Czytasz i pewnie myślisz: popiętroliły mu się fora. Odpowiedź brzmi: NIE. :)

Oto mój nowy komplet wypoczynkowy:
fotele grzane i prądem szarpane:

sofa, zwana tutaj kanapą:

do tego całe wnętrze czyli: plastiki na słupki i progi, tunel środkowy, podłokietnik, schowek, pasy bezpieczeństwa, boczki drzwi (w wersji europejskiej), wykładzina podłogi i kilka rzeczy o których zapomniałem w tej chwili.
Jak widać fotel kierowcy wymaga naprawy, dlatego po krótkich negocjacjach udało mi się trochę zbić cenę i dostałem gratis komplet boczków od angielskiego kombi, mam nadzieje, że skóra z boczków nada się na podmianę uszkodzonej części fotela i że tapicer nie będzie miał z tym problemu :)
Tak czy inaczej zakup uważam, za baaaaardzo korzystny. Nie chwaliłem się wcześniej bo nie byłem pewny czy się to uda, ale teraz kiedy brat ma to wszystko w aucie i wiezie na wieś to mogę :)
Montaż za około 2 tygodnie, ale wcześniej pranie wykładziny i czyszczenie czego się da, tapicer i konserwacja skóry.

Rafal_Szczecin - 29-01-2012, 14:25

brawo :)
filll - 29-01-2012, 14:54

Super! Z bordowym nadwoziem będzie grało koncertowo :)
mkm - 29-01-2012, 15:01

sveno, jak tak dalej pójdzie to Ci się lista życzeń skończy :mrgreen:
sveno - 29-01-2012, 15:11

filll napisał/a:
Z bordowym nadwoziem będzie grało koncertowo :)
dokładnie to samo myślę :) dlatego chciałem beżowe a nie czarne.
mkm, bardzo bym chciał, aby mi się lista życzeń odnośnie samochodu skończyła, póki co ona się stale powiększa a nie kurczy mimo realizacji kolejnych etapów. Następny to tył samochodu-już wkrótce :twisted:

robertdg - 29-01-2012, 15:17

sveno, no no, kurde pogratulować ;-)
Arturro-86 - 29-01-2012, 15:35

sveno, teraz to ludzie się od Twojego auta nie będą musieli odpędzić - będziesz musiał gapiów przeganiać :wink:

Nie no... zacnie to wygląda - do bordowego koloru nadwozia idealnie :p

Tomek - 29-01-2012, 15:53

nawet wiem skąd masz
miałem to kupić jakieś 1,5 miesiąca temu
tylko ta podłoga nie nadawała się do niczego, no i plastiki też takie sobie, ale cena z tego co pamiętam była bardzo korzystna
no, a poza tym jakoś do końca się jeszcze nie przekonałem do skóry

no i zgadzam się, że do bordowego też będzie pasował idealnie

sveno - 29-01-2012, 15:58

tomek84 napisał/a:
tylko ta podłoga nie nadawała się do niczego,
nie jest tak źle, ale fakt, że poprzedni właściciel nie wiedział chyba co to dywaniki i jak się ich używa :(
tomek84 napisał/a:
no i plastiki też takie sobie
o czym mówisz? Czy dostałeś jakieś fotki których ja nie widziałem?
wilk88 - 29-01-2012, 20:53

Kurczaki, też się czaiłem na ten komplet ale funduszy brak... dodam, że był on na allegro chyba przez pół roku :) Bordowe nadwozie i beżowa skóra to najlepsze połączenie, może kiedyś upoluje taki zestaw przy odrobinie wolnych środków.

W każdym razie gratulacje i czekam na foty (z niecierpliwością :)

Hugo - 29-01-2012, 21:10

tomek84 napisał/a:
no i zgadzam się, że do bordowego też będzie pasował idealnie
Ja również.
P.S. Gratuluję zakupu :wink: Jak pewnie wiesz też do mojego taką chciałem, ale obecnie nie ma już mowy o tym kolorze. Do srebrnego auta tylko czarna skórka.
wilk88 napisał/a:
Kurczaki, też się czaiłem na ten komplet ale funduszy brak...
Masz kombi, więc byłby problem z tylną kanapą.
Tomek - 29-01-2012, 21:23

Hugo napisał/a:
Masz kombi, więc byłby problem z tylną kanapą.

z tego co wiem, to gość ma to samo do kombi
a tak BTW to jest to kolega z forum

wojzi - 29-01-2012, 21:40

sveno rewelka. Trzeba będzie skrzykąć spota jak zamontujesz, żebyśmy mogli popodziwiać na żywo.

Rób listę chętnych do podziwiania. Ja się wpisuję pierwszy :D .

sveno - 29-01-2012, 22:21

mam nadzieje zamontować przed Wierchomlą.
wojzi napisał/a:
Rób listę chętnych do podziwiania
co tu podziwiać? Jacek Jackall ma taką samą od dawna więc chyba już miałeś okazję zobaczyć
Anonymous - 30-01-2012, 12:19

w bordo świetnie będzie leżała ta skóra ! :)