To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

mjsystem - 16-11-2012, 16:35

Firebee napisał/a:
spółka TARGI KIELCE S.A. jest zainteresowana organizacją Zlotu Mitsumaniaków. Proszę to potraktować narazie jako suchy fakt, bez dyskutowania bo narazie nie mam za dużo informacji poza tym, że baza noclegowa na prawie 300 osób (+ możliwość rozstawienia namiotów), teren utwardzony na konkurencje dla aut (wyścigi pod kontrolą oczywiście na 1/4 mili, czy sprawnościowe) czy ustawienie na nich aut, no i hala targowa.

Wszystko napiszę wkrótce gdy dostanę konkrety i spotkam się z przedstawicielami Spółki.
Traktujemy to jako kolejną możliwość a nie pewnik.
Z komentarzami wstrzymajcie się do czasu gdy dostanę konkrety (nie wiem za ile, po co i dlaczego)
Z usług TARGI KIELCE S.A. skorzystał KLub Subaru, który miał na ich terenie zloty.. Jak ktoś chce, ma czas, niech poszuka ich opinii.

Patryk, nie żebym się czepiał, a kto będzie organizatorem? :?

Firebee - 16-11-2012, 16:48

mjsystem napisał/a:
Firebee napisał/a:
spółka TARGI KIELCE S.A. jest zainteresowana organizacją Zlotu Mitsumaniaków. Proszę to potraktować narazie jako suchy fakt, bez dyskutowania bo narazie nie mam za dużo informacji poza tym, że baza noclegowa na prawie 300 osób (+ możliwość rozstawienia namiotów), teren utwardzony na konkurencje dla aut (wyścigi pod kontrolą oczywiście na 1/4 mili, czy sprawnościowe) czy ustawienie na nich aut, no i hala targowa.

Wszystko napiszę wkrótce gdy dostanę konkrety i spotkam się z przedstawicielami Spółki.
Traktujemy to jako kolejną możliwość a nie pewnik.
Z komentarzami wstrzymajcie się do czasu gdy dostanę konkrety (nie wiem za ile, po co i dlaczego)
Z usług TARGI KIELCE S.A. skorzystał KLub Subaru, który miał na ich terenie zloty.. Jak ktoś chce, ma czas, niech poszuka ich opinii.

Patryk, nie żebym się czepiał, a kto będzie organizatorem? :?

Firebee napisał/a:
spółka TARGI KIELCE S.A. jest zainteresowana organizacją Zlotu Mitsumaniaków.

mjsystem - 16-11-2012, 17:00

Firebee napisał/a:

Firebee napisał/a:
spółka TARGI KIELCE S.A. jest zainteresowana organizacją Zlotu Mitsumaniaków.

OK. Pytałem pro forma. :biggrin:

Anonymous - 16-11-2012, 19:30

i nie żebym teraz pił do tych co to mało mi Śniegowego nie zjedli za pomysł z firmą.

a co do zlotu:

Sveno podziwiam twój zapał i popieram go w 100%. Jak byś potrzebował pomocy pisz, dzwoń.... Pomogę.

Jeśli mogę jednak wypowiedzieć swoje zdanie, to osobiście nie podoba mi się alternatywa zlotu w sąsiedztwie meczu.

Sama miejscówka jak dla mnie jest OK. Z resztą, miałem nadzieję na urlop połączony ze zlotem nad morzem, ale Kraków to też wspaniałe miasto.

Jak pisałem nie raz.... Zlot da się zrobić wszędzie, i tak jak to JCH napisał. Mi osobiście marzy się zlot tego typu, a gdzie on będzie jest najmniej ważne. Liczą się jego uczestnicy.

sveno - 16-11-2012, 19:50

Forest napisał/a:
osobiście nie podoba mi się alternatywa zlotu w sąsiedztwie meczu.
mi też nie dlatego to trzeba załatwić w pierwszej kolejności.
Forest napisał/a:
Z resztą, miałem nadzieję na urlop połączony ze zlotem nad morzem
też miałem taką nadzieję.
Forest napisał/a:
Kraków to też wspaniałe miasto.
ale ma Wisłę :)
Forest napisał/a:
i tak jak to JCH napisał. Mi osobiście marzy się zlot tego typu,

ja preferuje zlot z jajem i pompą :)
Forest napisał/a:
Jak byś potrzebował pomocy pisz, dzwoń.... Pomogę.

jeśli już dostaniemy ten zlot w Krk to na pewno będziemy potrzebowali :)

A co do pomysłu z firmą, czy nie lepiej dać komuś z naszych zwrot kosztów (np. paliwo) zamiast płacić obcej firmie i to pewnie nie mało?

Wojciech Bogacz - 16-11-2012, 20:30

sniegu napisał/a:
sveno napisał/a:
A co do pomysłu z firmą, czy nie lepiej dać komuś z naszych zwrot kosztów (np. paliwo) zamiast płacić obcej firmie i to pewnie nie mało?

Aż muszę pomysleć, bo może dałoby się coś zakombinować...

A co konkretnie by trzeba było zformalizować, że tak to nazwę ? Może mógłbym coś doradzić albo nawet pomóc w temacie...

pamar - 16-11-2012, 21:16

Ostrożnie z urzędami! Nie angażujcie się za bardzo w temat, bo spalicie mosty! Gwarantuję, że nikt z Urzędu Miasta, z Urzędu Marszałkiego, żaden policjant z "wyższej pólki" , nie słyszał o MitsuManiakach!!! Przykre ale prawdziwe.
Priorytet to kontakty z ludźmi mającymi... kontakty :)
Nie do Starosty - tylko do szefa promocji regionu
Nie do UM ogólnie, tylko do człowieka odpowiedzialnego za bezpieczeństwo (klub nas oleje totalnie) itd
sniegu napisał/a:
Jak Mi go ktoś zgasi to

Gaszę, żeby się nie spażył ;)

Marcin-Krak - 16-11-2012, 21:53

pamar napisał/a:
Ostrożnie z urzędami!

Masz coś do urzędników :?: :P
Jak już będzie wiadomo, że Kraków, a nie coś - to zamiast sondowania w rozmowach będzie można otwarcie rozmawiać ;) Będzie inaczej. Mimo tego, że można mieć znajomości to i tak łatwo nie będzie ;)
Ale Sławek ma zapał i kilka osób do pomocy i marudę jedną która będzie we wszystkim wynajdywała wady w ramach konstruktywnej krytyki :P

vendetta - 16-11-2012, 22:21

Marcin-Krak napisał/a:
Ale Sławek ma zapał

Uwierzcie mi, że to jest najważniejsze i baaaardzo mnie cieszy :) Jak coś, to również służę pomocą :)

sniegu - 16-11-2012, 23:14

pamar napisał/a:
Gaszę, żeby się nie spażył ;)

Ty nie gasisz Ty radzisz to różnica

[ Dodano: 16-11-2012, 23:25 ]
Forest napisał/a:
i nie żebym teraz pił do tych co to mało mi Śniegowego nie zjedli za pomysł z firmą.

nie gniewam się :badgrin: :twisted:
eee... Ciekawe czy ktoś Mi oficjalnie chociaż przyzna racje albo odwoła Swoje słowa które napisał, bo jak widać Czarni się pomysłem/rozwiązaniem jednak zainteresowali...
a samo zainteresowanie to dla mnie bardzo dużo bo widać, że ktoś mądry, rozsądny i z otwartym umysłem pochylił głowę nad moim pomysłem, a nie bo nie bo nie mam racji bo tak i już ktoś kto się obawia zmian daleko nie zajdzie...
Podziękował Ci Patryku :notworthy:

mjsystem - 17-11-2012, 09:29

sniegu napisał/a:
nie gniewam się
eee... Ciekawe czy ktoś Mi oficjalnie chociaż przyzna racje albo odwoła Swoje słowa które napisał, bo jak widać Czarni się pomysłem/rozwiązaniem jednak zainteresowali...
a samo zainteresowanie to dla mnie bardzo dużo bo widać, że ktoś mądry, rozsądny i z otwartym umysłem pochylił głowę nad moim pomysłem, a nie bo nie bo nie mam racji bo tak i już ktoś kto się obawia zmian daleko nie zajdzie...
Podziękował Ci Patryku

Śniegu. Ja pierwszy się przyznaję do błędnego myślenia. I nie, żebym Ci w :butthead: wchodził. Zasiałeś ziarenko pomysłu na suchym gruncie idei. Po prostu cieszy mnie, że każda nasza dyskusja potrafi doprowadzić do konsensusu. Tak pięknie potrafimy się różnić :P A najlepsze jest to, że stajemy się konstruktywni w działaniu. Tam gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą... bla bla bla :lol: , ale lubię prostą retorykę. :mrgreen:

Do przodu. Panowie i Panie.

Jackall - 18-11-2012, 00:09

To ja dorzucę swoje 3 grosze...
Ze Zlotu w Krakowie nie jestem zadowolony bo... mam za blisko :P
Trochę głupio będzie zostawać na noc w hostelu będąc niecałe 6 km od domu :| a wracać też głupio bo nie po to się na zlot jedzie żeby do domu codziennie wracać (wszak wiadomo, że wieczorno-nocne integrowanie jest najskuteczniejsze :wink: )

Marzył mi się zlot nad morzem ale i tak się cieszę, że jest wielka szansa, że w 2013 będzie jakikolwiek :roll: i z tego miejsca chcę powiedzieć: szacun Sveno :mrgreen: wiedziałem, że nie będziesz biernie siedział i zaczniesz działać. Jeśli będę mógł się do czegoś przydać to dawaj znać :wink:

Firebee - 18-11-2012, 17:58

Jackall napisał/a:
To ja dorzucę swoje 3 grosze...
Ze Zlotu w Krakowie nie jestem zadowolony bo... mam za blisko :P
Trochę głupio będzie zostawać na noc w hostelu będąc niecałe 6 km od domu :|

3 grosze nie do przyjęcia :roll: Zawsze będzie dla kogoś za blisko.
A w Krakowie to i ja będę i nie będę raczej spał w hostelu tylko u jednego z naszych Honorowych.. :twisted:

p.s. jesteś na miejscu - pomóż w organizacji :mrgreen:

Firebee - 21-11-2012, 08:56

Mitsumaniacy z Krakowa. Jak tam przygotowania. Proszę o konkretną deklarację, czy organizujecie Zlot, podanie mi na PW osób, które go będą organizowały, założę Wam osobny temat do dyskusji o organizacji ZLotu..
Jednocześnie i przy okazji w osobnym temacie podaję info od Targi Kielce S.A. Zawsze można ich odwiedzić w 2014.
pozdr

Tomek - 21-11-2012, 09:13

Firebee napisał/a:
Mitsumaniacy z Krakowa. Jak tam przygotowania. Proszę o konkretną deklarację, czy organizujecie Zlot, podanie mi na PW osób, które go będą organizowały

mogę mówić tylko za siebie, więc ja potrzymuję chęć organizacji
więc na liście organizatorów można mnie wpisać pod numerem 2, albo niżej

1.
2. tomek84

nr 1 to oczywiście dla sveno