Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
DJwiewiórka - 20-03-2014, 12:43
JCH napisał/a: | gulgulq napisał/a: | skoro wiesz z autopsji... | Z autopsji to nie wiem. Ale słyszałem/ czytałem na Forum, że Gość wie |
Hehe, wiem, czego użyłeś. Nie piszę tu, ale czytam sumiennie i cieszę się, że mam luźny stosunek do takich żartów
fergul11 - 20-03-2014, 12:47
Nickname "Clitoexciter" odsprzedam lub wydzierżawię Avatar też się znajdzie
cabaniarz - 20-03-2014, 12:49
JCH napisał/a: | gulgulq napisał/a: | skoro wiesz z autopsji... | Z autopsji to nie wiem. Ale słyszałem/ czytałem na Forum, że Gość wie |
No jak to co? Rdzewieje i usycha
fergul11 - 20-03-2014, 12:51
DJwiewiórka napisał/a: | luźny stosunek | Taaak to właściwe określenie
Ten to dopiero desperat http://www.vidiload.com/1...r-gets-slapped/
mjsystem - 20-03-2014, 15:17
JCH napisał/a: |
gulgulq napisał/a:
skoro wiesz z autopsji...
Z autopsji to nie wiem. Ale słyszałem/ czytałem na Forum, że mjsystem wie |
Ano wie. Kupił bez "łechtaczki", bo... No własnie.... W lapku jest totalnie zbędna, a w życiu... jak to w życiu... Najlepsza łechtaczka to własna jadaczka
robertdg - 20-03-2014, 18:29
JCH Was w konia robi ze skryptem
DJwiewiórka - 20-03-2014, 19:16
robertdg napisał/a: | JCH Was w konia robi ze skryptem |
Dlatego ja mu delikatnie napisałam, że wiem, czego "użył"
Ale nie wszyscy to tu zajrzą mogą mieć taki "luźny stosunek" do tego "użycia" jak ja.
JCH - 20-03-2014, 19:39
robertdg napisał/a: | JCH Was w konia robi ze skryptem | A to taki mały joke z okazji nadchodzącej wiosny Podobno przyszła
fj_mike - 20-03-2014, 19:45
JCH napisał/a: | A to taki mały joke z okazji nadchodzącej wiosny |
Dokładnie
Dobrze użyty skrypt powoduje kupę śmiechu a nie posty z irytacją
Sam czasami używam
DJwiewiórka - 20-03-2014, 19:53
fj_mike napisał/a: | Dobrze użyty skrypt powoduje kupę śmiechu a nie posty z irytacją |
Dlatego zedytowałam swój post powyżej, bo jak zerknęłam na daty istnienia na MM to stare pupska z nas, więc nikt się nie obrazi, ani nie poczuje dotknięty.
Nawet ja
fergul11 - 20-03-2014, 20:18
No to mnie wkręcił drzyjcie łacha z naiwniaka , a wiewióra ruda jest zazwyczaj to i .....
A teraz poważnie: mały plusik do krzyża zasług w niebie (może)
Jadę sobie szeroką aleją ,pacze i pacze ,a tu portfel leży(szukam gdzie nitka albo żyłka) przy krawężniku .
Gruby taki "Tony Halfi...." zaglądam -czek na 250€ ,50€ ,prawko , karta do bankomatu ,medical card,itd.
Najpierw zadzwoniłem do jego lekarza (chyba ma dane w recepcji ) za cztery dni ma wizytę,ale nie mieli nr telefonu gościa.
Sprawdzamy chłopaka na FB , ale nie miał konta tak jak ja
Ale w banku mieli jego dane i nr kom ,to za 20 minut sobie odebrał ,a ja nie czekałem , nie będę od studenta na piwo zdzierać
JCH - 20-03-2014, 20:34
fergul11 napisał/a: | Jadę sobie szeroką aleją ,pacze i pacze ,a tu portfel leży
....
za 20 minut sobie odebrał ,a ja nie czekałem , nie będę od studenta na piwo zdzierać | Czuwaj druhu fergul
cabaniarz - 20-03-2014, 21:08
fergul11, piękna postawa, oby więcej takich ludków i świat jest piękniejszy
fergul11 - 20-03-2014, 21:37
Dobra dobra nie cukrujcie mi tak , ale to już drugi raz 2 lata temu przed domem znalazłem torebkę damską ,też była kasa ,karty bankowe ,przepustki ,telefon ,klucze,nawet pizza mrożona była ,ale już rozmarzła itd.
Żebym wiedział że to sąsiadki (stewardesy) siostra wpadła pod jej nieobecność na balety do miasta z koleżanką to bym do jej matki nie zadzwonił , a tak młoda RB zaliczyła ,ale lepsze to niż martwić się gdzie są bambetle z niemieckiego klamoty
Tak więc moi drodzy , jak już macie coś zgubić to idźcie przede mną
I tym nieskromnym akcentem zakończę
Krzyzak - 20-03-2014, 21:46
Ostatnio widziałem zdjęcie portfela, który oddał złodziej - w środku była kartka: "Przepraszam, też kiedyś potrzebowałem krwi. Nie trzymaj portfela w tylnej kieszeni".
Oddał wszystko poza kasą niezbędną na przesyłkę. W środku była legitymacja honorowego krwiodawcy...
Są jeszcze porządni złodzieje na tym świecie...
|
|
|